- 22 Temmuz 2015
- 864
- 755
- 103
- 44
cuma ya da cumartesi olmam gerekiyodu 3 ya da 4 gün diyebilirzCanım günün kac gun gecti ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cuma ya da cumartesi olmam gerekiyodu 3 ya da 4 gün diyebilirzCanım günün kac gun gecti ?
Benimde cumartesiydi regl gunum ben 1 gun varken kan aldirdim 68 cikti bide bugun aldirdim bugun adet gecikeli 4. Gun 755 cikti bazilarinin gec ilerleyebiliyomus bazilarinda hizli olabiliyomus bende merak ediyorum degerlerim nasil diye inş sonuclarimiz guzeldircuma ya da cumartesi olmam gerekiyodu 3 ya da 4 gün diyebilirz
2 günde 2 kat artış diye biliyorum ben. İlk testim 550ydi, iki gün sonra tekrar kan verdim 1100 olmuştu. Bundan bir hafta sonra da keseyi gördüm. Artışın çok iyi inşallah hayırlısı ile hamilesindirSlm kizlar adetime 1 gun kala cuma gunu beta hcg sonucum 68 ti bu sabah tekrar kan aldirdim sonucu 755 sizce iyimi ?
Teşekkür ederim Hayır canım henüz vermedim bat geçsin diye bekledim 5 gündür testlerle koyuluğunu takip ediyordum her gün daha da koyulaştı ve bat geçti çok şükür yarın veririm inşallahHoşgeldinnn kan verdin mii? Tebrik ederimmm.
Hayırlı olsunAllah nasip ederse ben de Ağustos annesi olacağım Ama daha bizim yolumuz çok uzun inşallah keseyi görüp, kalp atışını duyalım da Daha çok yeni
Teşekkür ederim hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız inşallah bebeklerimiziHayırlı olsun
yok canim. 2 gunde 2 ye katlamasi saglikli olan. senin cumadan saliya 4 gun olmus. en az 2 kat artis guzeldir. degerinle 4ucarp sonuc super...Canim bisey sorabilirmiyim ama 1 gunde 2 kat artmasi gerekmiyomu nasil oluyo biraz aciklarmisin ?
masallah. gec dollenme denilen bir durum var. dr onu dusunmedi sanirim. bir de 2 gun sonraki artis onemli. sıkmayin caninizi...slm kızlar bende bugun kan verdim. 4+3 , hcg 197 cıktı ve dr değerin düşük dedi. persembe tekrar kan vericem. sizce değer düşük mü
aynen bana da tuhaf geldi ama ben hic sevmem o pahali erken testlerini. benim 3 hafta 1 gunlukken normal testte ciktiBenim garibime giden erken gebelik testinde hiç Yok ama normal olanda hayalet gibi bir çizgi var acaba test mi bozuk anlayamadım ve dediğim gibi daha bata 4gün var
dr değer dusuk deyınce moralım bozuldu aslında. persembe bakalım kac cıkacak2 günde 2 kat artış diye biliyorum ben. İlk testim 550ydi, iki gün sonra tekrar kan verdim 1100 olmuştu. Bundan bir hafta sonra da keseyi gördüm. Artışın çok iyi inşallah hayırlısı ile hamilesindir
Bat geçince bakın demelerinin sebebi kimyasal gebelik olursa diye canım. Gidip bakarsan da sorun olmaz sonrasında iki gün sonra tekrar yaptırırsın artış var mı diye kontrol edersin.Arkadaşlar bugün de test yaptm yine silik çizgi ckti ve sağlık ocağına gittim 4 gün var dedim olsun sabah gel test yapalm dedi. Ben bat geçince oluyor diye dymstm kan tahlili. Sizce gitmeli mym
Sağlıkla kucağınıza alın inşallah:) ben de şu an 3+2yim bakalım eğer varsa yarın netleşir herhaldeyok canim. 2 gunde 2 ye katlamasi saglikli olan. senin cumadan saliya 4 gun olmus. en az 2 kat artis guzeldir. degerinle 4ucarp sonuc super...
buarada bazi kaynaklarda 2 gunde %60 artmasi yeterli der.
masallah. gec dollenme denilen bir durum var. dr onu dusunmedi sanirim. bir de 2 gun sonraki artis onemli. sıkmayin caninizi...
aynen bana da tuhaf geldi ama ben hic sevmem o pahali erken testlerini. benim 3 hafta 1 gunlukken normal testte cikti
Heyecana kaptırmak istemyrm kendimi ama ben annemi olcam diye diye kendime inanamyrm. Rabbim isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin inşallahBat geçince bakın demelerinin sebebi kimyasal gebelik olursa diye canım. Gidip bakarsan da sorun olmaz sonrasında iki gün sonra tekrar yaptırırsın artış var mı diye kontrol edersin.
hadi hayırlısı olsun bakalımmm benim de bat bugün cuma kan değerim 17,99 du akşam yine kan vermeye gideceğim inanılmaz heyecanlıyımm :)Teşekkür ederim Hayır canım henüz vermedim bat geçsin diye bekledim 5 gündür testlerle koyuluğunu takip ediyordum her gün daha da koyulaştı ve bat geçti çok şükür yarın veririm inşallah
Arkadaşlar bugün de test yaptm yine silik çizgi ckti ve sağlık ocağına gittim 4 gün var dedim olsun sabah gel test yapalm dedi. Ben bat geçince oluyor diye dymstm kan tahlili. Sizce gitmeli mym
senın baya ıyı yukselmış. benımkının nerdeyse 4 katıBenimde cumartesiydi regl gunum ben 1 gun varken kan aldirdim 68 cikti bide bugun aldirdim bugun adet gecikeli 4. Gun 755 cikti bazilarinin gec ilerleyebiliyomus bazilarinda hizli olabiliyomus bende merak ediyorum degerlerim nasil diye inş sonuclarimiz guzeldir
amin hepimize insallah..Sağlıkla kucağınıza alın inşallah:) ben de şu an 3+2yim bakalım eğer varsa yarın netleşir herhalde
Canim benim degerim 68 ydi 4 gun gecti 755 oldu ozaman cok degilmi artmasi ?2 günde 2 kat artış diye biliyorum ben. İlk testim 550ydi, iki gün sonra tekrar kan verdim 1100 olmuştu. Bundan bir hafta sonra da keseyi gördüm. Artışın çok iyi inşallah hayırlısı ile hamilesindir
merhaba canım ultrason için 2000 ini geçmesi gerekiyorsa benim 2046 ıyken bu doktor neden alttan muayene etti acaba aynbı belirtiler bende de var canım korkma doktor normal dedi banaMerhaba guzel annelerr benimde sat 7 kasim degerimin yukselmesini bekliyorum ultrason icin 2000 i gecmesi gerekiyomus.cuma gunu 1006 cikti yukselmismidir acaba meraktayim yarn kan sonucunu ogrenmeye gtcem.ama yuruyunce kasigimda otururkende belimde agri oluyor korkuyorum ya normal mi sizde oluyor mu kizlarr
Canım dün 9. Günmüş yumurtlama sonrası bugün 10. Gün. 18ine randevu almstm yumurta takibi başlama için inan şöyle ağız tadıyla sevinemiyrm kesin olmadan. Eşime soylemedm daha anneme bugün söyledim. Annem de rüyasında 3 pembe patik gördüm seninms deynce dayamdm anlattm.Canım yumurtlamadan sonraki kaçıncı gün oluyor ben 10.günde verdim adetime 4gün vardı değerim 17,99 çıktı şimdiadet günüm bugün de vereceğim. Keseyi görene kadar heyecanın sonu gelmiyor :) İlk kandan sonra tekrar vermek gerekiyor sanırım düzenli artışı görebilmek için sonrasında da doktoraa kese görmeye :)