• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Kızlar yardım edin napcam ben daha yolun basındayım dakka bir gol bir dişim acayip agırıyor çekilmesi gerekiyor sanırım çünkü kanal tedavi yaptırmıştım bu dişime daha önce bu sabah aniden ağırmaya başladı sabah beri sirkeli suyla garlara yapıp sarmısak koyuyum ama fayda etmıyo var mı bi önerdiniz ne yapabilirim doktoruma Salı gitçem kontrole acaba ilaç birsey verir mi bu dönemde antibiyotik kullanılabilir mi bilginiz var mı
Geçmiş olsun ama kullanılmaz ilk 3 ay

Merhaba arkadaslar. Ben de 2 gun once ogrendim hamile oldugumu. Pek inanamiyorum hala. Sadece 1 gun asiri bulanti kusma oldu. Sukur bugun iyiydim. Hala inanamiyorum yaa.. bi de cok korkuyorum 9 ay nasil gececek bu surecte neler yasarim diye .. iyi bir doktora ebeye denk gelir miyim diye... bir suru sorular var aklimda. Sevincten cok tedirginlik var ... Allahim tum kaygilarim sana emanet rabimmm ... vekilimiz Sensin Allahimmm

Arkadaslar biseye sasirdim . 1kasim son adet tarihimdi 7 aralik gunu 6 haftalik hamile oldugumu ogrendim. Yani adetimin ustunden 5hafta gecmisken. Bu nasil oluyor . Doktor anlatti ama pek anlayamadim

Merhaba..
Doğum tarihi hesaplayınca benim de 18 Ağustos çıktı. Satın 10 Kasım mı senin de. Belirtin vs oldu mu ?
benim de 10kasimdi canim ;)
ben 3 hafta 1 gunlukken ogrenip 3hafta 2 gunlukken de kanda ogrenmistim. o yuzden cok belirti bilemedim. ama suan cok uykum var. bir de karnimin ic kismi kasiniyor ara ara. diger gebeliklerimde de oldu benim bunlar.

Yarın doktora gitmeyi düşünüyorum bakalım canım seninde allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
amin hepimiz saglikla kavusalim...
Iyi geceler kızlar.bizim ilk sayfada çizelgemiz olmiycakmi
merhaba canim. suan topik kazen de. biri ona mesaj atar ve ben topigi isterse, o zaman alan kisi listeyi yapabilir. yoksa boyle devam eder..

benim de 10kasimdi canim :KK66:
ben 3 hafta 1 gunlukken ogrenip 3hafta 2 gunlukken de kanda ogrenmistim. o yuzden cok belirti bilemedim. ama suan cok uykum var. bir de karnimin ic kismi kasiniyor ara ara. diger gebeliklerimde de oldu benim bunlar.

amin hepimiz saglikla kavusalim...

merhaba canim. suan topik kazen de. biri ona mesaj atar ve ben topigi isterse, o zaman alan kisi listeyi yapabilir. yoksa boyle devam eder..

Baya erken öğrenmişsin :) hayırlı olsun.. benim de 1 haftadır karnım ağrıyor adet olacakmışım gibi. Kızım da hiç böyle olmamıştı. Çok uyuyordum sadece vücudum kırgındı her bebek farklı oluyor galiba

Baya erken öğrenmişsin :) hayırlı olsun.. benim de 1 haftadır karnım ağrıyor adet olacakmışım gibi. Kızım da hiç böyle olmamıştı. Çok uyuyordum sadece vücudum kırgındı her bebek farklı oluyor galiba

adet agrisi gibi agrilar normal tabi ,)
sanirim hepsi farklilar ;)

Maalesef sık kan vermek deyince eski olumsuzluklar geliyor aklıma, hayırlısıyla bi kesinleşsin de gidişat Allah'a emanet artık:KK200:
Nasıl çıktı test sonucunda canım ben de kan vermedim hiç bu sefer ama normal test almadım erken gebelik testi aldım tavsiye ederim

kızlar ne yaptınız keseyi gören kalp atışı duyan varmı ben daha gitmedim 6+4 de gitmeyi düşünüyorum inşallah görürüm bebişi

İnşallah görürsün bebişini canım bize bu hafta sonu kalp atışını ultrasondan gösterdi doktorumuz ama kalp atışını dinletmedi. Daha küçük olduğu için daha sonraki haftalarda dinletmeyi daha uygun buluyormuş bizim doktor.

Kizlar merhaba ben bugun doktoruma geldim cuma gunu 68 olan betahcg dun 196 olmustu. Doktorum clexan 4000 ve ecopirin basladi ve haftada 1 dusuk onleyici igne vurulacakmisim umarim her şey hepimiz icin iyi gider kizlarrrr :)))

Sabah menüm muz süt keçiboynuzu özü canım başka bir şey yiyemiyorum:)) geniz akıntısı da önce sabah kalktığımda burnum tıkanmış oluyor tuzlu su çekiyorum burnuma açıyor biraz da genizi rahatlatıyor. Gargara yapamıyorum kusacak gibi oluyorum o zaman canım:KK43: sanırım bu geniz akıntısı hormonlardan oluyormuş doğurana kadar geçmeyenler varmış biraz okudum da inşallah geçer bizimki
Yaaa inşallah canım. Benim baya hastalıktan ama cünkü fena öksürüyorum. Toparlarız bakalım zamanla. Sabah menün iyiymiş ama yumurta yemelisin mutlaka bebişi düşün :anneadayı::KK200:

6+3 de miniğimizi gördük, duyduk kalbini de canım. Sen de görürsün artık ne zaman gideceksin doktora?
gözün aydın canım çok sevindim heyecanlandım şimdiden şuan 5+2 haftalık hamişeyim inşallah 6+4 de gitmeyi düşünüyorum garanti olsun diye inşallah

gözün aydın canım çok sevindim heyecanlandım şimdiden şuan 5+2 haftalık hamişeyim inşallah 6+4 de gitmeyi düşünüyorum garanti olsun diye inşallah

Bende seninle aynı canm günlerimiz bende gittiğimde sadece ultrasonda göründü 1 hafta sonra kalp atışını duyalım gelde dedi :)

Kızlar benim de size bir sorum olacak :) benim Cuma değerim 17.99 çıktı Çarşamba bir daha kan vericem. Sizce doktora ne zaman gitmeliyim hemen mi gideyim ben aslında haftaya Cumartesi 5 haftalık falanken gitmek istiyorum en azından kese gözüksün diye yoksa hemen mi gitmek gerekir napmak gerekir :)

Merhaba kızlar bata göre 5+3 hamileyim.Tabii evdeki 2 testte gördüm sadece.Bu sabah hafif pembe bir lekelenme oldu.Daha önceden 2 düşüğüm var.6 hafta olmadan dr a gitmeyecektim.Ama lekelenmeyi görünce apar topar tıp merkezine gittim.Dr karından baktı bişey gözükmüyor dedi.Kan vermemi istedi sonuç 142.5 çıktı.Değer çok düşük dedi.Progestan yazmasını rica ettim.3 gün sonra kan testini tekrar yapacakmışız. Bakalım inşallah bu sefer tutunur bebişim.Çok istiyorum nolur bana da dua edin.Bu arada 15 yaşında kızım var.Yaşım 38.Ama ben çoook istiyorum.

Back