Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu işlerden anlayan biri yapsın canım bence deIyi geceler kızlar.bizim ilk sayfada çizelgemiz olmiycakmi
Geçmiş olsun ama kullanılmaz ilk 3 ayKızlar yardım edin napcam ben daha yolun basındayım dakka bir gol bir dişim acayip agırıyor çekilmesi gerekiyor sanırım çünkü kanal tedavi yaptırmıştım bu dişime daha önce bu sabah aniden ağırmaya başladı sabah beri sirkeli suyla garlara yapıp sarmısak koyuyum ama fayda etmıyo var mı bi önerdiniz ne yapabilirim doktoruma Salı gitçem kontrole acaba ilaç birsey verir mi bu dönemde antibiyotik kullanılabilir mi bilginiz var mı
benim de 10kasimdi canimMerhaba..
Doğum tarihi hesaplayınca benim de 18 Ağustos çıktı. Satın 10 Kasım mı senin de. Belirtin vs oldu mu ?
amin hepimiz saglikla kavusalim...Yarın doktora gitmeyi düşünüyorum bakalım canım seninde allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
merhaba canim. suan topik kazen de. biri ona mesaj atar ve ben topigi isterse, o zaman alan kisi listeyi yapabilir. yoksa boyle devam eder..Iyi geceler kızlar.bizim ilk sayfada çizelgemiz olmiycakmi
benim de 10kasimdi canim
ben 3 hafta 1 gunlukken ogrenip 3hafta 2 gunlukken de kanda ogrenmistim. o yuzden cok belirti bilemedim. ama suan cok uykum var. bir de karnimin ic kismi kasiniyor ara ara. diger gebeliklerimde de oldu benim bunlar.
amin hepimiz saglikla kavusalim...
merhaba canim. suan topik kazen de. biri ona mesaj atar ve ben topigi isterse, o zaman alan kisi listeyi yapabilir. yoksa boyle devam eder..
Baya erken öğrenmişsin :) hayırlı olsun.. benim de 1 haftadır karnım ağrıyor adet olacakmışım gibi. Kızım da hiç böyle olmamıştı. Çok uyuyordum sadece vücudum kırgındı her bebek farklı oluyor galiba
Nasıl çıktı test sonucunda canım ben de kan vermedim hiç bu sefer ama normal test almadım erken gebelik testi aldım tavsiye ederimMaalesef sık kan vermek deyince eski olumsuzluklar geliyor aklıma, hayırlısıyla bi kesinleşsin de gidişat Allah'a emanet artık
kızlar ne yaptınız keseyi gören kalp atışı duyan varmı ben daha gitmedim 6+4 de gitmeyi düşünüyorum inşallah görürüm bebişi
Yaaa inşallah canım. Benim baya hastalıktan ama cünkü fena öksürüyorum. Toparlarız bakalım zamanla. Sabah menün iyiymiş ama yumurta yemelisin mutlaka bebişi düşünSabah menüm muz süt keçiboynuzu özü canım başka bir şey yiyemiyorum:)) geniz akıntısı da önce sabah kalktığımda burnum tıkanmış oluyor tuzlu su çekiyorum burnuma açıyor biraz da genizi rahatlatıyor. Gargara yapamıyorum kusacak gibi oluyorum o zaman canım sanırım bu geniz akıntısı hormonlardan oluyormuş doğurana kadar geçmeyenler varmış biraz okudum da inşallah geçer bizimki
6+3 de miniğimizi gördük, duyduk kalbini de canım. Sen de görürsün artık ne zaman gideceksin doktora?kızlar ne yaptınız keseyi gören kalp atışı duyan varmı ben daha gitmedim 6+4 de gitmeyi düşünüyorum inşallah görürüm bebişi
gözün aydın canım çok sevindim heyecanlandım şimdiden şuan 5+2 haftalık hamişeyim inşallah 6+4 de gitmeyi düşünüyorum garanti olsun diye inşallah6+3 de miniğimizi gördük, duyduk kalbini de canım. Sen de görürsün artık ne zaman gideceksin doktora?
gözün aydın canım çok sevindim heyecanlandım şimdiden şuan 5+2 haftalık hamişeyim inşallah 6+4 de gitmeyi düşünüyorum garanti olsun diye inşallah
darısı başıma canım inşallah bende görürüm miniğimi hayırlısıylaBende seninle aynı canm günlerimiz bende gittiğimde sadece ultrasonda göründü 1 hafta sonra kalp atışını duyalım gelde dedi :)