• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Kızlar rota aşısını 3. Ayda yaptıran var mı? Bu hafta yaptıracaktım ama internette 12. haftaya kadar yaptırılmalı diye yazıyor. Benim doktorum 2. Ay aşılarıyla arasında 28 gün olmalı minimum dediği için 3. Aya kaldı bizimki. Şuan 13. Haftasında bebeğim. Ne oluyor 3 aylıkken olunca bilen var mı?
Normalde en geç 3 ay 10 günlükken yapılıyor içiniz rahat olsun. Bende 13. Haftasında yaptırdım

Kızlar rota aşısını 3. Ayda yaptıran var mı? Bu hafta yaptıracaktım ama internette 12. haftaya kadar yaptırılmalı diye yazıyor. Benim doktorum 2. Ay aşılarıyla arasında 28 gün olmalı minimum dediği için 3. Aya kaldı bizimki. Şuan 13. Haftasında bebeğim. Ne oluyor 3 aylıkken olunca bilen var mı?
Bizde 13. Haftada olduk bişi olmaz

Yok ya kötü olcak bı durum yok aslında eşim iyidir ama zor biri evi herzaman çok temiz ister yemekleri hep özenli ve çeşit istiyor bende yetişemiyorum vucudum çok ağrıyor dizlerim ozellikle halim pek yok yapmaya zorlanıyorum eşim içer hergun hamileligin son gününe kadar rakı masası hasirladim bir günde sen uzan ben hazirliyim biseler demedi beni üzdü hep idare etmeye çalışıyorum Allah'a sığındım dua etmekten başka çarem yok Allah bana güç versin de yapıyım diye her gün dua ederim konuşmak çare olmadı annesiyle konuştum o da kendi kocasını anlattı babası bin beteriydi benim söylediklerim annesine fasa fiso geliyor o yüzden
Bu anlattıklarınıza göre eşiniz iyi biri değil maalesef bilakis çok acımasız. Çok üzüldüm gerçekten bunu hak etmiyorsunuz

Ay çok geçmiş olsun yazıyı yeni gördüm kardiyolojiye de inşallah bir şey çıkmaz vermeyin daha kimseye bebeğinizi yemin ediyorum size bakın eve kimseyi almıyorum yok abi gelmeyin de dedim kendi aileme bile kış ayı hastalık falan işe gidiyolar bnm bebeğim daha çok ufak dedim anlayışla karşıladılar kimsenin kucağına da hiç vermedim
Ben panik Bi insanım inanın siz orda iyi cesaret le açıp müdahale de bulunmuşsunuz Ben olsam elim ayağım titrerdi
Sağol canım inşallah. Bu arada en iyisini yapıyorsun bebeğini korumakla. Ben de öpmek yasak egzamasi var opmeyin dedim, bugün eşimin teyzesi kucağına aldığı gibi şap bi öptü şok oldum. Sonra bebeğimi kucağına oturttu , ben de açık açık oturtma teyze, şuan çok küçük oturtmuyoruz dedim..Aman teyzem hiç bi seycik olmaz diue karşılık verdi. İnsanlar aşırı yoruyor gerçekten. Konuşmak bile kâr etmiyor.

Sağol canım inşallah. Bu arada en iyisini yapıyorsun bebeğini korumakla. Ben de öpmek yasak egzamasi var opmeyin dedim, bugün eşimin teyzesi kucağına aldığı gibi şap bi öptü şok oldum. Sonra bebeğimi kucağına oturttu , ben de açık açık oturtma teyze, şuan çok küçük oturtmuyoruz dedim..Aman teyzem hiç bi seycik olmaz diue karşılık verdi. İnsanlar aşırı yoruyor gerçekten. Konuşmak bile kâr etmiyor.
Bende elini öpmeyin dedikçe daha çok öptüklerine şahit oluyorum. Demesem öpmeyecekler gibi geliyor artık bıraktım Allah’a emanet ettim oğlumu

Ben bunları yaşadım kızımda. Ah o teyzeler yokmu hepsini bilirim. İyi demişsin öpmesin ler ya zaten Allah aşkına bebek öpülür mü ben şok oluyorum. Hastanede iken görmeye Gelicez diyenler oldu yani o dikişli halimle zar zor meme vermeye çalışıyorum bide gelen olacakmış Bi bağırdım kimse gelmesin diye Bi annem eşim kızım o kadar. Saçmalığa bak herkes odama girecek ben bitik haldeyim bide.

Şimdi bu yüzden oğlumda olsun istemiyorum beni seven beni yanlış anlamaz modundaydım bnm derdim çocuklarımı korumak çok küçükler henüz.

Canım bilemiyorum ki şimdi günahını almak da istemiyorum ama tek elle belinden tutmustu, kendi beline yaslamıştı ,baya sıkışmış bir şekilde duruyordu bebeğim. Daha önce hiç başımıza gelmedi bu durum. Yani herkes malesef titiz davranmıyor bizler gibi. Kan verdik , şimdi çocuk kardiyolojiye gidecegiz
Nasıl oldu bebeğiniz doktora gidebildiniz mi

Bnmde aynı şekilde Bi Arkadaşım öyle ama o yurdışında çok farkı aşı takvimleri mesela hepatit a da isteğe bağlı Bi aşı idi sofya da hala öyle tr de ise zorunlu
Biz gelişmekte olan bir ülke sayıldığımız için bizim aşılarımız Avrupa'daki gelişmiş ülkelere göre farklılık gösterebiliyor. Ülkede bi hastalığın görülme sıklığına göre kendi sağlık bakanlıkları düzenlemeler yapabiliyor.

Biz gelişmekte olan bir ülke sayıldığımız için bizim aşılarımız Avrupa'daki gelişmiş ülkelere göre farklılık gösterebiliyor. Ülkede bi hastalığın görülme sıklığına göre kendi sağlık bakanlıkları düzenlemeler yapabiliyor.
Evet kesinlikle öyle menenjit burda yok demişti doktor mesela ama tr de bu hastalık var demişti yani düzenleme böyle yapılıyor su çiçeği zeka. Tr de zorunlu kızıma tr ye Geldiğimizde yatırdık hemen

Ben hala misafir kabul etmiyorum. Görmeye kimse gelmedi. Soranlar oluyor gelelim diye, daha değil diyorum. Yaza alacağım insanları muhtemelen. Küsen küssün, gereksiz insan eksilir. Bebelerimizden değerli değil kimse.
Benim abilerimin eşleri küstü. Sildiler beni her yerden, abilerim de öyle. İyi oldu bence. Bin kişiye söyledim bi bunlar bozuldu, demek iyi yapmışım

Ya nasıl kusuyor abilerin bide çok tuhaf gerçekten …
Ya zaten öz değiller baba bir sadece. Son birkaç senedir aramız iyiydi ama değilmiş demek ki. Bir sürü insana misafir kabul etmediğimizi öptürmediğimizi kucağa vermediğimizi söyledik bi bunlar bozuldu. Demek ki kötü niyetli olan bunlarmış geri kalan herkes saygı duydu

Benim abilerimin eşleri küstü. Sildiler beni her yerden, abilerim de öyle. İyi oldu bence. Bin kişiye söyledim bi bunlar bozuldu, demek iyi yapmışım
Sizi seven sizi yanlış anlamaz. Çok şaşırdım gerçekten tüm amacınız bebeğinizi korumak bunun altında farklı Bi anlam arayıp sizi sildiler ise demek ki size Değer vermiyorlar ve sizi sevmiyorlar.

Sizi seven sizi yanlış anlamaz. Çok şaşırdım gerçekten tüm amacınız bebeğinizi korumak bunun altında farklı Bi anlam arayıp sizi sildiler ise demek ki size Değer vermiyorlar ve sizi sevmiyorlar.
Kesinlikle ben de öyle düşünüyorum uzak olsunlar daha iyi çocuğumdan

Back