Bebekken daha bi ilgileniyordum sanki, şimdi azaldı birlikte yaptığımız şeyler. 21 aylığa kadar evde TV açmadım, buyukannesinde gördü sadece. Sonra zaten sorunlu olan uyku konusu öğle uykusunu da birakmasiylaybana sıfır mola oldu ve TV açmaya başladım. Sürekli açık değil, ac kapa artema ancak yine de tv izlediginden beri sanki daha hızlı sıkılıyor, dikkati azaldı
hareketli kitaplara bakiyorduk minicikkenden beri onları falan bıraktım kendimi sucluyorum bu konuda. Her gun sokağa çıkıyordu o da azaldı. Aman ne diyim ben de yoruldum artık demek
Bu ara kedilere yani kızlara hafif eziyetler başladı, önceden sevgiden sıkıştırıyordu şimdi geçerken tekme atmaya çalışıyor falan
konuşma işi 19 aylıkken açıldı, 3-4 kelimelik cümleler başladı. Şimdi ne, neden, nereye var ve sürekli, bildiklerine de "bu ne" ay çok yorucu
konuşması icin bildiğin anlamamazliktan geldim ben, daha küçükken söylemeden vermedim, verirken nesnenin adını söyledim, eylemi anlattım, her hareketimde şimdi seni alicam odana gidicez altını degistiricez vs diye anlatarak konuşarak devam ettim. Bunların da etkili olduğunu düşünüyorum.
Kısa boy derken hamileligimden beri kisa boylu olacak dendi, bir keresinde cüce mi yani diye bile sordum çünkü kadın böyle cok mahcup üzgün söylüyordu
50cm doğdu, meğer bacak boyu kisaymis babasinin ailesi gibi. 2 yas muaynesinden önce hasta diye doktoruna goturdugumde 84cm çıktı ve kadın persentilin alt tarafina düştüğünü, 3 yaştan sonra yüzme vs tavsiye edebilecegini söyledi. Sonra bi anda 3cm uzadı. Yani üzülme. Ben de 1.58 im babasi 1.70 zaten bizden ne çıkacaktı? Balık yağı, d vitamini vb şeyler veriyor musun? Kan testleri yapıldı mı? Ona göre takviye verir doktoru. Kilosu ortada hep ama yemek işi boka sardı, hep aynı şeyleri yemek istiyor, hasta diye ses etmiyorum ancak iyileşince nasıl kızları aç biraktiysam buna da benzer bişi uygulayacağım, tek tip beslenme hoş değil. Pilav makarna vs ile besleniyor sadece ve tatlı an şeyler. Pastane ürünleri ve abur cubur vermiyorum hala, çubuk kraker var 1 yaşından beri onun dışında hipp organik çocuk ürünleri falan yedi hep.
Bu etkinlik meselesinin Instagram anneleri yüzünden başımıza bela olduğunu düşünüyorum. Onlar olmasa ne bilicektik etkinlik vs