- 29 Ocak 2019
- 323
- 1.577
- 63
İyi o da çok şükür
Geçen hafta sünnet oldu büyüdü onda 4 aylık oldu
ay masallah masallah cok sevindim,Evettt doğdu büyüdü bile 7 aylık olcak
güle güle büyütün yavrunuzu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyi o da çok şükür
Geçen hafta sünnet oldu büyüdü onda 4 aylık oldu
ay masallah masallah cok sevindim,Evettt doğdu büyüdü bile 7 aylık olcak
tesekkür ederim:)B bilgevisne hosgeldin sureciniz gelmiş geçmiş olsun insallah sevindim herseyin duzelmesine
Asiltutku 7 ay mı neyyyyy masalllah zaman ne hizli
Evet canım öyle gerçekten yavaştan emeklemeye başladı herşey ilk gibi yine çok heyecanlıyıAsiltutku 7 ay mı neyyyyy masalllah zaman ne hizli
Hepimiz inşallah sağlıkla büyütelimay masallah masallah cok sevindim,
güle güle büyütün yavrunuzu.
Ay masallah kuzuyaEvet canım öyle gerçekten yavaştan emeklemeye başladı herşey ilk gibi yine çok heyecanlıyı
Hepimiz inşallah sağlıkla büyütelim
Evet canım öyle gerçekten yavaştan emeklemeye başladı herşey ilk gibi yine çok heyecanlıyı
Hepimiz inşallah sağlıkla büyütelim
balonlar! balonlardan hatırladım tabii. tesekkür ederim. ses vermenize sevindim, sizinde yolundadır umarım her şey?Maşallah ikinci bile büyümüş.
2-3 çocuklu annelerin dünyada başarmak isteyip de başaramayacakları şey olmadığını düşünüyorum
O derece cesursunuz bana göre
B bilgevisne Siz beni hatırlamazsınız, pek yazan biri değildim. Ama ben sizi anımsıyorum
Sağlıklı olmanıza da çok sevindim, Allah bir daha yaşatmasın
Efelihayat nasılsıııınnnnn? Efe nasıl?
Iyiyiz şükür saglik anlamında ama psikolojik olarak ben hiç iyi değilim kuzucuk nasıl kreşe başlamıştırMaşallah ikinci bile büyümüş.
2-3 çocuklu annelerin dünyada başarmak isteyip de başaramayacakları şey olmadığını düşünüyorum
B bilgevisne Siz beni hatırlamazsınız, pek yazan biri değildim. Ama ben sizi anımsıyorum
Yaptık bı çılgınlıkMaşallah ikinci bile büyümüş.
Nedenn kki hayırdırIyiyiz şükür saglik anlamında ama psikolojik olarak ben hiç iyi değilim kuzucuk nasıl kreşe başlamıştır
Delleniyoruz karşılıklı hurilerNedenn kki hayırdır
balonlar! balonlardan hatırladım tabii. tesekkür ederim. ses vermenize sevindim, sizinde yolundadır umarım her şey?
Iyiyiz şükür saglik anlamında ama psikolojik olarak ben hiç iyi değilim kuzucuk nasıl kreşe başlamıştır
Bende kafayı yemek üzereyim Yağız çok zorluyorDelleniyoruz karşılıklı huriler
Ben alistiramiyorum bi türlü yaa ne yapmam gerekiyor acabaEvet biz de iyiyiz şükür, 1 ay kadar önce bir tuvalet serüveninin içinden çıktık :)
Yarı gazi sayılırız :))))
Evet biz de iyiyiz şükür, 1 ay kadar önce bir tuvalet serüveninin içinden çıktık :)
Yarı gazi sayılırız :))))
Yok henüz başlamadı, kayıt yaptırdık. Yeni dönemi ile beraber başlayacağız.
Belki bir ihtimalle de Temmuz sonunda başlatabiliriz, alıştırma sürecini uzun tutmak istiyoruz.
Efe yine bildiğimiz gibi sanırım :))
Siz naptınız? Aslında 3 yaşla beraber kreş düşünebilirsin bence, sen de iş hayatına dönersen biraz daha iyi gelebilir belki.
Bireyselleşmek iyi geliyor insana.
Kres baslicaz ben yoksa aklımı kacircam yarı zamanlı bakmaya başladım suan agustos tam zaman tuvalet konusu asla asla hazır değiliz benim asagi bezim yukarı zorlamiyorum napim amannn beklesin tuvaleti halledenler tavsiye verin ayolllBen alistiramiyorum bi türlü yaa ne yapmam gerekiyor acaba
Ay kreş bende araştırayım yaa biraz dinlenmek ne iyi olcakKres baslicaz ben yoksa aklımı kacircam yarı zamanlı bakmaya başladım suan agustos tam zaman tuvalet konusu asla asla hazır değiliz benim asagi bezim yukarı zorlamiyorum napim amannn beklesin tuvaleti halledenler tavsiye verin ayolll
Valla havalari bekliyorum oldukça serin hala ankara ev içi ısınmadı usutmek istemiyorum ama bezi tamamen çıkarmak lazımmış evetAy kreş bende araştırayım yaa biraz dinlenmek ne iyi olcak
Tuvalet eğitimi için bezi komple çıkarın diyorlar ya ben dün öyle yaptım 7 kere cicim var dedi 7sindede yapınca söyledi kıyafet kalmadı artık akşamdan beri hastayım bende bugün kakayıda üstüne yapıp öyle söyleyince baş edemeyeceğimi anlayıp bezledim
Bu hiç iyi olmucak biliyorum ama yapamadım işte
Gecmis olsun bu arada sana daAy kreş bende araştırayım yaa biraz dinlenmek ne iyi olcak
Tuvalet eğitimi için bezi komple çıkarın diyorlar ya ben dün öyle yaptım 7 kere cicim var dedi 7sindede yapınca söyledi kıyafet kalmadı artık akşamdan beri hastayım bende bugün kakayıda üstüne yapıp öyle söyleyince baş edemeyeceğimi anlayıp bezledim
Bu hiç iyi olmucak biliyorum ama yapamadım işte
Bizim ısındı kışın 23tü şimdi doğal gaz açılmıyor açılmıyor 25Valla havalari bekliyorum oldukça serin hala ankara ev içi ısınmadı usutmek istemiyorum ama bezi tamamen çıkarmak lazımmış evet
Evet bol sabırlı süreç yorucu onu hissettim okurken az ev ısınsın havalar basliyorum hali kaldırıp inşallahBiz Ramazan’ı fırsat bildik, bu işe soyunduk
Eşim de evdeydi o nedenle o halletsin dedik.
Anne veya baba olunca daha kolay bence süreç.
Hepiniz gibi okuduk dinledik, komple gece gündüz aynı anda çıkardık bezi.
Gece konusu en kolay hallettiğimiz oldu, sonra da kaka halloldu. Gece ilk gecenin ardından halloldu.
Onun dışında 1.5 aydır 1-2 defa gece kaçak oldu.
O da kocaman limonata içmişti, kaldırsam iyiydi de normalde kaldırmıyorum tutar belki yine diye bi yazı tura oynadım
Kaka da 2-3. gün çözüldü.
Klasik teonun kaka kitabı, Elif in tuvalet eğitimi, Tuna tuvalette mi ne öyle bir kitap okundu aylardır
Biz doğrudan klozet aparatı ve basamak ile yola koyulduk.
Bir daha lazımlıktan tuvalete geçiş süreci ile uğraşmak istemedim.
Aaaa Ege nin kakası ile birleşecek kakan, anneanneninki ile buluşacak yolda diyerek zorlanmadık
Hatta kıkır kıkır güldü hep
Ama gelin görün ki gündüz çiş süreci uzun sürdü.
Sık sık WC ye götürdük, 8. Gün olduğunda hala ya 1 ya 2 defa kendi söylemişti. Neredeyse vazgeçecektik o dereceye geldik
Sonra bi anda söylemeye başladı.
Halılar yıkanmaya gitti, çamaşır makinası günde 8419634272.. defa çalıştı
Ama sonunda başardık
15 kilodumuz oldu sanırım
Bu arada biz bu süreçte hep evde değildik hatta hep dışarıdaydık
Hatta şöyle söyleyeyim o ay 2 kere Ankara git gel, 1 kere İstanbul git gel, 1 kere Eskişehir git gel ve 1 kere Konya git gel yaptık
Her yerde WC var genelde, yoksa da portatif lazımlık ve çöp poşeti hep bagajda. Otobanda isek zor oluyor bi tık. Malum sağa Çek olmuyor, onun dışında sağa çektik hallettik.