• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Kızlar sizlere bir şey sormak istiyorum aynı sorunu yaşayan var mı diye
Kızımın doğumdan beri vajinası kapalı. Çok küçük bir açıklık var sadece. Bugün doktorumuz krem verdi adı estriol. 2 hafta kullandıktan sonra kontrole çağırdı eğer açılmasına yardımcı oluyorsa onu kullanmaya devam edeceğiz, olmazsa küçük bir operasyon geçirmesi gerek dedi.
Bunu yaşayan var mı? Nasıl düzeldi?

Slm kızlar napıyorsunuz?
Kimler 2.yi yaptı bakim:)
Biz unumuzu eledik eleği astık zira 1tanesi canımıza okuyor:D
Krese basladı ama hastalıklar vs
Bitmiyor anacım ,hasta olmasa okuldan Alya bugun de su arkadasını sıkıstırdı diye sikayetle geliyor:ruh:
Bazen cocuk değil azman dogurmusum diyorum:D

Slm kızlar napıyorsunuz?
Biz unumuzu eledik eleği astık zira 1tanesi canımıza okuyor:KK70:
Bitmiyor anacım ,hasta olmasa okuldan Alya bugun de su arkadasını sıkıstırdı diye sikayetle geliyor:ruh:
Bazen cocuk değil azman dogurmusum diyorum:KK70:
Hahaha 2. Yapanları yürekten takdir ediyorum:)
Bizimki okula gitsin muhtemelen kafa göz yaran cocuk olur evde terör estiriyor
Alyacim sen kizsin prenses ol be teyzem

Slm kızlar napıyorsunuz?
Biz unumuzu eledik eleği astık zira 1tanesi canımıza okuyor:KK70:
Bazen cocuk değil azman dogurmusum diyorum:KK70:
Allah kolaylık versin, banada tabi insallah
İkinci bebem 1 aylık oldu🥰

Merhaba anneler ara ara yazıyordum eskiden benim de oğlum 28 aylık oldu ☺️
Sormak istediğim bir şey var. 5 gündür gündüz uykusu uyumuyor bir türlü uyutamıyorum. Bu yaşta gündüz uykusunu bırakması gelişimi için olumsuz bir etki oluşturur mu?

Yaaaa masallah nasıl uslu mu kartalım napti anlatsana yahuu
Kartal ne yapmadı ki ilk iki hafta kabus gibiydi doğum zaten zor oldu onu atltamadan evde zorlu Güner geçti uyutmak aşırı zordu 1.5 saat sürüyordu uyanıp bı saat ağlıyordu eve bebek gelmesini bı türlü kabulleemedi en ufak şeyde ağladı hep gözleri dolu doluydu çorabina bezine kadar herşeyini kıskandı meme kısmını anlatmiyorum bile çok düşkündü ve asla unutamadı
o ara bebeğin uykusu iyiydi Allah'tan o çok yormadi. Şimdilerde Kartal bey biraz alıştı huyu suyu daha iyi bu defada Çınar huy değiştirdi
Yuvarlanıp gitcez artık
Ama ben çok zorlandım çok ağladım yorulmaktan değil duygusal olarak kötü geçen bı süreçti
Çok şükür şimdi hepimiz daha iyiyiz🙏

Kartal ne yapmadı ki ilk iki hafta kabus gibiydi doğum zaten zor oldu onu atltamadan evde zorlu Güner geçti uyutmak aşırı zordu 1.5 saat sürüyordu uyanıp bı saat ağlıyordu eve bebek gelmesini bı türlü kabulleemedi en ufak şeyde ağladı hep gözleri dolu doluydu çorabina bezine kadar herşeyini kıskandı meme kısmını anlatmiyorum bile çok düşkündü ve asla unutamadı
o ara bebeğin uykusu iyiydi Allah'tan o çok yormadi. Şimdilerde Kartal bey biraz alıştı huyu suyu daha iyi bu defada Çınar huy değiştirdi
Yuvarlanıp gitcez artık
Ama ben çok zorlandım çok ağladım yorulmaktan değil duygusal olarak kötü geçen bı süreçti
Çok şükür şimdi hepimiz daha iyiyiz🙏
Ay Allah kolaylık versin kuzu ya çok zor

Sormak istediğim bir şey var. 5 gündür gündüz uykusu uyumuyor bir türlü uyutamıyorum. Bu yaşta gündüz uykusunu bırakması gelişimi için olumsuz bir etki oluşturur mu?
Herkeste aynı şikayet uyku regresyon ayiymis sanirim bu aylar baya sancılı herkesin süreci bırakmaz ya daha bıraksa da yapacak bisey yok keyif beyefendisi dicen:)

Mutlu 21 aylık bıraktı, zaten doğduğundan beri zorla uyuyor malum 🤦🏻‍♀️ uyuyana kadar savaş
Doktoru 4 yaşa kadar uyusa iyiydi dedi, günlük uyuması gereken süreyi gece uykusunda uyuyorsa sorun yok demişti.

Merhaba kızlar çok uzun zaman oldu yazmayalı bu topik her karşıma çıktığında duygulanıyorum ne günler di diyorum şimdi bebisler kocaman oldu 🥲

Dimi nerden nerelere geldiler nasılsıniz bebis nasil
Evet ne günlerdi 🥰

Bebiş iyi şükür büyüdü artık arkadaş oldu bana 🥰 Senin ki nasıl ? Ben ise bir kaç gündür şiddetli karın ağrısı yaşıyorum ve hiç abartmıyorum doğum sancısından daha zor iki farklı hastaneye gittim sabahlara kadar serum ağrı kesici sonuçlarım temiz ama agrimda en ufak azalma yok 😞

Oldular bize yaren ilerde sanirim daha da kanka olcaz yavrucuklarla
Ay çok geçmiş olsun salgın var biz de geçirdik norovirus muhtemelen senin rahatsizligin

Oldular bize yaren ilerde sanirim daha da kanka olcaz yavrucuklarla
Ay çok geçmiş olsun salgın var biz de geçirdik norovirus muhtemelen senin rahatsizligin
Aslında kusma ishal yok kabızlığım var aksine ve alt karnım da özellikle sağ kısımda ağrı var muayenede apandistden şüphe ettiler fakat röntgen de temiz yarın tekrar gideceğim başka hastaneye en ufak azalma yok agrimda

Aslında kusma ishal yok kabızlığım var aksine ve alt karnım da özellikle sağ kısımda ağrı var muayenede apandistden şüphe ettiler fakat röntgen de temiz yarın tekrar gideceğim başka hastaneye en ufak azalma yok agrimda
Benimde aynı şekilde apandist dendi hic bisey çıkmadi ultrason girdim kan temiz idrar temiz bende kabizim viral enfeksiyon dendi çözüm yok bol su dinlenme gecmiş olsun

Back