Hosgeldin canim masallah masallah daha ne olsun herseyi yapiyormus ufaklıkMerhabalar 2019 Ağustos anneleri umarım hayatınızda herşey yolundadır.
Yıllar sonra açtım forumu burada bana doğumdan sonra iyi dileklerde bulunmuş herkes sağolun var olun.
Benimde kızım 26 aylık oldu çok şükür iki yaşına kadar emzirdim, yemesi icmes sıkıntı çok süt içmek istiyor herşeyi zorla veriyorum hele bu ara öksürük bruun akıntısı ve balgamı var iştahı dahada azaldı. Dogdundan beri uslu uykusu yerinde,bizi yormayan çok hasta olmadığı için üzmeyen bir bebekti. Hareketliydi ama.cok fazla değildi taa ki üç ay öncesine kadar sanki iki yaş sendromu gibi birşey oldu. Bizi ısırmaya vurmaya başladı hele bu ara heryerimizi çimdiriyo vuruyor gözümüze elini sokuyo cok sinir bozuci bende.sinirlenjp ona kızıyorum tutamıyorum kendimi ama sonra üzülüyorum. Onun dışında çok zayıf boyuda çok uzun değil o da biraz canımı sıkmıyor değil hemsire normal dedi ama çok kalıplı uzun boylu olmayacak falan dedi ileride ortalama dedi yani. Konuşması çok iyi herşeyi söylüyo biz ne dersek tekrar ediyor, ingilizce öğretiyorum altı aylıktan beri Coco melon izlediği için çoğu seyi ordan öğrendi, ona kadar ingilizce turkçe sayıyor,çoğu hayvanı biliyor,ailedeki herkesi isimleriyle ve unvanlariyla tanıyor. Dört aydır çişini ogretiyorum gündüz tuvalete yapıyor ama geceleri söylemiyor hergun çarşaf yıkıyorum nerdeyse hep dışına taşıyor muhakkak. Kitap okumamızı çok seviyor ama genelde çizgi film izlemek istiyor beraber çok aktivite yapamıyoruz tek yapabildiğim onunla biraz oyun oynamak kitap okumak beraber yemek pişirmek iş yaprken yanımda dolanırken muhabbet ediyoruz onun dışında
bir etkinliktir kıyas özenme ben de kendimi suçluyordum doktor bana dediki sevgiyle yapılan hersey etkinliktir ona sarılmak yemek yapmak kitap okumak zamane şeyleri modasına sakın aldırış etme demisti o günden beri takmıyorum zaten benimkide etkinlik sevmediği için sorun yok