- 7 Aralık 2018
- 99
- 419
- 13
- 35
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok iyi maşaallah, benim bu sabahki test negatifti ,atmadım duruyor, şimdi baktım çok hafif bir çizgi oluşmuş ama defalarca bu şekilde saatler sonra ince çizgi görmüştüm ve hamile değildim.5dakikayi bulmadi.
Maşaallah, Allah tüm bekleyenlere ve bana da nasib etsinMerhaba arkadaşlar ben de ikinci hamileliğimi öğrendim inşallah hayırlısı ile kucağınıza alırız
Çok geçmiş olsun. Yine claxane başlayacağım demişsiniz öncekinde kullandığınız halde mi kaybettiniz.? Homozigot daha mı etken bu durumda? Benim sadece mthfrc 677t heterozigot çıktı. Genetik doktoru şurdan 50 kişi çevirsek yarısında bu değer çıkar bu önemli değil dedi. Kadın doğumcu bu değer folik asit eksiklerinde görülüyor iğneye gerek yok gebelik olunca belki coraspin olabilir dedi. Siz araştırmışmıydınız mthfrc deki heterozigot durumunun sebebiyet verdiği durumları?cok tesekkur ederim ,)
kan pihtilasmasindan ne yazik ki.
pai homozigot
mthfrc 677t heterozigot.
kese gorununce yine claxane a baslayacagim bakalim.
suan da progestan hap ve igne kullaniyorum. yaninda da folik asit.
Canım eğer hamileysem zaten sağlıklı ilerleyeceği bile belli değil, eşime ilk birkaç ay söylememeyi bile düşünüyorum, tabi bulantı falan olup anlarsa o başkaİnşAllah gönlünüze göre olur, sağlıklı bir gebelik yaşarsınız. Kayıplar için büyük geçmiş olsun benim de 2 kaybım var. Eşiniz de hamile olduğunuzu öğrendiğinde aldırma fikrinden vazgeçer diye düşünüyorum.
Benim testime de bakar mısın, benziyor mu senin 3+1'deki resmine5dakikayi bulmadi.
Amin hakkımızda hayırlısı inşallahMaşaallah, Allah tüm bekleyenlere ve bana da nasib etsin
Maşaallah, beklenen adet gününde ortalama 100 değerinde beklenir ki sizinki yarın 100'ü bulur hatta geçebilir çünkü ilk zamanlar çok hızlı katlanır.İyi geceler kızlar aranıza yeni katıldım
4 gündür test yapiyorum silik cikiyodu bata son 1 gün bugun kan aldirdim 70 cikti sizce degerim dusukmu yorumlarsaniz sevinirim cok korkuyorum kimyasal gebelik gecirmekten insallah bebegim benimle olursa 19 agustosta dogum olucak Agustos annesi olucam Rabbiminde izniyle
Canım benim şu an senin kafana takmaman ve korkmaman gerekiyor ki bebeğin de rahatça yerine yerleşsin mutlu mutlu değerin hiç düşük değil lütfen sakin ol ve istersen sabah bir gebelik testi daha yap koyulaşacaktır mutlaka o zaman için rahatlar biraz. Pazar da tekrar kan verirsin. Bu dediğin risk hepimiz için var olacaksa da engelleyemeyiz malesef korkarak kendini strese sokma iyi düşün iyi olsun.İyi geceler kızlar aranıza yeni katıldım
4 gündür test yapiyorum silik cikiyodu bata son 1 gün bugun kan aldirdim 70 cikti sizce degerim dusukmu yorumlarsaniz sevinirim cok korkuyorum kimyasal gebelik gecirmekten insallah bebegim benimle olursa 19 agustosta dogum olucak Agustos annesi olucam Rabbiminde izniyle
Benim testim çok erken ama görebildiniz mi çizgiyi acabaAmin hakkımızda hayırlısı inşallah
Çok iyi maşaallah, benim bu sabahki test negatifti ,atmadım duruyor, şimdi baktım çok hafif bir çizgi oluşmuş ama defalarca bu şekilde saatler sonra ince çizgi görmüştüm ve hamile değildim.
Bu defa çok erken olmasına bağlıyorum, yarınki, o da olmazsa pazar günkü testte çıkar diyorum, nasıl bir umutsa benimki de
Bat 12 aralık
Benim testime de bakar mısın, benziyor mu senin 3+1'deki resmine
tesekkur ederim. sadece oglumda claxane kullandim cok sukur yasadiÇok geçmiş olsun. Yine claxane başlayacağım demişsiniz öncekinde kullandığınız halde mi kaybettiniz.? Homozigot daha mı etken bu durumda? Benim sadece mthfrc 677t heterozigot çıktı. Genetik doktoru şurdan 50 kişi çevirsek yarısında bu değer çıkar bu önemli değil dedi. Kadın doğumcu bu değer folik asit eksiklerinde görülüyor iğneye gerek yok gebelik olunca belki coraspin olabilir dedi. Siz araştırmışmıydınız mthfrc deki heterozigot durumunun sebebiyet verdiği durumları?
Amin canım, tüm bekleyenlerin de inşaallahCok beklemeden cikmis olsa poztif derdim. İnsalh hergun hemencecik cikarak devam etsin.
saglikla kavusun. icinizi ferah tutun.İyi geceler kızlar aranıza yeni katıldım
İşlerin yoğunluğundan gidemedim. Haftaya perşembe gidebilicem en erken. O zaman da 5+2 olmuş olacak. Sağlık ocağına da gidemedim henüz. Herşey yolundadır umarım :)6+ larda duyuluyor canim.keseyi gördünmü? 5+ larda kese görülüyor