7-8 diyelim işte canım.. çıkmaz elbette.. en iyisi beklemek beklemek istemiyorsak 5 kala kan testiKanda 5 gün kalaya kadar pozitif gören var. Benim evde erken gebelik testi var birde normal test var. Çok sabırsızım ama şimdi yapsam bile birşey çıkmaz. Seninde 8 gün var sanırım
Benim aslinda cok umudum yok da 2 defa ile olmaz diyorum, bu belirtiler bir de burda 2 denemeyle tutturan arkadas var ondan..iste insan heves ediyorKanda 5 gün kalaya kadar pozitif gören var. Benim evde erken gebelik testi var birde normal test var. Çok sabırsızım ama şimdi yapsam bile birşey çıkmaz. Seninde 8 gün var sanırım
2 kere denemeyle diyorsun, korunurken hamile kalan arkadaş var. Her şey nasip Allah isterse her şey olur merak etme.Benim aslinda cok umudum yok da 2 defa ile olmaz diyorum, bu belirtiler bir de burda 2 denemeyle tutturan arkadas var ondan..iste insan heves ediyor
Mrb canm inşallah hepimiz hayırlısıyla kucağımıza alırız bende öğreneli 1 hafta olacak neredeyse diğer kontrolümü sabırsızlıkla bekliyorumMerhaba öncelikle hepimize hayırlı olsun. Adetime 4 gün var yani 11 aralık batım. Belirtiler den yola çıkarak bugün idrar testi yaptım ve pozitif. Pazartesi de kan vereceğim. Sağsalim kucaklarımıza alırız inşallah bebişleri
Hamişler napıyorsunuz nasılsınız bugünnn
sağol cnm hepimiz için hayırlısı olsunAynen canim.hayirlisi olsun
çok sağolun darısı isteyen herkese olsun inşallahHayırlı olsun. Gözünüzaydın:)
2 kere denemeyle diyorsun, korunurken hamile kalan arkadaş var. Her şey nasip Allah isterse her şey olur merak etme.
merhaba. ben de kismetse agustos annesi olacagim. 3+6 gunluk henuz minisim
tup bebeksiz olmaz denen ama dogal yolla gelen bebegim insallah...
3 hafta 1 gunlukken evde normal testte cikti. 3+2 de kanda baktirdim pozitifti..
tesekkur ederim..sizin de hayirli olsun..Gözün aydın canim beta hcg baktirdunmi
Amin canım allah razı olsunAllah gönlüne göre versin canim..hakkında hayırlısı olsun
Bu 2.gebeliğim karnımda belime vuran bir doğum sancısına benzer sancı var. Siz de de var mı acaba? Sabah 3.5 yaşında oğlum kucağımda tepindi tedirginim açıkçası.Mrb canm inşallah hepimiz hayırlısıyla kucağımıza alırız bende öğreneli 1 hafta olacak neredeyse diğer kontrolümü sabırsızlıkla bekliyorum
Hayırlı olsun , gözünüzaydın. Ne kadar erken öğrenmişsiniz maşaAllah. Ovülasyon testi falan kullandınız mı?merhaba. ben de kismetse agustos annesi olacagim. 3+6 gunluk henuz minisim
3 hafta 1 gunlukken evde normal testte cikti. 3+2 de kanda baktirdim pozitifti..
Hayırlı olsun, 3+1'de 10'dan küçük olur genelde , evdeki testte nasıl çıktı acabamerhaba. ben de kismetse agustos annesi olacagim. 3+6 gunluk henuz minisim
Çok sevindim canm. Gözünaydın. Folik asit kullanmıyor muydun? Kan pıhtılaşması varmıy dı sende? Ben uzun zamandır yüksek doz 5mg folbiol kullanıyordum. Kürtajdan sonra devam et dedi doktorum. Tahlilde baya yüksek çıktı. Kontrole gitmiştim doktor yarıya kırıp iç dedi. Şimdi kırıp 2 günde bir kullanıyorum.Kizlar dr.dan ciktim.degerlerimin normal olduğunu geç döllenme olduğunu son adet tarihine göre 6gun küçükmüş.gec döllenme dedi.kese görüldü.5+ larda olduğu için kalp atışının haftaya olacağını söyledi.düsuk durumu yok...dış gebelik yok. Folik asitle coraspin verdi.sac boyama yok.makyaj yapabilirsin dedi.gunde 1 kez çay kahve yada kola içebilirsin dedi.gunde 1 kez haşlanmış yumurta yeniden.kirmizi et tüket dedi.bazi testler verdi onları yapıp gidicem.aklima gelenler bunlar.hayırlısı...sizden de güzel haberler bekliyorum.
Canım merhaba, Allah hayırlısıyla, sağlıkla kucağına almayı nasib etsin.tesekkur ederim..sizin de hayirli olsun..
3+2 de 18; 3+4te 92 idi. dr 4+4 te kese icin cagirdi bakalim. kismetse 2.ci bebegim benim. oglum 4.5yasinda suan...
tesekkur ederim..sizin de hayirli olsun..
3+2 de 18; 3+4te 92 idi. dr 4+4 te kese icin cagirdi bakalim. kismetse 2.ci bebegim benim. oglum 4.5yasinda suan...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?