• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
herkes 6da mı duymuş .. neyse ben de kötü bişey demedim.. sürpriz derken plansız korunmalı halde mi geldi?
öyle olur zaten beklenen gelmez beklediğin de dibinde bitiverir..

Aynen canim 3 yıl istemedik.sonra 1 dış gebelik geçirdim tüpüm alındı.sonra gebelik ihtimalim düştüğü halde tekrar hamile kaldım.ama onunda kalbi durdu.sonra şükürler olsun kızım oldu.4 yıl sonrada oğlum oldu.bitti artik yeter dedik. buda süpriz oldu.korunuyordukta.Allah isteyene versin

Merhaba ben de aranıza yeni katılıyorum.
İki hafta önce tesadüf düzensiz reglimden dolayı doktora gittim ve kan testinde hamile olduğumu öğrendim.şimdi 5 haftalık falan.
iki çocuğum var buda süpriz oldu

Aynen canim.hayirlisi olsun

Kizlar bugün 16.30 da dr.a gidicem ilkkez...6+1 herşey yolundaysa kesenin görülmesi kalp atışının duyulması gerek...hakkımızda hayırlısı olsun
Hadi inşAllah güzel haberlerle gelirsin. Benim ilk kaybımın 7+2 de kalp atışı duyulmuştu. Yarın çıkınca yaz mutlaka.

Merhaba ben de aranıza yeni katılıyorum.
İki hafta önce tesadüf düzensiz reglimden dolayı doktora gittim ve kan testinde hamile olduğumu öğrendim.şimdi 5 haftalık falan.
iki çocuğum var buda süpriz oldu
Hayırlı olsun. Gözünüzaydın:)

hayırlı cumalar olsun sağol..
1i yum.diyorsun çatladığı zaman önemli ertesinde çatladımı onu gördün mü ne zaman silikleşmeye başladıysa yani çatlamadan +14gün sora bat oluyor canım... misal 1inde yum.oldu 2sinde çatladı diyelim 2+14 16sı bat günün olmalı diye düşünüyorum..
Rabbim gönlümüze göre versin inşallah.. ben de bekliyorum bakalım 7 gün var bana da o ay bu aysa diye bekliyoruz bakalım :)
başka belirtiler var mı..?
Çatlama 2 Aralık’ta yada 3 Aralık olabilir 2 sinde biraz silikleşti 3 te tamamen. Bakalım hayırlısı artık. Bu ay çok umutluyum. Arada kasıklarıma bişey batıyor gibi oluyor. Bide ağzımın tadı bir garip. Bilmiyorum belki de psikolojik olabilir. Bulgular bu kadar erken ortaya çıkmayabilir ama ne bileyim öyle hissediyorum:) açıkçası korkuyorum da 2 kayıptan sonra olsa bile ya tekrar aynı şeyleri yaşarsam diye. Sağlıklı bir oğlum var onda hiç böyle şeyler yaşamadım lekesiz rahat bir hamilelik yaşadım. Ama bu 2 kaybımda da hep lekelerle başlamıştım. Allahım inşAllah bu kez sağlıklı bir gebelik yaşarız:dua:

Çatlama 2 Aralık’ta yada 3 Aralık olabilir 2 sinde biraz silikleşti 3 te tamamen. Bakalım hayırlısı artık. Bu ay çok umutluyum. Arada kasıklarıma bişey batıyor gibi oluyor. Bide ağzımın tadı bir garip. Bilmiyorum belki de psikolojik olabilir. Bulgular bu kadar erken ortaya çıkmayabilir ama ne bileyim öyle hissediyorum:) açıkçası korkuyorum da 2 kayıptan sonra olsa bile ya tekrar aynı şeyleri yaşarsam diye. Sağlıklı bir oğlum var onda hiç böyle şeyler yaşamadım lekesiz rahat bir hamilelik yaşadım. Ama bu 2 kaybımda da hep lekelerle başlamıştım. Allahım inşAllah bu kez sağlıklı bir gebelik yaşarız:dua:
aminn inşallah Sağlıkla gelsin miniklerrr.. evet aynı endişe bende de var.. yine aynı şeyler olursa diye.. Ama Rabbim nasip ederse gelir. :dua:

yarınn değill bugün bugünn :)) biz de biz gibi kendimiz gibi heyecan yapıyoruz valla..:)
Ay evet ya. Bugün müş:)) valla ben burda ki arkadaşların gelişimlerini takip ederken heyecanlanıyorum. :) senin belirtin var mı? Ben 15 i gibi test yapmayı düşünüyorum :)))

Ay evet ya. Bugün müş:)) valla ben burda ki arkadaşların gelişimlerini takip ederken heyecanlanıyorum. :) senin belirtin var mı? Ben 15 i gibi test yapmayı düşünüyorum :)))
:)) evet..
benim de var belirtiler ama adet belirtileri de bunlar.. bel sırt ağrısı ağız kuruluğu, göğüs dolgunlu kasık ağrısı...
bende gelmezse 14ünde test yapmayı düşünüyorum.. hayırla gelsinler ...

Merhaba öncelikle hepimize hayırlı olsun. Adetime 4 gün var yani 11 aralık batım. Belirtiler den yola çıkarak bugün idrar testi yaptım ve pozitif. Pazartesi de kan vereceğim. Sağsalim kucaklarımıza alırız inşallah bebişleri

belimm baya baya hissettiriyor kendini.. kan versek çıkar mı acaba? bilenler cevap verebilirmi en erken ne zaman belli olur?
Kanda 5 gün kalaya kadar pozitif gören var. Benim evde erken gebelik testi var birde normal test var. Çok sabırsızım ama şimdi yapsam bile birşey çıkmaz. Seninde 8 gün var sanırım

Hamişler napıyorsunuz nasılsınız bugünnn :KK49:

Back