• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Kanda 5 gün kalaya kadar pozitif gören var. Benim evde erken gebelik testi var birde normal test var. Çok sabırsızım ama şimdi yapsam bile birşey çıkmaz. Seninde 8 gün var sanırım
7-8 diyelim işte canım.. çıkmaz elbette.. en iyisi beklemek beklemek istemiyorsak 5 kala kan testi:D

Kanda 5 gün kalaya kadar pozitif gören var. Benim evde erken gebelik testi var birde normal test var. Çok sabırsızım ama şimdi yapsam bile birşey çıkmaz. Seninde 8 gün var sanırım
Benim aslinda cok umudum yok da 2 defa ile olmaz diyorum, bu belirtiler bir de burda 2 denemeyle tutturan arkadas var ondan..iste insan heves ediyor:-)

Benim aslinda cok umudum yok da 2 defa ile olmaz diyorum, bu belirtiler bir de burda 2 denemeyle tutturan arkadas var ondan..iste insan heves ediyor:-)
2 kere denemeyle diyorsun, korunurken hamile kalan arkadaş var. Her şey nasip Allah isterse her şey olur merak etme.

Merhaba öncelikle hepimize hayırlı olsun. Adetime 4 gün var yani 11 aralık batım. Belirtiler den yola çıkarak bugün idrar testi yaptım ve pozitif. Pazartesi de kan vereceğim. Sağsalim kucaklarımıza alırız inşallah bebişleri
Mrb canm inşallah hepimiz hayırlısıyla kucağımıza alırız bende öğreneli 1 hafta olacak neredeyse diğer kontrolümü sabırsızlıkla bekliyorum :KK9:

Kizlar dr.dan ciktim.degerlerimin normal olduğunu geç döllenme olduğunu son adet tarihine göre 6gun küçükmüş.gec döllenme dedi.kese görüldü.5+ larda olduğu için kalp atışının haftaya olacağını söyledi.düsuk durumu yok...dış gebelik yok. Folik asitle coraspin verdi.sac boyama yok.makyaj yapabilirsin dedi.gunde 1 kez çay kahve yada kola içebilirsin dedi.gunde 1 kez haşlanmış yumurta yeniden.kirmizi et tüket dedi.bazi testler verdi onları yapıp gidicem.aklima gelenler bunlar.hayırlısı...sizden de güzel haberler bekliyorum.

merhaba. ben de kismetse agustos annesi olacagim. 3+6 gunluk henuz minisim :KK66:
tup bebeksiz olmaz denen ama dogal yolla gelen bebegim insallah :KK66:...

3 hafta 1 gunlukken evde normal testte cikti. 3+2 de kanda baktirdim pozitifti..

Gözün aydın canim beta hcg baktirdunmi

Mrb canm inşallah hepimiz hayırlısıyla kucağımıza alırız bende öğreneli 1 hafta olacak neredeyse diğer kontrolümü sabırsızlıkla bekliyorum :KK9:
Bu 2.gebeliğim karnımda belime vuran bir doğum sancısına benzer sancı var. Siz de de var mı acaba? Sabah 3.5 yaşında oğlum kucağımda tepindi tedirginim açıkçası.

Kontrole 8 haftalıkken gitmeyi düşünüyorum hemşire öyle dedi. İlkinde de öyle yapmıştım kese ya da kalp atışı stresini yaşamak istemiyorum ilk kontrollerde.

merhaba. ben de kismetse agustos annesi olacagim. 3+6 gunluk henuz minisim :KK66:

3 hafta 1 gunlukken evde normal testte cikti. 3+2 de kanda baktirdim pozitifti..
Hayırlı olsun , gözünüzaydın. Ne kadar erken öğrenmişsiniz maşaAllah. Ovülasyon testi falan kullandınız mı?

Hayırlı olsun, 3+1'de 10'dan küçük olur genelde , evdeki testte nasıl çıktı acaba

Kizlar dr.dan ciktim.degerlerimin normal olduğunu geç döllenme olduğunu son adet tarihine göre 6gun küçükmüş.gec döllenme dedi.kese görüldü.5+ larda olduğu için kalp atışının haftaya olacağını söyledi.düsuk durumu yok...dış gebelik yok. Folik asitle coraspin verdi.sac boyama yok.makyaj yapabilirsin dedi.gunde 1 kez çay kahve yada kola içebilirsin dedi.gunde 1 kez haşlanmış yumurta yeniden.kirmizi et tüket dedi.bazi testler verdi onları yapıp gidicem.aklima gelenler bunlar.hayırlısı...sizden de güzel haberler bekliyorum.
Çok sevindim canm. Gözünaydın. Folik asit kullanmıyor muydun? Kan pıhtılaşması varmıy dı sende? Ben uzun zamandır yüksek doz 5mg folbiol kullanıyordum. Kürtajdan sonra devam et dedi doktorum. Tahlilde baya yüksek çıktı. Kontrole gitmiştim doktor yarıya kırıp iç dedi. Şimdi kırıp 2 günde bir kullanıyorum.

tesekkur ederim..sizin de hayirli olsun..

3+2 de 18; 3+4te 92 idi. dr 4+4 te kese icin cagirdi bakalim. kismetse 2.ci bebegim benim. oglum 4.5yasinda suan...
Canım merhaba, Allah hayırlısıyla, sağlıkla kucağına almayı nasib etsin.
3+2'de 18 olan bir sonuç, bir gün önce 10 bile değildir, hangi markayla yaptın acaba testi merak ettim

Benim de sat 15 kasım, bu ay ciddi şüphem var, bugün evde test yaptım negatif sonuç tabi ki ama daha çok erken aslında
Daha önce ovulasyonun 11. Günü kan testi yaptırdığımda 6,97 çıkmıştı yani 7 bile değildi.
Bugün de 11. Gün, çıkmayacağını bile bile yaptım

Back