- 23 Temmuz 2018
- 2.479
- 4.802
- 133
- 34
Evet canım ama hormonlardan galiba insanın aklına bin türlü şey geliyor:))ahaha ama Allah esirgesin düşmanımın başına vermesin Akıl sağlığı önemli ... fazla da kuruntu yapmayalım değil mi:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet canım ama hormonlardan galiba insanın aklına bin türlü şey geliyor:))ahaha ama Allah esirgesin düşmanımın başına vermesin Akıl sağlığı önemli ... fazla da kuruntu yapmayalım değil mi:)
Ben de progesteron ignesi vuruluyorum . Dun tekrar leke gelince tedirgin oldum aralıklı olarak 1haftadir devam ediyor cunku. Doktor betahcg duzenli yukseldigi icin sikinti yok dedi. Bgn tekrar kan verdim 2kat artmis mi diye gormek icin. Sizin lekelenme devam ediyor mu tamamen bitti mi?Canım ben de tam adet günümde peçete de kan gördüm üzerine ertesi gün daha açık bir lekelenme yaşadım doktora gittim progesteron a başladı ama ben o kanamanın yerleşme kanaması olduğunu düşünüyorum üzerinden tam 2 hafta geçti şimdilik herşey yolunda.
Amiiin hoşgeldin:) hayırlı olsun kaç haftalıksın canım? İlk gebelik mi?Selam Kızlar bende Ağustos annesi adayıyım Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Ewt ilk gebeliğim 5+6 daym Salı günü kontrolüm var inşallah her şey yolundadırAmiiin hoşgeldin:) hayırlı olsun kaç haftalıksın canım? İlk gebelik mi?
İnşallah canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah :)Ewt ilk gebeliğim 5+6 daym Salı günü kontrolüm var inşallah her şey yolundadır
İnşallah canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah :)
Hayırlı cumalar hayırlı günler hanımlar RABBİM hayırlısıyla hamileleri bebeklerini kucağına almayı nasip etsin inşallah olanlarida bağışlasın benim adetim 15 aralık her ay olduğu gibi bu ayda çok umutluyum inşallah hayırlısıyla bu sefer umudum boşa çıkmaz
Hayırlı Cuma’lar kızlar.
Yeni gelenlere de hayırlı olsun inşAllah. Sağlıklı gebelikler diliyorum.
Ben de hala beklemedeyim. Hesaplarıma göre Bat 19 Aralık ama yumurtlama 1 Aralık’ta oldu. O yüzden 14 Aralık ta mı beklenen adet gelmesi gerekiyor. Ben her adetten 2-3 gün önce kahve lekelenme yaşarım sonra kırmızıya döner bu kahve lekeler adet günleri olarak sayılıyor mu acaba ? Adetimin 10. Günü yumurtlamış oldum. Göğüslerimde dolgunluk hissediyorum. Halsizlik ve bel ağrısı var. İnşAllah rabbim sağlıklı bir hamilelik nasip eder. 2 kaybım olduğu için korkuyorum da.
hayırlı cumalar olsun sağol..Hayırlı Cuma’lar kızlar.
Yeni gelenlere de hayırlı olsun inşAllah. Sağlıklı gebelikler diliyorum.
Ben de hala beklemedeyim. Hesaplarıma göre Bat 19 Aralık ama yumurtlama 1 Aralık’ta oldu. O yüzden 14 Aralık ta mı beklenen adet gelmesi gerekiyor. Ben her adetten 2-3 gün önce kahve lekelenme yaşarım sonra kırmızıya döner bu kahve lekeler adet günleri olarak sayılıyor mu acaba ? Adetimin 10. Günü yumurtlamış oldum. Göğüslerimde dolgunluk hissediyorum. Halsizlik ve bel ağrısı var. İnşAllah rabbim sağlıklı bir hamilelik nasip eder. 2 kaybım olduğu için korkuyorum da.
inşallah güzel haberle gelirsin de duymaman demek de sağlıklı değil anlamına gelmez sanırım biz olumlu düşünelim güzel olsun her şey..Kizlar bugün 16.30 da dr.a gidicem ilkkez...6+1 herşey yolundaysa kesenin görülmesi kalp atışının duyulması gerek...hakkımızda hayırlısı olsun
inşallah güzel haberle gelirsin de duymaman demek de sağlıklı değil anlamına gelmez sanırım biz olumlu düşünelim güzel olsun her şey..
herkes 6da mı duymuş .. neyse ben de kötü bişey demedim.. sürpriz derken plansız korunmalı halde mi geldi?Zaman olarak olması gerekenler bunlar..beklemediğim bir gebelikti..hayırlısı olsun..süpriz bebek yani
Sizinle ortak yanımız çokmuş çocuk konusunda okuyunca kendim yazmış gibi hissettim:)Zaman olarak olması gerekenler bunlar..beklemediğim bir gebelikti..hayırlısı olsun..süpriz bebek yani
Ben de progesteron ignesi vuruluyorum .
Benim 2 hafta önce olmuştu bu kanama toplam 3 gün sürmüştü 3. Gün çok açık hatta turumcusu idi. Sonra devam etmedi canım ama doktor protestona devam ettiriyor yarın tekrar kontrol var belki keser artık bence tedirgin olucak bir durum yok merak etme değerlerin artıyormuş ve bu kanama tarzı şeyleri gebelerin neredeyse yarısı yaşıyormuş canım merak etmeBen de progesteron ignesi vuruluyorum . Dun tekrar leke gelince tedirgin oldum aralıklı olarak 1haftadir devam ediyor cunku. Doktor betahcg duzenli yukseldigi icin sikinti yok dedi. Bgn tekrar kan verdim 2kat artmis mi diye gormek icin. Sizin lekelenme devam ediyor mu tamamen bitti mi?
Hayırlı haberler tarihlerimiz yakın bende yarın kalp atışı için gideceğim haber ederseniz sevinirim. Merak ediyorum duyabilecekmiyiz diyeKizlar bugün 16.30 da dr.a gidicem ilkkez...6+1 herşey yolundaysa kesenin görülmesi kalp atışının duyulması gerek...hakkımızda hayırlısı olsun