Sagolasin Canım benimki planlı gebelik olmadığı için folik asit kullanmadım.bana 400 mcg verdi.ayni anda 2 tane alicam 800 mcg.kan pıhtılaşması ihtimaline karşı her gebelikte veriyor.Çok sevindim canm. Gözünaydın. Folik asit kullanmıyor muydun? Kan pıhtılaşması varmıy dı sende? Ben uzun zamandır yüksek doz 5mg folbiol kullanıyordum. Kürtajdan sonra devam et dedi doktorum. Tahlilde baya yüksek çıktı. Kontrole gitmiştim doktor yarıya kırıp iç dedi. Şimdi kırıp 2 günde bir kullanıyorum.
Canım ben daha önce 6+4'de karından ultrasonla görüntü olarak görmüştüm.Arkadaşlar kalp atışı kaçıncı haftada duyuluyordu? Benim randevum 5+2 de . Fiyat mıyız kısmetse?[/QUOTE
Hayırlı olsun canımmBol bol heyecanlıyız
Benimde tahmini Doğum 04.08.2019 2 gün varmış aramızda
6.haftadan itibaren duyulmaya baslanıyormus herkeste degisiklik gösterebilir,benim yarın randevum var 6+1 iken bakmış olacağız umarım duyarızArkadaşlar kalp atışı kaçıncı haftada duyuluyordu? Benim randevum 5+2 de . Fiyat mıyız kısmetse?
Kayıplarınız için üzgünüm.zor şeyler yaşamışsınız... Eğer bebek istiyorsanız inşallah saglıklı Bi gebelik sizi Bekliyordur. Fakat eşinizin aldırırız demesi bana çok tuhaf ve acımasızca geldi... Nasıl kıyar ki insan?Benim de iki oğlum var.
Küçük oğlum 3 yaşındayken plansız hamile kalmıştım.
Hiç beklemediğim için adetim 10 gün geçene kadar aklıma bile gelmedi.
Bir türlü adet olmayınca test yapayım dedim, çift çizgi çıktı.
Hemen doktora gittim, karından ultrasonla birşey göremedi, haftaya gel dedi.
İstemediğim için bir anda mutlu da olmadım.
Tam kendimi alıştırmıştım ki kanama ile düşük yaptığımı öğrendim, çok yeni olduğu için kimyasal dedi doktor.
Sonra bende bir bebek sevdası başladı, eşim istemiyordu.
Ertesi 1 yıl içinde 2 defa daha hamile kaldım ama biri boş kese oldu diğeri de 8 haftalık kalbi durdu
Son birkaç yılda şüphelerim oldu ama hiçbirinde hamile değildim, zaten eşim de istemediği için korunuyorduk.
Bu ay tam yumurtlama günü ilişki oldu ve tam korunamadık, hatta eşim hamile kalırsan aldırırız falan dedi.
Artık o yüzden mi bilmiyorum bu ay hamile gibi hissetmeye başladım, bat: 12 kasım, inşaallah hamileyimdir
Tahmini doğum tarihine bile baktım 22 Ağustos
Sizlerde ne gibi belirtiler oluyor?
Gözünaydın canım. Bana da aynı seyleri önerdi doktor ekstradan bol bol yesil yapraklı sebzeler yememi önerdi ve hamur işi gevrek ekmek makarna pilavdan uzak dur dedi. Diyetisyene gitmişim gibi hissediyorumKizlar dr.dan ciktim.degerlerimin normal olduğunu geç döllenme olduğunu son adet tarihine göre 6gun küçükmüş.gec döllenme dedi.kese görüldü.5+ larda olduğu için kalp atışının haftaya olacağını söyledi.düsuk durumu yok...dış gebelik yok. Folik asitle coraspin verdi.sac boyama yok.makyaj yapabilirsin dedi.gunde 1 kez çay kahve yada kola içebilirsin dedi.gunde 1 kez haşlanmış yumurta yeniden.kirmizi et tüket dedi.bazi testler verdi onları yapıp gidicem.aklima gelenler bunlar.hayırlısı...sizden de güzel haberler bekliyorum.
İnşAllah gönlünüze göre olur, sağlıklı bir gebelik yaşarsınız. Kayıplar için büyük geçmiş olsun benim de 2 kaybım var. Eşiniz de hamile olduğunuzu öğrendiğinde aldırma fikrinden vazgeçer diye düşünüyorum.Benim de iki oğlum var.
Küçük oğlum 3 yaşındayken plansız hamile kalmıştım.
Hiç beklemediğim için adetim 10 gün geçene kadar aklıma bile gelmedi.
Bir türlü adet olmayınca test yapayım dedim, çift çizgi çıktı.
Hemen doktora gittim, karından ultrasonla birşey göremedi, haftaya gel dedi.
İstemediğim için bir anda mutlu da olmadım.
Tam kendimi alıştırmıştım ki kanama ile düşük yaptığımı öğrendim, çok yeni olduğu için kimyasal dedi doktor.
Sonra bende bir bebek sevdası başladı, eşim istemiyordu.
Ertesi 1 yıl içinde 2 defa daha hamile kaldım ama biri boş kese oldu diğeri de 8 haftalık kalbi durdu
Son birkaç yılda şüphelerim oldu ama hiçbirinde hamile değildim, zaten eşim de istemediği için korunuyorduk.
Bu ay tam yumurtlama günü ilişki oldu ve tam korunamadık, hatta eşim hamile kalırsan aldırırız falan dedi.
Artık o yüzden mi bilmiyorum bu ay hamile gibi hissetmeye başladım, bat: 12 kasım, inşaallah hamileyimdir
Tahmini doğum tarihine bile baktım 22 Ağustos
Sizlerde ne gibi belirtiler oluyor?
Arkadaşlar kalp atışı kaçıncı haftada duyuluyordu? Benim randevum 5+2 de . Fiyat mıyız kısmetse?
Gözünaydın canım. Bana da aynı seyleri önerdi doktor ekstradan bol bol yesil yapraklı sebzeler yememi önerdi ve hamur işi gevrek ekmek makarna pilavdan uzak dur dedi. Diyetisyene gitmişim gibi hissediyorum
Ben tabi izin vermem böyle birşeyeKayıplarınız için üzgünüm.zor şeyler yaşamışsınız... Eğer bebek istiyorsanız inşallah saglıklı Bi gebelik sizi Bekliyordur. Fakat eşinizin aldırırız demesi bana çok tuhaf ve acımasızca geldi... Nasıl kıyar ki insan?
Hele ki bir kızımız olursa sonradan bayılacağına ben de inanıyorum:)İnşAllah gönlünüze göre olur, sağlıklı bir gebelik yaşarsınız. Kayıplar için büyük geçmiş olsun benim de 2 kaybım var. Eşiniz de hamile olduğunuzu öğrendiğinde aldırma fikrinden vazgeçer diye düşünüyorum.
cok tesekkur ederim. darisi bekleyen herkese olsun. ben hicbirsey yapmadim. hatta 2 iliski var sadece. sanirim erken yumurtladim. ozel hicbirsey yapmadimHayırlı olsun , gözünüzaydın. Ne kadar erken öğrenmişsiniz maşaAllah. Ovülasyon testi falan kullandınız mı?
benim diger 3 gebeligimde oyle erken cikti. normal idrar testi. ilk 2 bebegim yasamadi ama.Hayırlı olsun, 3+1'de 10'dan küçük olur genelde , evdeki testte nasıl çıktı acaba
amin cok tesekkur ederim. darisi sizlere olsun. ucuz markalardan biri. omca idi sanirim.Canım merhaba, Allah hayırlısıyla, sağlıkla kucağına almayı nasib etsin.
3+2'de 18 olan bir sonuç, bir gün önce 10 bile değildir, hangi markayla yaptın acaba testi merak ettim
cok tesekkur ederim..Gözünüz aydin
Oy maşaallah gerçekten de belli testtecok tesekkur ederim. darisi bekleyen herkese olsun. ben hicbirsey yapmadim. hatta 2 iliski var sadece. sanirim erken yumurtladim. ozel hicbirsey yapmadim
benim diger 3 gebeligimde oyle erken cikti. normal idrar testi. ilk 2 bebegim yasamadi ama.
amin cok tesekkur ederim. darisi sizlere olsun. ucuz markalardan biri. omca idi sanirim.
Eki Görüntüle 2213208 Eki Görüntüle 2213209
cok tesekkur ederim..
Özel değilse Diğer 2 gebelik neden sonlandı acaba? Benimde sağlıklı bir oğlum var daha sonra ki 2 gebelikte kalp atışı durduğu için sonlandırıldı. Kan pıhtılaşma testi yaptırdım 3. Gen de heterozigot Mutasyon çıktı. 3 doktora sordum iğneye gerek yok dedi.cok tesekkur ederim. darisi bekleyen herkese olsun. ben hicbirsey yapmadim. hatta 2 iliski var sadece. ..
cok tesekkur ederim ,)Oy maşaallah gerçekten de belli testte
kan pihtilasmasindan ne yazik ki.Özel değilse Diğer 2 gebelik neden sonlandı acaba? Benimde sağlıklı bir oğlum var daha sonra ki 2 gebelikte kalp atışı durduğu için sonlandırıldı. Kan pıhtılaşma testi yaptırdım 3. Gen de heterozigot Mutasyon çıktı. 3 doktora sordum iğneye gerek yok dedi.
Kaç dakika içinde çıktı bu çizgilercok tesekkur ederim. darisi bekleyen herkese olsun. ben hicbirsey yapmadim. hatta 2 iliski var sadece. sanirim erken yumurtladim. ozel hicbirsey yapmadim
benim diger 3 gebeligimde oyle erken cikti. normal idrar testi. ilk 2 bebegim yasamadi ama.
amin cok tesekkur ederim. darisi sizlere olsun. ucuz markalardan biri. omca idi sanirim.
Eki Görüntüle 2213208 Eki Görüntüle 2213209
cok tesekkur ederim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?