2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Kızlar merhaba, bende durumlar fena 20lik dişlerimle savaşıyorum. Böyle bir ağrı yok. Yılbaşı gecesi ölüyorum sandım. Bugün daha iyiyim diş ağrısı konusunda çok şükür.
Mide bulantım devam ediyor hatta öğürme ve kusmalarda başladı. Vee sürekli yatmak istiyorum hiçbişeye dermanım yook.
Bende durumlar böyle kızlar. İlk hamilelik ilk tecrübe olunca insan bir afallamıyor değil. Alışmaya çalışıyorum.
Bebekler sağlıklı olsun, sağlıkla kucağımıza alalım da bu zorluklar unutulur gider Allahın izniyle.
dis agrina karanfil iyi gelebilir. ben oyle yaptim. ne icsem 1 tane karanfille ictim.

Canım geçmiş olsn inşallah kısa zamanda geçer bulantmz ve daha da artmaz

Sağol canım inşallah ya.

Dis mi olaamaaazz bi de onu düşünemiyorum bolbol kalsiyum almaya calis canim gecmis olsun.. halsizligin normal bende ayniyim abartisiz 1 aydir yatiyorum tansiyon oynayinca bas donmesi bulanti ve kusma pespese geliyor oyuzden yataktan kalkiyom yastigimi salona koyuyom koltuga devriliyorum

Sorma canım ya Allah düşmanımın başına vermesin böyle bir diş ağrısı. Ağrı kesici alamıyorsun gargara yasak delirdim napıcamı şaşırdım vallahi. Aynen bol kalsiyum almaya çalışıyorum bakalım. Çok teşekkür ederim. Ahahah aynı durumdayım valla yataktan kalk yastığı battaniyeyi al tv karşısında yat :) ev işi yemek yapmak işkence geliyor resmen. Saldım bende eşim yapıyor sağolsun ama o da içime sinmiyor. Bakalım hayırlısı :))

dis agrina karanfil iyi gelebilir. ben oyle yaptim. ne icsem 1 tane karanfille ictim.

Evet üst komşum söyledi aldım bende denicem bakalım iyi geliyormuş inşallah banada fayda eder. Teşekkür ederim canım.

Kızlar merhaba, bende durumlar fena 20lik dişlerimle savaşıyorum. Böyle bir ağrı yok. Yılbaşı gecesi ölüyorum sandım. Bugün daha iyiyim diş ağrısı konusunda çok şükür.
Mide bulantım devam ediyor hatta öğürme ve kusmalarda başladı. Vee sürekli yatmak istiyorum hiçbişeye dermanım yook.
Bende durumlar böyle kızlar. İlk hamilelik ilk tecrübe olunca insan bir afallamıyor değil. Alışmaya çalışıyorum.
Bebekler sağlıklı olsun, sağlıkla kucağımıza alalım da bu zorluklar unutulur gider Allahın izniyle.
Canım karanfıl koy ağrıyan dişine birde sarımsağı kes ikiye iç kısmını dişine koy oda iyi geliyor benim de aşırı ağırdı dişim ağlıyordum agrıdan o derece sarmısakla atlattım inş bebişini sağlıkla alırsın kucağına

slm bayanlar bende 8+4 haftalık hamileym d vitamin eksikliği çıktı sağlık ocağındakı doktor gebeligin ilk zamanlarında vermiyoruz dedi ama kadın doğum doktoru d vitamini icin ilac yazdı henüz almadım netten de baktım 3.cu aydan sonra kullananlarda olmuş kararsız kaldım

slm bayanlar bende 8+4 haftalık hamileym d vitamin eksikliği çıktı sağlık ocağındakı doktor gebeligin ilk zamanlarında vermiyoruz dedi ama kadın doğum doktoru d vitamini icin ilac yazdı henüz almadım netten de baktım 3.cu aydan sonra kullananlarda olmuş kararsız kaldım

Ben haftada 1 on damla d vitamni kullanıyorum canım.

Sağol canım inşallah ya.

Sorma canım ya Allah düşmanımın başına vermesin böyle bir diş ağrısı. Ağrı kesici alamıyorsun gargara yasak delirdim napıcamı şaşırdım vallahi. Aynen bol kalsiyum almaya çalışıyorum bakalım. Çok teşekkür ederim. Ahahah aynı durumdayım valla yataktan kalk yastığı battaniyeyi al tv karşısında yat :) ev işi yemek yapmak işkence geliyor resmen. Saldım bende eşim yapıyor sağolsun ama o da içime sinmiyor. Bakalım hayırlısı :))

Yaaa kiyamam ya benimde esim isten geliyor hazirliyo biseyler mutfaga giremiyorum malesef sabah icin de borek yapti simdi kahvaltiya onlar olmasa napcaktik acaba bende uzuluyorum cok yoruluyo ama elimden gelen bisey yok ki bisey yapamiyorum bir sure daha boyleyiz bi toplanalim elletmeyiz bisey :)

Kizlar merhaba 8 haftalik hamileyim alt 180 ast 68 cikti dr.um yarn hemen gel yazmiş korkuyorum. Bu durumu daha once yaşayan var mi
Benim alt 62 ast 43 .gecen hafta da 45 e 48 di.hemen takibe aldilar.safra asidi tahlili istendi.alt batin ultrasonu istendi.kolestaz denen durumdan korkuluyor.ve bu degerlerle bile dr gebeligimi sonlandirmaktan bahsetti.bebegi idteyip istemedigimi dotdu.dusukten olu doguma bahsrtmedigi ol7msuz durum kalmadi.ustelik benim bazi degerlerin yuksek cikmasi beklenen bir durumdu onceden gecirdigim bir operasyona bagli olarak.verrahim normal panik yok derken kadin dogumcu psikolojimi altust etti.cuma kalp atisi dinlemeye gidecegiz ama sevinemiyorum bile.sanki degerlerim yukselmeye devam edecek ve kurtaj diyecekler gibi.kendimde degilim haftalardir.ama karaciger enzimlerinin yuksek cikmasi hafife alinacak bir durum degil muhtemelen sen de takibe alinip ,folik adit haric kullandigin baska destekler varsa kesili3 5 gunde bir kan vererek y7kselip yukselmedigine baktiracaksin.benden istenen tahlil ve ultrasonlar srnden de istenir.umarim daha fazla yukselmeden sabitlenir ya da dusmeye baslar.yoksa malesef 10.haftalarda grbeligi sonlandirma secenegini sunscaklar bize

Benim alt 62 ast 43 .gecen hafta da 45 e 48 di.hemen takibe aldilar.safra asidi tahlili istendi.alt batin ultrasonu istendi.kolestaz denen durumdan korkuluyor.ve bu degerlerle bile dr gebeligimi sonlandirmaktan bahsetti.bebegi idteyip istemedigimi dotdu.dusukten olu doguma bahsrtmedigi ol7msuz durum kalmadi.ustelik benim bazi degerlerin yuksek cikmasi beklenen bir durumdu onceden gecirdigim bir operasyona bagli olarak.verrahim normal panik yok derken kadin dogumcu psikolojimi altust etti.cuma kalp atisi dinlemeye gidecegiz ama sevinemiyorum bile.sanki degerlerim yukselmeye devam edecek ve kurtaj diyecekler gibi.kendimde degilim haftalardir.ama karaciger enzimlerinin yuksek cikmasi hafife alinacak bir durum degil muhtemelen sen de takibe alinip ,folik adit haric kullandigin baska destekler varsa kesili3 5 gunde bir kan vererek y7kselip yukselmedigine baktiracaksin.benden istenen tahlil ve ultrasonlar srnden de istenir.umarim daha fazla yukselmeden sabitlenir ya da dusmeye baslar.yoksa malesef 10.haftalarda grbeligi sonlandirma secenegini sunscaklar bize
Kızlar cahilliğimi mazur görün bu bahsettiğiniz nedir acaba? Bize daha ne kan testi yapıldı ne başka birşey önce kalbi duyulsun dedi doktor. Lütfen biraz açıklarmısınız bende öğrenmiş olayım sayenizde

Hayırlı olsun canım, benımde d vit düşük baya ama doktor 3. Aydan sonra baslıycaz dedi

Benim de 13 çıktı D vitamini.
Sonuçlarımı Cumartesi göstereceğim de sizlerin kaç çıkınca takviye verdiler?

Çok fazla değil mi ben Ege şehirde görüştüm 2600 TL .. Medicalpark bana uzak zaten ama bu fiyata verecek durumda değiliz . Tamam doktor anlayışlı iyi olsun fakat bu fiyatlarda çok fazla
Ege şehirde kime gidiyosun ben kadın dr vardı ona gitmiştim önceki gebelikte hiç memnun kalmadım ata sağlıkta çok iyi drlar var

bende yarın son kez dr a gideceğim bir umut kalp atışı için. içimde bir umut var atacak gibi geliyo nedense. olmazsa yine bir hafta daha beklemeyi düşünüyorum. kürtajdan korkuyorum nasıl birsey bilmiyorum. ama olmak içimden gelmiyor. 10. haftaya kadar sürem varmış zehirlemezmiş hemen. sonuna kadar gitmeyi planlıyorum
Rabbim hayirli haberle gelmeyi nasip etsin

Kızlar cahilliğimi mazur görün bu bahsettiğiniz nedir acaba? Bize daha ne kan testi yapıldı ne başka birşey önce kalbi duyulsun dedi doktor. Lütfen biraz açıklarmısınız bende öğrenmiş olayım sayenizde
Alt ast karaciger enzimleri ile ilgili tahliller.rutin her gebeligin basinda istenen testlerden.yuksek cikmasinin bir kac nedeni olabiliyor.safra kesesi problemleri,gebelige bagli karaciger yaglanmasi,demur vb ilaclve vitamin kullanimi gibi.ama gebelikte korkutucu olan kisim gebelik kolestazi denilen durum.genelde 6.aydan sonra cikiyor ama basinda cikiyorsa ve kontrol altina alinamiyorsa malesef gebeligi sinlandirmayi seciyorlar.cunku annenin karacigeri ilerleyen aylarda bitecek ve hayati tehlikeye girecek demek.yukselse bile en son artik doktorlarin mecburuz diyecegi noktaya kadar savasacagim bende.

Arkadaşlar merhaba, adetime 3 gün kala betahcg 37, tam 48 saat sonra 93 cıktı adetime bir gün varken.daha önce iki kez kimyasal gebelik oldu ama en fazla değer 18 olmuştu. Yine de çok parlak bi sonuç deil ne dersiniz kimyasal mu olur yine

Merhaba İzmir de yaşayanlar için sorum olacak hangi doktora gidiyorsunuz . Ben önce gözde hastanesine gitti memnun kalmadım sonra Ege şehir Hastanesi'ne gittim ama Dr çok soğuk davrandı kalp atışına bile sevinemedim nerdeyse.. hangi doktor tavsiye edersiniz ..
Selamlar arkadasim hangi doktora gittin ege şehirde

Arkadaşlar merhaba, adetime 3 gün kala betahcg 37, tam 48 saat sonra 93 cıktı adetime bir gün varken.daha önce iki kez kimyasal gebelik oldu ama en fazla değer 18 olmuştu. Yine de çok parlak bi sonuç deil ne dersiniz kimyasal mu olur yine
Bence gayet iyi sonuç canım artış da güzel benim de adet öncesi 65,5 çıkmıştı. İnşallah sağlıkla ilerler, sağlıkla da kucağına alırsın:dua: pozitif düşün:KK200:

Back
X