İnsan üzülmez mi canım ama yinede Allah'tan ümit kesilmez hakkında hayırlısı olsun canımTeşekkür ederim. nasibi bu kadarmış. süpriz bir bebekti. hiç aklımızda yoktu ama yinede çok üzüldük
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnsan üzülmez mi canım ama yinede Allah'tan ümit kesilmez hakkında hayırlısı olsun canımTeşekkür ederim. nasibi bu kadarmış. süpriz bir bebekti. hiç aklımızda yoktu ama yinede çok üzüldük
Ben geçen ki hamileliğimin ikinci ayında d vitamini damlası almıştım hergün on damla hemde sabah akşam zararı olmaz canım niye olsun benim sağlık ocağında ki doktor eksik dedi kendi kadın doğum doktoruna göster o yazar dedi o yüzden yazmadı.slm bayanlar bende 8+4 haftalık hamileym d vitamin eksikliği çıktı sağlık ocağındakı doktor gebeligin ilk zamanlarında vermiyoruz dedi ama kadın doğum doktoru d vitamini icin ilac yazdı henüz almadım netten de baktım 3.cu aydan sonra kullananlarda olmuş kararsız kaldım
Gayet iyi canım adete daha 1 gün varken 93 ise inşallah normal sağlıklı gebeliğin olurArkadaşlar merhaba, adetime 3 gün kala betahcg 37, tam 48 saat sonra 93 cıktı adetime bir gün varken.daha önce iki kez kimyasal gebelik oldu ama en fazla değer 18 olmuştu. Yine de çok parlak bi sonuç deil ne dersiniz kimyasal mu olur yine
Canm ya hakkın da hayırlısı olsun. Çok üzüldüm Çok zor gerçekten ama Allah’ın takdiri, yoksa bizler elimizden geleni yapıyoruz. Rabbim inşAllah gönlüne göre verir. Sabretmekten başka bir şey gelmiyor elimizden..bugun de kalp atısı duyulmadı. dr bir hafta daha bekleyemelim dedi. haftaya da olmazsa sonlandırcak artık gün verdi. ben bugun umutlanmıstım aslında. büyüyo ama kalp atısı yok...
çok sağol canım bugün alayım başlayım enn iyisiBen geçen ki hamileliğimin ikinci ayında d vitamini damlası almıştım hergün on damla hemde sabah akşam zararı olmaz canım niye olsun benim sağlık ocağında ki doktor eksik dedi kendi kadın doğum doktoruna göster o yazar dedi o yüzden yazmadı.
Arkadaş gebelik dışında kullanms ama sen hamile oldgn için sakin doktrn haricinde izin vermeden bisey kullanma. Ki ben hamilelk öncesi tüm vitaminlerime baktrmstm ve folik asit bile kullnmyrm şuan. Yanı dışardan takviye olarak alınan ilaca iğneye dahi kuşku ile bakarken bu gibi şeylere dikkat etmek gerekir.Tesekkur ederim.hemen siparis veriyorum yarin.umarim bende de sonuc verir.
Geceleri ben de uyuyamrm kırk kere donyrm midem ağrıyor ve göğüslerim büyüdü yana yatınca cok ağır geliyor bundan da. Allahım 9 ay boyunca böyle olursa diye korktm. Çalsmaya ara verdm de Allahtan bu saate uyumaya calsyrm.Günaydın kızlar.
Yine uykusuz br gece geçirdim. 3 gibi uyandım sürekli huzursuz bir türlü dalamıyorum siz de de var mı bu durum .? Gözlerim bile yanıyor şuan. İşe gidecek olsaydım 5 dk fazla uyusam diye bakardım.
Canm ya hakkın da hayırlısı olsun. Çok üzüldüm Çok zor gerçekten ama Allah’ın takdiri, yoksa bizler elimizden geleni yapıyoruz. Rabbim inşAllah gönlüne göre verir. Sabretmekten başka bir şey gelmiyor elimizden..
evet canim.Canım ank.damiydin sen?
8.ci haftaya baslayinca benim bittiGünaydın kızlar.
Yine uykusuz br gece geçirdim. 3 gibi uyandım sürekli huzursuz bir türlü dalamıyorum siz de de var mı bu durum .? Gözlerim bile yanıyor şuan. İşe gidecek olsaydım 5 dk fazla uyusam diye bakardım.
Canm ya hakkın da hayırlısı olsun. Çok üzüldüm Çok zor gerçekten ama Allah’ın takdiri, yoksa bizler elimizden geleni yapıyoruz. Rabbim inşAllah gönlüne göre verir. Sabretmekten başka bir şey gelmiyor elimizden..
yok canim.Merhaba kızlar bugün minigimin allah izin verirse ilk kalp atışını dinlemeye gidicez önemli yapılması gereken birsey varmi ? Acaba
Merhaba arkadaşlar dün biraz kanamam olunca doktora gittim yeniden. kese iyice bozulmuş dedi ama kalp atışı var. biraz daha bekleyelim dedi. böyle olup düzelen var mı acaba. doktor umitli konuşmadı. bence devam etmez dedi ama kalp atışı var bekleyelim dedi.
Ist.da isen iyi dr.onerim vardi.benim de kayıplarım oldu.onerecegim dr.da 8 yıllık dr.um.evet canim.
8.ci haftaya baslayinca benim bittidarisi sizlere...
İnşallah sağlıklıdır bebeğin inşallah duyarsın canımbugun de kalp atısı duyulmadı. dr bir hafta daha bekleyemelim dedi. haftaya da olmazsa sonlandırcak artık gün verdi. ben bugun umutlanmıstım aslında. büyüyo ama kalp atısı yok...
Yaa bende utanıyorum geceleri bi huzursuzluk bir sağa sola dönüyorum, yorgun uykum.gelerek yattım ama gece uyanıp böyle uykum kaçıyo ama uykum da var gibi öyle kocamıda rahatsız ediyorum of puflaGünaydın kızlar.
kalp atışınız da var mıydı sizin. pazartesi tekrar gideceğim ama nasıl geçecek bu 4 gün bilmiyorumyok canim.
cok cok cok ozur dilerim. insallah toparlar ama benim bebegim toplayamamisti ;(
dilerim Allahtan minigin toparlar...
İstanbul hangi doktor canım hangi yakada bende bakıyorum doktorIst.da isen iyi dr.onerim vardi.benim de kayıplarım oldu.onerecegim dr.da 8 yıllık dr.um.