2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Merhaba, 8+3 teyiz, sukur guzel geciyor ama asiri bir burun tikanikligim var acaba sizde de oluyor mu? 6.haftada ben de gogus buyumesi farketmistim. Ama bebek 6.haftalarda
karnin daha altinda oluyor, 3.aydan sonra karin buyumeye baslar diye okumustum,
Dogalgz yattgnz odada calsyrsa petege su koyun o bile etken olabilir tikanklik için.

Mademoiselle90 Mademoiselle90 Daha önce bulantın durduğu için bebek gelişiminin durması ile onu bağdaşlaştırmışsın galiba.
Ama öyle düşünme bence, bir çok kadın hiç bulantısız hamileliklerden çok sağlıklı bebekler dünyaya getiriyor.
Sen ferah tut içini:KK68:

Kızlar 1 saattir bulantım yok çok korkuyorum yarın 6+3 olacaz doktor bir hafta sonra çağırdı ama yarın gitsemmi
Çok kötüyüm şuan korkuyorum bişey olmamıştır bebeğime umarım lütfen dua edin arkadaşlar
canım benimde 2 gün önce birden kesildi bulantılarım niye kesildi diye düşünmedim değil ama dün geri kaldığı yerden başladı bulantılar böyle dalgalanmaların olması normalmiş

Merhaba, 8+3 teyiz, sukur guzel geciyor ama asiri bir burun tikanikligim var acaba sizde de oluyor mu? 6.haftada ben de gogus buyumesi farketmistim. Ama bebek 6.haftalarda
karnin daha altinda oluyor, 3.aydan sonra karin buyumeye baslar diye okumustum,
Canım benim de burun tıkanıklığı çok var nefes alışverişim bile farklı sanki. Anneme hamileliğimi emin olmadan söylemedim. Çocuk düşünmüyoruz bu ay demiştim. Ama o ısrarla hamile olduğumu burnun kapalı ve soluk soluğa konuşuyorsun sen kesin hamilesin diyerek bilmişti. Test yap diye ısrar ediyordu. Sonrasında hamilelikle ilgili bir programda burun tıkanıklığı yaşayabilirsiniz hatta bazı hamileler de burun kanaması bile olabilir yazıyordu. Yani hamilelikle ilgili canım normal bişey.

Kızlar 1 saattir bulantım yok çok korkuyorum yarın 6+3 olacaz doktor bir hafta sonra çağırdı ama yarın gitsemmi
Çok kötüyüm şuan korkuyorum bişey olmamıştır bebeğime umarım lütfen dua edin arkadaşlar

Yok canım ne leke ne kanama ama bunlar düşükle alakalı canım sanırım, bebeğin gelişimide bulantıyla alakalı sanırırm,ikinci gebeliğimde bulantım hiç olmadı gelişimi durmuştu bebeğimin
Umarım karnımdaki bebeğim sağlıklıdır

Mademoiselle90 Mademoiselle90 Daha önce bulantın durduğu için bebek gelişiminin durması ile onu bağdaşlaştırmışsın galiba.
Ama öyle düşünme bence, bir çok kadın hiç bulantısız hamileliklerden çok sağlıklı bebekler dünyaya getiriyor.
Ben 2 çocuğumu da bulantı kusma yaşamadan doğurdum.bazen çok nadiren üşütmüşüm gibi bulanırdı.oda nadiren...bunları takma canim 7/24 bulantı olmaz.stres yapma rahat ol.hem her şey olacağına varır.inşallah bebislerimizi sağlıkla kucagimiza alıcaz.. :anneadayı::anne:

Gunaydin. Bugun 7+2 yiz ve yine kontrolum var. Umarim kanama alanlarinin hepsi kapanmis der de doktor rahatlarim.

Kızlar telefonunuz da hangi hamilelik programını kullanıyorsunuz?Tavsiye edebileceğiniz iyi bir program var mı?
Sprout Hamilelik diye bir program var canım muhteşem hatta kalp atışı bile dinletiyor. İnsan garip hissediyor gerçekmiş gibi
30E0E631-ABF9-48AE-A005-F03985BC9D04.webp
android de var mı bilmiyorum ama sanırım bu uygulama 15 gün deneme süreli falan. Dene bak çok hoş. Banu çiftçi nin programı da güzel. Bebeği anne karnında ki görüntüsüne benzer gösterdiği için çok beğeniyorum.

Yok canım ne leke ne kanama ama bunlar düşükle alakalı canım sanırım, bebeğin gelişimide bulantıyla alakalı sanırırm,ikinci gebeliğimde bulantım hiç olmadı gelişimi durmuştu bebeğimin

Her kanama lekelenme dusuk olacagi anlamina gelmez canim. Benim 4.cu gebelik, hepsinde de kanama lekelenme yasadim. İlk ikisini kaybettim. Oglumu dogurdum, suanki minis de saglikli devam ediyor hamd olsun...

4unde de buradaki arkadaslar gibi bulanti, kusma yasamadim. Dolayisiyla bulanti, bebek gelisimiyle ilgili degil. Sadece bunye farkliligi. Nasil ki benim bunyemden dolayi her gebeligimde kanama oliuyor, bazi bunyelerde de bulanti kusma yogun oluyor. Umarim aciklayici olabildim. Bosuna korkutma kendini :)

Doğru söylüyorsun başından beri 24 saat bulandığı için şimdi olmayınca kurt düştü

canım benimde 2 gün önce birden kesildi bulantılarım niye kesildi diye düşünmedim değil ama dün geri kaldığı yerden başladı bulantılar böyle dalgalanmaların olması normalmiş
Sağol canım ya içim rahatladı inşallah geri gelir daha doğrusu inşallah gebeliğim sağlıkla devam eder hepimiz sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alırız inşallah

Her kanama lekelenme dusuk olacagi anlamina gelmez canim. Benim 4.cu gebelik, hepsinde de kanama lekelenme yasadim. İlk ikisini kaybettim. Oglumu dogurdum, suanki minis de saglikli devam ediyor hamd olsun...

4unde de buradaki arkadaslar gibi bulanti, kusma yasamadim. Dolayisiyla bulanti, bebek gelisimiyle ilgili degil. Sadece bunye farkliligi. Nasil ki benim bunyemden dolayi her gebeligimde kanama oliuyor, bazi bunyelerde de bulanti kusma yogun oluyor. Umarim aciklayici olabildim. Bosuna korkutma kendini :)
Sağol canım haklısın inşallah öyledir keşke olmasa ama diğerinde yaşamayınca bulantı öyle düşündüm inşallah sağlıkla devam eder

bebeğin gelişiminin bulantı ile bir alakası olduğunu sanmam. oğlumda hiç bulanmamıştım, Allaha şükür sağlıklı bir şekilde doğdu. bu gebeliğimde de hiç bulanmıyorum yine. kendinizi sıkmayın bence

Canım benim de burun tıkanıklığı çok var nefes alışverişim bile farklı sanki. Anneme hamileliğimi emin olmadan söylemedim. Çocuk düşünmüyoruz bu ay demiştim. Ama o ısrarla hamile olduğumu burnun kapalı ve soluk soluğa konuşuyorsun sen kesin hamilesin diyerek bilmişti. Test yap diye ısrar ediyordu. Sonrasında hamilelikle ilgili bir programda burun tıkanıklığı yaşayabilirsiniz hatta bazı hamileler de burun kanaması bile olabilir yazıyordu. Yani hamilelikle ilgili canım normal bişey.
Anneler bilir hele 60 yaş üstü bayanlar bir görüşte anliyor geçen eğitim verdgm yerde eski ogrencm gelmsti hocam çok zayflamssn ama sanki hamilesnz dedi ;) kimseye demedgm için soylemedm ama dua et benim için dedim sadece ;) eskiler anliyor cidden

Back
X