2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Kızlar bide benim aklıma bisey daha takıldı şuan toplam 3 defa ultrasona girdim ilk kontrole girdiğimde doktorum kendi odasında baktı normal de sata göre 7+1 im ama bebeğim 7+6 gözüktü doktorum 5 gün önde gözüküyor dedi sonra beni aşağı katta daha net görülecek bir ultrasona götürdü bu sefer 7 hafta gözüktü bende tahlillerimi yapmadığı için bbaşka bir hastaneye gittim burdada 6+5 gözüktü noluyor bu bebek sürekli küçülüyor mu yoksa ultrason cihazları degisikmi gösteriyor anlamadım
buna benzer benimde başıma geldi canım ilk gidişimde 6+2 dedi 1 hafta sonra 6+4 dedi bende şaşırdım sordum .ultrasına bakma sen ölçümler yanlış çıkabilir dedi kalbi atan sağlıklı bir bebeğin var dedi.öyle deyince bende rahatladım .önemli olan sağlıklı olmaları dedi

Arkadaşlar naslsnz nasıl geçiyor günleriniz.
Benim karnım sanki büyüdü göğüslerim de. Bu akşam midem biraz şişkin gibi. 6+1de karniniz buyudugnu hissttnz mi? Yarin nasipse ultrasna gidcgm saat 15te. Heyecanliyim ve kaygiliym nedense. Boncugumun kalp atışını inşallah duyarım.
karin şişer evet ama gaz şişkinlik ödemden dolayı çünkü kişiden kisiye değişir ama 4 aylık olunca ancak karın büyüdüğünü farkedersiniz.

Selam kızlar hepimizin yeni yılı sağlıklı mutlu bol kazançlı geçsin en çokda sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza almak nasip olsun inşallah bizde herşey yolunda şimdilik ocak 20 de sanırım 2 li testimiz yapılacak . Hayırlısıyla inşallah. Bu arada kızlar sigara bağımlısı olan varmı gebelikde bırakamayan azaltamayan vs bana yazarmısınız.
hayırlı olaun evladiniz. ancak bebeği en çok etkileyen seyler fiziksel etkenler degil de biyolojik ve kimyasal etkiler yani sigara bebek için çok tehlikeli , bırakın sigara içmeyi o ortamda bile bulanmamaniz gerek daha yeni gelismekte olan bir beden var icinizde

Merhaba güzel hamişler.:anneadayı::anneadayı:
Yeni yıl hepimize sağlık mutluluk huzur getirsin. 2019 yılı bebeklerimizi kucaklayacağımız Doğum maceralarımızı anlatacağımız güzelll bir yıl olsun.
:-)

Gunaydin. Bugun 7+2 yiz ve yine kontrolum var. Umarim kanama alanlarinin hepsi kapanmis der de doktor rahatlarim.

Canım hayırlı haberlerini bekliyoruz çıkınca yaz mutlaka. İnşAllah kanama alanları kapanmıştır pıt pıt kalp atışıyla karşılar seni yavrun..

Merhaba güzel hamişler.:anneadayı::anneadayı:
Yeni yıl hepimize sağlık mutluluk huzur getirsin. 2019 yılı bebeklerimizi kucaklayacağımız Doğum maceralarımızı anlatacağımız güzelll bir yıl olsun.
:-)

Canım hayırlı haberlerini bekliyoruz çıkınca yaz mutlaka. İnşAllah kanama alanları kapanmıştır pıt pıt kalp atışıyla karşılar seni yavrun..
mutlu yillar canim.
6+2de duymustum pitirtilari...
dr.um hastalanmis ne yazik ki. o nedenle randevu iptal oldu.

Sabah oldu hala yok:KK43: doğru söylüyorsun bulansa dert bulanmasa dert benimde sadece hafif bulantılar vardı korkuyor insan işte sağol canım

Arada bikaç gün hafifleyip sonra yine artabiliyormuş.Kişiden kişiye değişiyor anlayacağın. Belki de bundan sonra hafifleyecktr bulantıların canım .Üzülme sen iyi ol ki bebiş de iyi olsun.

Canım benim de burun tıkanıklığı çok var nefes alışverişim bile farklı sanki. Anneme hamileliğimi emin olmadan söylemedim. Çocuk düşünmüyoruz bu ay demiştim. Ama o ısrarla hamile olduğumu burnun kapalı ve soluk soluğa konuşuyorsun sen kesin hamilesin diyerek bilmişti. Test yap diye ısrar ediyordu. Sonrasında hamilelikle ilgili bir programda burun tıkanıklığı yaşayabilirsiniz hatta bazı hamileler de burun kanaması bile olabilir yazıyordu. Yani hamilelikle ilgili canım normal bişey.

Evet , hem hamilelik hem de havalarin kurulugu, evin sicaklik derecesi etkili oluyor.
Bitkisel seyler deniyorum , belki hamilelikle ilgili oldugu icin tikanikligi acmaya calismamin anlami olmayacak gene tikanacak ama bu sekilde hayatim iptal. Ev islerini yaparken cok kotu oluyorum.. :(

Sprout Hamilelik diye bir program var canım muhteşem hatta kalp atışı bile dinletiyor. İnsan garip hissediyor gerçekmiş gibi Eki Görüntüle 2220504 android de var mı bilmiyorum ama sanırım bu uygulama 15 gün deneme süreli falan. Dene bak çok hoş. Banu çiftçi nin programı da güzel. Bebeği anne karnında ki görüntüsüne benzer gösterdiği için çok beğeniyorum.
Canım uygulama tarihleri doğru girmiyor malesef sende başka uygulamalardan yada takviminden kontrol et istersen. Tahmini doğum tarihini giriyorum bebek 5haftalık oluyor halbuki 7haftalık şuan. Son adet tarihimi giriyorum 6haftalık çıkıyor

karin şişer evet ama gaz şişkinlik ödemden dolayı çünkü kişiden kisiye değişir ama 4 aylık olunca ancak karın büyüdüğünü farkedersiniz.
Evet canim sabah kalktm sisknlk yok dmeek ki ödem olablr ama göğüslerim birden büyüdü ve akşam uyuyamdm agirlklarndan araya minder koysam da sabaha kadar dondum

Canım uygulama tarihleri doğru girmiyor malesef sende başka uygulamalardan yada takviminden kontrol et istersen. Tahmini doğum tarihini giriyorum bebek 5haftalık oluyor halbuki 7haftalık şuan. Son adet tarihimi giriyorum 6haftalık çıkıyor
Canım ben 3 tane programdan takip ediyorum hepsinde aynı tarihi gösteriyor. Doktorun söylediği tarihle de uyumlu

Back
X