2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Merhaba benim de sat a göre 5+5 kese var ama bebek görünmedi deneyimli olanlar bilir normal mi bu haftada görünmemesi

Canım bende 5+5de gitmiştim.Kese ve yolk sac görünmüştü.Kalp atışı yoktu.Normal merak etme .Haftaya görürsün İnşAllah .

Hayırlı olsun size de :) inşallah hayırlı haberler alırsınız. Benim kayıplarım olduğu için endişeliyim cevabınız içimi rahatlattı teşekkür ederim :)
Rahat olun stresinizi anlayabiliyorum ancak ihtimalleri düşünmek sadece canınızı sıkacaktır şu an için güzel düşünün :) kese olması gerektiği yerde demek ki çok şükür dış gebelik değil adım adım doktorunuz sizi ne zaman çağırdı bilmiyorum ama beni keseyi gördükten 2 hafta sonra çağırdı :):) son randevum 19 aralıktaydı hem bebeği görmek için hem kalp atışları için bekliyorum valla :):):)

Güzel anne adayları öncelikle herkese mutlu seneler diliyorum :) benim son randevum 19 aralıktaydı Çarşamba günü. Keseyi görmüştük. 9.5 mm cik. Şimdi benim geç döllenme oldu. Sata göre 7+3 benim hesaplarıma göre 6+6 doktor bebeği görmediği için hesaplamayı henüz yapamadı tabi ki :) bana 2 hafta sonra gel dedi ben normalde Cumartesi’ye randevu almıştım ama kar geliyormuş randevuyu Çarşamba’ya aldım. O zaman da 7+1 olacak benim hesaplarıma göre kalp atışı için erken mi? Cumartesiyi beklesem mi yine de. Cumartesi gidersem son randevudan 17 18 gün sonra gidicem kafam çok karıştı:)

Gözün aydın canım maşallah :KK200:
Kalp atışı da duyarim sanmstm ama olmadı bu arada kan uyusmzligi var eşimle 4. Ayda bir test var mis yapılack dedi. Bu arada kanım fazla oldgu halde kan ilacı bulantı ilacı folik asit verdi hiç br değerime bakmdn tabi almadm hiç birini. Haftaya kendi doktoruma gdcgm.

Rahat olun stresinizi anlayabiliyorum ancak ihtimalleri düşünmek sadece canınızı sıkacaktır şu an için güzel düşünün :) kese olması gerektiği yerde demek ki çok şükür dış gebelik değil adım adım doktorunuz sizi ne zaman çağırdı bilmiyorum ama beni keseyi gördükten 2 hafta sonra çağırdı :):) son randevum 19 aralıktaydı hem bebeği görmek için hem kalp atışları için bekliyorum valla :):):)
Ben c tesi günü gidicem tekrar doktorun ağzına bakıyorum yüreğim ağzımda inşallah bu kez alırım kollarıma bebeğimi inşallah isteyen dileyen herkes sağsalim alsın yavrusunu kucağına. :)

Merhaba benim de sat a göre 5+5 kese var ama bebek görünmedi deneyimli olanlar bilir normal mi bu haftada görünmemesi
Bende aynen 5+5te sadece kese gördüm 2 hafta sonra kalp atışını duyduk allaha şükür. Sata göre 7+6 ultrasona göre 7+1 di canım

Güzel anne adayları öncelikle herkese mutlu seneler diliyorum :) benim son randevum 19 aralıktaydı Çarşamba günü. Keseyi görmüştük. 9.5 mm cik. Şimdi benim geç döllenme oldu. Sata göre 7+3 benim hesaplarıma göre 6+6 doktor bebeği görmediği için hesaplamayı henüz yapamadı tabi ki :) bana 2 hafta sonra gel dedi ben normalde Cumartesi’ye randevu almıştım ama kar geliyormuş randevuyu Çarşamba’ya aldım. O zaman da 7+1 olacak benim hesaplarıma göre kalp atışı için erken mi? Cumartesiyi beklesem mi yine de. Cumartesi gidersem son randevudan 17 18 gün sonra gidicem kafam çok karıştı:)
Ben ultrasona göre 7+1 de duydum canım

Benim 6+1de vajinadan duyuldu canım.7+1de rahat rahat karından duyulur kalp atışı.

Herkese musmutlu seneler kızlar. Bu yıl bizim yılımız olsun inşallah. Rabbim hepimize bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin :dua: :anneadayı:

Back
X