• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Arkadaşlar naslsnz nasıl geçiyor günleriniz.
Benim karnım sanki büyüdü göğüslerim de. Bu akşam midem biraz şişkin gibi. 6+1de karniniz buyudugnu hissttnz mi? Yarin nasipse ultrasna gidcgm saat 15te. Heyecanliyim ve kaygiliym nedense. Boncugumun kalp atışını inşallah duyarım.

Merhaba, 8+3 teyiz, sukur guzel geciyor ama asiri bir burun tikanikligim var acaba sizde de oluyor mu? 6.haftada ben de gogus buyumesi farketmistim. Ama bebek 6.haftalarda
karnin daha altinda oluyor, 3.aydan sonra karin buyumeye baslar diye okumustum,

Arkadaşlar naslsnz nasıl geçiyor günleriniz.
Benim karnım sanki büyüdü göğüslerim de. Bu akşam midem biraz şişkin gibi. 6+1de karniniz buyudugnu hissttnz mi? Yarin nasipse ultrasna gidcgm saat 15te. Heyecanliyim ve kaygiliym nedense. Boncugumun kalp atışını inşallah duyarım.
Yarin ilk resmini alacaksiniz o zaman :) insallah hersey yolundadir:) ben gittigimde evet kalp atisi vardi cok sukur ama cihaz sesi disari vermedigi icin duyamamistim :(

Kızlar bende Ağustos sonunda inşallah bebeğimi dünyaya getireceğim. Bugün 5+3 teyiz, dün keseyi gördük. Kalp atışı için bir 10 gün sonra tekrar gideceğiz. Benim tüp bebekti, o yüzden hep bir endişe hali var, ya keseyi göremezsek, ya kalp atışını duyamazsak diye. Kalp atışını kaçıncı haftada duydunuz? Bir de bende ani başlayan açlık atakları olmaya başladı, gözüm dönüyor böyle. Sanırım eskisi gibi düşünüyorum, 3-4 saat aç kaldıktan sonra vücut ihtiyacını söylüyor... Var mı benim gibi olan?
Canım hayirli olsum saglikla dunyaya gelsin insallah bebekllerimiz bende tup bebek ile hamile kaldim 6+2 gibi gittigimde.kalp atisini duymustuk sende 10 gun sonra gittiğinde buyuk olasılıkla duyarsin.. tavsiyem yiyebildigini ye canim bol kalsiyum protein depola bulanti baslarsa zor oluyor

Kızlar 1 saattir bulantım yok çok korkuyorum yarın 6+3 olacaz doktor bir hafta sonra çağırdı ama yarın gitsemmi
Çok kötüyüm şuan korkuyorum bişey olmamıştır bebeğime umarım lütfen dua edin arkadaşlar

Bende bugün senin gibiydim midem çok bulanmadı diye korktum.1 saattir kötü midem,öğürüp duruyorum. Bir saatte bişy olmaz hemen korkma bi hafifleyip bir artıyor bulantılar garip şekilde .Bulantımız olsa bir dert olmasa bir dert :)

Kusma dışında aynı durumdayım. Sabredicez yapacak birşey yok. Eşimle kızımı çarşıya yolladım uyumayı düşünüyorum şu an. İlk hamilelikse tadını çıkar bulduğun yerde uyu :)

Uyumak güzel de kusma için maalesef çok kötü etkiledi beni her anlamda.. dışarı çıkmıyorum 2 haftadır

Aclik Şekerinize bakarak mi karar verdi doktor yoksa bir seker yuklemesi filan yapıldı mı ?
İlk kizimda gebelik sekeri sınırda cikmisti ama suan aclik şekeri normal
Açlık tokluk beraber bakıldı şeker yüklemesi yapılmadı bu şekilde gerek olmayacağını söyledi Dr'um

Iyi geceler herkese bulantisi tiksintisi olanlar aksamlari yemek olarak ne yiyosunuz.. patates yemekten fena kabızım ne yiyonuzda tiksinmiyonuz

Diyetine dikkat et canım şekerini kontrol edersen bir sıkıntı olmaz . Ama yükselirse bebek için tehlike tabiki .. İnsülin gerekiyorsa başlasın tabi ama sen yediklerine çok dikkat et allahın izniyle bir şey olmaz canım
Diyetisyene gittim diyet verdi uymaya çalışıyorum inşallah 3 hafta sonra kontrol var insuline o zaman karar vericek . Umarım herşey yolunda olur teşekkür ederim .

Kızlar 1 saattir bulantım yok çok korkuyorum yarın 6+3 olacaz doktor bir hafta sonra çağırdı ama yarın gitsemmi
Çok kötüyüm şuan korkuyorum bişey olmamıştır bebeğime umarım lütfen dua edin arkadaşlar
Canım bulantıyla alakalı değil ki.. kanaman var mı lekelenme var mı bunlar varsa git.. bulantım Yok diye şakın endişelenme içini ferah tut

Iyi geceler herkese bulantisi tiksintisi olanlar aksamlari yemek olarak ne yiyosunuz.. patates yemekten fena kabızım ne yiyonuzda tiksinmiyonuz
Merhaba canım valla ben ekmeğe yükleniyorum yoksa aç kalıyorum.. su içsem midem bulanıyo..o yüzden yemek arasında yudum yudum içiyorum makarna güzel tok tutuyo beni.. bulgur pilavı falan da iyi geliyo yanında yoğurtla yemeğe çalışıyorum. Bugün de tarhana çorabısının içine baya bi ekmek doğradım öyle içtim diğer türlü sıvı olmuyor.

Canım hiç korkma nasıl bakacağım diye onlar iyi olsun yeter bende hamileyken öyleydim korktum nasıl bakarım diye Anneme kayınvalideme yardım Dilendim birde kavga ettim bakarım demediler diye ama maalesef erken doğumla kaybettim bebeklerimi olsalardıda tek baksaydım
Seni korkutmak için yazmıyorum ama sakın bunları düşünme onların sağlığını düşün benim tek kesede oldukları için bazı problemler yaşadık
Umarım bebeklerin sağlıkla gelirler Rabbim kolaylık verir inş
Çok geçmiş olsun canım çok üzüldüm :( inş bu defa sağlıkla kucağına alırsın bebişini haklısın sağlıklı olsunlarda bir şekilde hallolunur hersey

Korkma cnm Allah’ın izniyle bebişin iyidir kanaman aşırı ağrın yoksa telaş etme hatta tadını çıkar ne güzel işte bulanmıyor diye olumlu düşün güzel olsun hersey

Merhaba canım valla ben ekmeğe yükleniyorum yoksa aç kalıyorum.. su içsem midem bulanıyo..o yüzden yemek arasında yudum yudum içiyorum makarna güzel tok tutuyo beni.. bulgur pilavı falan da iyi geliyo yanında yoğurtla yemeğe çalışıyorum. Bugün de tarhana çorabısının içine baya bi ekmek doğradım öyle içtim diğer türlü sıvı olmuyor.
Canim bulgur iyi fikir hem protein bende yaptirayim yarin. Ya dun canim domatesli makarna istedi yagsiz diye domatesi kavururken eksi kokusu bir geldii bi de esim bulasik biriktirmis onlarda kokunca ya yemegi yiyemedim gene patates yogurt. Bugun de patates. Fenayim yagli yiyemiyorum gormek bile istemiyorum icim kalkiyor e ne yicez ozaman ispanak.dusundum pirincli falan yogurtla yenir diye yarin ki menu bu sonraki gun gene yok valla yaz bari burdan bana da.fikir olsun canim be

Merhaba 9 haftalık hamileyim benim herhangi bir bulantı kusmam yok . Ama halsizlik ve uyku hali çok oluyor . Birde şeker problemi çıktığından Dr uyku hali daha fazla olabilir dedi . 1 ay içinde nde şeker kontrol altına alınmazsa insülin başlanacağı söylendi . Şeker yüzünden bebeğime birşey olur diye korkuyorum .. ilk hamileliğim ve bizim için mucize çünkü problemler vardı ve 2 kez aşılama oldu aşılama da tutmadı daha sonra Allah'ın izniyle normal şekilde hamile kaldım . Şekeri yüksek çıkan varmı benim tokluk 168 açlık 118 ...
Canım dikkat et.ama fazla değil.benim açlık 178 .1 hafta önce Insüline gectim.birde dikkat ediyorum

Merhaba, 8+3 teyiz, sukur guzel geciyor ama asiri bir burun tikanikligim var acaba sizde de oluyor mu? 6.haftada ben de gogus buyumesi farketmistim. Ama bebek 6.haftalarda
karnin daha altinda oluyor, 3.aydan sonra karin buyumeye baslar diye okumustum,

Burun tıkanıklığı bende de var. Grip değilim ama anlamsızca burnum tıkalı. Hamilelikle alakalı bişey mi bilemiyorum tabiki.

Burun tıkanıklığı bende de var. Grip değilim ama anlamsızca burnum tıkalı. Hamilelikle alakalı bişey mi bilemiyorum tabiki.
ben de grip degilim. Oyle sebepsiz tikali burnum, nefes alamiyorum. Sonra youtube da bir dokttor soyledi 8.haftada baslayabilir sinüsler siser diye

Selam kızlar hepimizin yeni yılı sağlıklı mutlu bol kazançlı geçsin en çokda sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza almak nasip olsun inşallah bizde herşey yolunda şimdilik ocak 20 de sanırım 2 li testimiz yapılacak . Hayırlısıyla inşallah. Bu arada kızlar sigara bağımlısı olan varmı gebelikde bırakamayan azaltamayan vs bana yazarmısınız.

Bende bugün senin gibiydim midem çok bulanmadı diye korktum.1 saattir kötü midem,öğürüp duruyorum. Bir saatte bişy olmaz hemen korkma bi hafifleyip bir artıyor bulantılar garip şekilde .Bulantımız olsa bir dert olmasa bir dert :)
Sabah oldu hala yok:( doğru söylüyorsun bulansa dert bulanmasa dert benimde sadece hafif bulantılar vardı korkuyor insan işte sağol canım

Canım bulantıyla alakalı değil ki.. kanaman var mı lekelenme var mı bunlar varsa git.. bulantım Yok diye şakın endişelenme içini ferah tut
Yok canım ne leke ne kanama ama bunlar düşükle alakalı canım sanırım, bebeğin gelişimide bulantıyla alakalı sanırırm,ikinci gebeliğimde bulantım hiç olmadı gelişimi durmuştu bebeğimin
Umarım karnımdaki bebeğim sağlıklıdır

Back
X