ben gün gün gebelik kullanıyorum ama başka progran önerisi olan varsa da kullanırım :)Kızlar telefonunuz da hangi hamilelik programını kullanıyorsunuz?Tavsiye edebileceğiniz iyi bir program var mı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben gün gün gebelik kullanıyorum ama başka progran önerisi olan varsa da kullanırım :)Kızlar telefonunuz da hangi hamilelik programını kullanıyorsunuz?Tavsiye edebileceğiniz iyi bir program var mı?
Bende aynı durumdayım burda arkadaşların yasadıkları Okudukca bir problem mi var acaba bende diyorum ama benimde doktorum herkesde olmayabilir dedi birde bunun cinsiyetle alakası var mi acaba böyle bir genelleme yapılabilir mi acaba bana bir kaç kişi erkek olabilir kız bulantı yapar tarzında şeyler söyledi ama bilemiyorum tabi
0 tecrube
Ben bugun dr banu ciftçi nin hamilelik uygulamasinda gordum, haftada 3 gun agir olmamak sartiyla öneriyor.Kızlar gebeyken spor yapan var mı?
Evet cnmCanım ikiz mi
Kızlar merhaba hepinize:)
Vajinal kaşıntı yaşayan var mi ?
Ve çözüm bulan. Benim 2 gündür biraz rahatlamisti ama bu sabahtan beri kotuyum. Doktoruma yazdim bi fitil bir de krem yazmis ama daha 3 ay bitmedigi icin ben kullanmaya tedirginim. Ben cok kotuyum diyince yazdi oncesindr yazmamisti ilac da kremde
Canım dr.una mutlaka söyle.erken teşhis iyidir.kizimda 6 aylıkken.oglumda 3 aylıkken cıktı.bunda hemen Insüline başlattı.bnde aynı o şekildeyim 3 saat aç kalin çok acıkıyorum ve elim ayağım titriyor diğer hamileliğimde şeker vardı umarım bunda çıkmaz
Ben de aynı durumdayım yemek görmek bile midemi bulandiriyo geçen hafta hic bulantım yoktuHiç bulantım yok diye üzülüyordum bir sorun mu var acaba diye. Aklımı seveyim resmen kaşınmışım. Hiç bişey yiyemiyorum bulantıdan. Kusamıyorum da zorla kussam rahatlarmıyım ki![]()
Kızlar öyle bir uyku oluyor ki, öğlene kadar uyuyorum akşam üstü de 2 saat uyuyorum gece zaten hemen uykum geliyor. Resmen psikolojim bozuldu uyanık olduğumda da midem bulanıyor kusma ayrı bir dert zaten .. her gün ne yemek yesem derdi.. bi an önce geçip gitmesini istiyorum((
Ben de aynı durumdayım yemek görmek bile midemi bulandiriyo geçen hafta hic bulantım yoktu
Ben bugun dr banu ciftçi nin hamilelik uygulamasinda gordum, haftada 3 gun agir olmamak sartiyla öneriyor.
Op dr banu ciftci yazin uygulamalarda cikar. Orda cok guzel detayli bilgiler var herrr konuda :)aaa ben görmedim nasıl birşey? İnternette çıkar mı ki?
Çok doğru söylemiş annen canım daha başlangıctayız simdiden annelerimizin kiymetini daha iyi anliyoruz
Allah başımızdan eksik etmesin annelerimizi![]()
Aclik Şekerinize bakarak mi karar verdi doktor yoksa bir seker yuklemesi filan yapıldı mı ?Merhaba 9 haftalık hamileyim benim herhangi bir bulantı kusmam yok . Ama halsizlik ve uyku hali çok oluyor . Birde şeker problemi çıktığından Dr uyku hali daha fazla olabilir dedi . 1 ay içinde nde şeker kontrol altına alınmazsa insülin başlanacağı söylendi . Şeker yüzünden bebeğime birşey olur diye korkuyorum .. ilk hamileliğim ve bizim için mucize çünkü problemler vardı ve 2 kez aşılama oldu aşılama da tutmadı daha sonra Allah'ın izniyle normal şekilde hamile kaldım . Şekeri yüksek çıkan varmı benim tokluk 168 açlık 118 ...
Diyetine dikkat et canım şekerini kontrol edersen bir sıkıntı olmaz . Ama yükselirse bebek için tehlike tabiki .. İnsülin gerekiyorsa başlasın tabi ama sen yediklerine çok dikkat et allahın izniyle bir şey olmaz canımMerhaba 9 haftalık hamileyim benim herhangi bir bulantı kusmam yok . Ama halsizlik ve uyku hali çok oluyor . Birde şeker problemi çıktığından Dr uyku hali daha fazla olabilir dedi . 1 ay içinde nde şeker kontrol altına alınmazsa insülin başlanacağı söylendi . Şeker yüzünden bebeğime birşey olur diye korkuyorum .. ilk hamileliğim ve bizim için mucize çünkü problemler vardı ve 2 kez aşılama oldu aşılama da tutmadı daha sonra Allah'ın izniyle normal şekilde hamile kaldım . Şekeri yüksek çıkan varmı benim tokluk 168 açlık 118 ...
Canım hiç korkma nasıl bakacağım diye onlar iyi olsun yeter bende hamileyken öyleydim korktum nasıl bakarım diye Anneme kayınvalideme yardım Dilendim birde kavga ettim bakarım demediler diye ama maalesef erken doğumla kaybettim bebeklerimi olsalardıda tek baksaydımEvet cnm