• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Bende aynı durumdayım burda arkadaşların yasadıkları Okudukca bir problem mi var acaba bende diyorum ama benimde doktorum herkesde olmayabilir dedi birde bunun cinsiyetle alakası var mi acaba böyle bir genelleme yapılabilir mi acaba bana bir kaç kişi erkek olabilir kız bulantı yapar tarzında şeyler söyledi ama bilemiyorum tabi
0 tecrube

Cinsiyetle çok ilgili olabileceğini düşünmüyorum ben.
Arkadaşımda bulantılı bir süreç geçirdi bir iki ay öncesinde.
Cinsiyeti erkek üstelik.
Bu bünye ile mi ilgili bilmiyorum ama herkesin durumu farklı seyrediyor.

Hiç bulantım yok diye üzülüyordum bir sorun mu var acaba diye. Aklımı seveyim resmen kaşınmışım. Hiç bişey yiyemiyorum bulantıdan. Kusamıyorum da zorla kussam rahatlarmıyım ki :kusmuk:

Kızlar öyle bir uyku oluyor ki, öğlene kadar uyuyorum akşam üstü de 2 saat uyuyorum gece zaten hemen uykum geliyor. Resmen psikolojim bozuldu uyanık olduğumda da midem bulanıyor kusma ayrı bir dert zaten .. her gün ne yemek yesem derdi.. bi an önce geçip gitmesini istiyorum:(((

Kızlar merhaba hepinize:)
Vajinal kaşıntı yaşayan var mi ?
Ve çözüm bulan. Benim 2 gündür biraz rahatlamisti ama bu sabahtan beri kotuyum. Doktoruma yazdim bi fitil bir de krem yazmis ama daha 3 ay bitmedigi icin ben kullanmaya tedirginim. Ben cok kotuyum diyince yazdi oncesindr yazmamisti ilac da kremde

Canım 2 hafta önce aşırı kaşındım oldu.dr. söyledim.travacort krem verdi.şükur geçti.

bnde aynı o şekildeyim 3 saat aç kalin çok acıkıyorum ve elim ayağım titriyor diğer hamileliğimde şeker vardı umarım bunda çıkmaz
Canım dr.una mutlaka söyle.erken teşhis iyidir.kizimda 6 aylıkken.oglumda 3 aylıkken cıktı.bunda hemen Insüline başlattı.

Hiç bulantım yok diye üzülüyordum bir sorun mu var acaba diye. Aklımı seveyim resmen kaşınmışım. Hiç bişey yiyemiyorum bulantıdan. Kusamıyorum da zorla kussam rahatlarmıyım ki :kusmuk:
Ben de aynı durumdayım yemek görmek bile midemi bulandiriyo geçen hafta hic bulantım yoktu

Kızlar öyle bir uyku oluyor ki, öğlene kadar uyuyorum akşam üstü de 2 saat uyuyorum gece zaten hemen uykum geliyor. Resmen psikolojim bozuldu uyanık olduğumda da midem bulanıyor kusma ayrı bir dert zaten .. her gün ne yemek yesem derdi.. bi an önce geçip gitmesini istiyorum:KK43:((

Kusma dışında aynı durumdayım. Sabredicez yapacak birşey yok. Eşimle kızımı çarşıya yolladım uyumayı düşünüyorum şu an. İlk hamilelikse tadını çıkar bulduğun yerde uyu :)

Ben de aynı durumdayım yemek görmek bile midemi bulandiriyo geçen hafta hic bulantım yoktu

İnşallah biter bir an önce 12 haftamız dolsun. Sonrası harika geçiyor :)

Merhaba 9 haftalık hamileyim benim herhangi bir bulantı kusmam yok . Ama halsizlik ve uyku hali çok oluyor . Birde şeker problemi çıktığından Dr uyku hali daha fazla olabilir dedi . 1 ay içinde nde şeker kontrol altına alınmazsa insülin başlanacağı söylendi . Şeker yüzünden bebeğime birşey olur diye korkuyorum .. ilk hamileliğim ve bizim için mucize çünkü problemler vardı ve 2 kez aşılama oldu aşılama da tutmadı daha sonra Allah'ın izniyle normal şekilde hamile kaldım . Şekeri yüksek çıkan varmı benim tokluk 168 açlık 118 ...

Merhaba 9 haftalık hamileyim benim herhangi bir bulantı kusmam yok . Ama halsizlik ve uyku hali çok oluyor . Birde şeker problemi çıktığından Dr uyku hali daha fazla olabilir dedi . 1 ay içinde nde şeker kontrol altına alınmazsa insülin başlanacağı söylendi . Şeker yüzünden bebeğime birşey olur diye korkuyorum .. ilk hamileliğim ve bizim için mucize çünkü problemler vardı ve 2 kez aşılama oldu aşılama da tutmadı daha sonra Allah'ın izniyle normal şekilde hamile kaldım . Şekeri yüksek çıkan varmı benim tokluk 168 açlık 118 ...
Aclik Şekerinize bakarak mi karar verdi doktor yoksa bir seker yuklemesi filan yapıldı mı ?
İlk kizimda gebelik sekeri sınırda cikmisti ama suan aclik şekeri normal

Diyetine dikkat et canım şekerini kontrol edersen bir sıkıntı olmaz . Ama yükselirse bebek için tehlike tabiki .. İnsülin gerekiyorsa başlasın tabi ama sen yediklerine çok dikkat et allahın izniyle bir şey olmaz canım

İnşallah biter bir an önce 12 haftamız dolsun. Sonrası harika geçiyor :)[/QUOTE]
İnşallah :anneadayı: benim ilk gebeliğim sıkıntılıydı. Bu rahat olur umarım

Arkadaşlar naslsnz nasıl geçiyor günleriniz.
Benim karnım sanki büyüdü göğüslerim de. Bu akşam midem biraz şişkin gibi. 6+1de karniniz buyudugnu hissttnz mi? Yarin nasipse ultrasna gidcgm saat 15te. Heyecanliyim ve kaygiliym nedense. Boncugumun kalp atışını inşallah duyarım.

Canım hiç korkma nasıl bakacağım diye onlar iyi olsun yeter bende hamileyken öyleydim korktum nasıl bakarım diye Anneme kayınvalideme yardım Dilendim birde kavga ettim bakarım demediler diye ama maalesef erken doğumla kaybettim bebeklerimi olsalardıda tek baksaydım
Seni korkutmak için yazmıyorum ama sakın bunları düşünme onların sağlığını düşün benim tek kesede oldukları için bazı problemler yaşadık
Umarım bebeklerin sağlıkla gelirler Rabbim kolaylık verir inş

Kızlar 1 saattir bulantım yok çok korkuyorum yarın 6+3 olacaz doktor bir hafta sonra çağırdı ama yarın gitsemmi
Çok kötüyüm şuan korkuyorum bişey olmamıştır bebeğime umarım lütfen dua edin arkadaşlar

Back
X