• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Kızlar doktordan şimdi geldim çok şükür bebeği gördük kalp atışları da var ama duyamayız görülüyor dedi. Bize de gösterdi. Kese 15.6mm olmuş kesenin etrafında kanama alanı var dedi progestanı 2 ye çıkardı. Progestan iğne yaptı. Ve 3 tane proluton iğne verdi. 5 gün ara ile olacakmışım. Coraspin ve oksapara devam dedi. 10 gün rapor verdi. Yemek ve tuvalet dışında kalkmasan yeridir yani dedi. Bakalım hayırlısı Allahtan, Allah’a emanet artık. Ama çok sevindim kalp atışlarını görünce. 9 Ocak’a çağırdı 8 haftalık olacak kısmetse. Biz de haberler böyle. :KK68::KK68:
Çok şükür canım çok sevindim kalbinin atmasına iyi oldu doktora gittiğin dikkat et kendine canım

Dün doktora gittim. Geçen hafta 4+5 idi sata göre 5+5olmam gerekiyordu. Çok şükür bu hafta 6+3 idi. Kalp atışını gördük. Bende çok heyecanlıyım. 3 ay önce 7+1 de kalbi durmuştu bebeğimin. İnsan ister istemez bir tedirginlik yaşıyor. Ama bu kez varlığını hissedebiliyorum. Sanki bir bağ oluştu. Ne bileyim. Allah hepimizin yardımcısı olsun...
Gözün aydın canım darısı bize olsun inşallah

Kızlar merhaba hepinize:)
Vajinal kaşıntı yaşayan var mi ?
Ve çözüm bulan. Benim 2 gündür biraz rahatlamisti ama bu sabahtan beri kotuyum. Doktoruma yazdim bi fitil bir de krem yazmis ama daha 3 ay bitmedigi icin ben kullanmaya tedirginim. Ben cok kotuyum diyince yazdi oncesindr yazmamisti ilac da kremde
Sirkeli suyla silmenizi tavsiye ederim

Ve çözüm bulan. Benim 2 gündür biraz rahatlamisti ama bu sabahtan beri kotuyum. Doktoruma yazdim bi fitil bir de krem yazmis ama daha 3 ay bitmedigi icin ben kullanmaya tedirginim. Ben cok kotuyum diyince yazdi oncesindr yazmamisti ilac da kremde
gecmis olsun. muhtemelen mantar olabilir.. ben gebelikte hic yasamadim. ama normalde oldugunda dr hijyen ici soyle yap dedi "1lt kaynamis sogutulmus suya yarim cay bardagi sirke ekle. onunla hep yika her wc ye gidisinde. normal su kullanma".. bir deneyin isterseniz.

İğne ucuzmuş ben oksaparlar gibiyse diye dedim alırım o zaman eczaneden. İnşAllah benimde kısa sürer. Devlet doktorları da trip atıyor yazmıyor özele gidip paraları yediriyorsunuz bize tahlile ilaca geliyorsunuz diye düşünüyorlardır. :işsiz:
Çok geçmiş olsun ya okula gidiyor mu?Allah şifa versin. Bu sene probolis ve arı sütlü bal karışımı aldım eczaneden bee o up markası. Kullanmıyorsan bir bak istersen bize iyi geldi baya.

Gözünaydın. İnşAllah sağlıkla kucaklarız yavrularımızı :dua:
oglum okula baslayali 2 hafta oldu. bu ikinci hastalik oldu. yeni mikroplar sanirim. dr.u grip olmus yarin getir dedi. dilerim bana bulasmaz. gebelikte yuksek ates tehlike cunku. benim de yarin kontrolum bakalim neler olmus icerde ;)

Ben de hamilelikten 1 ay önce antibiyotikten dolayı mantar olmuştum kaşıntıdan ölüyordum sirkeli su yaptım 1 kez gerçekten hafifletti ertesi gün doktora gittiğimde bunu söyledim ve çok kızdı sirke sürülür mü oraya florasını bozuyorsunuz böyle yaparak dedi. Ben de şunu anlamıyorum ki bu doktorlar niye birbirinden bu kadar farklı konuşuyor bir konuda da anlaşamıyorlar. Biri sirke öneriyor öbürü kızıyor. Bu sağlık meselesi başka bir şey değil ki nasıl bu kadar karşıt fikirleri olabiliyor. Hadi bu basit bir konu diyelim önemli konularda da böyleler kime güveneceğiz bilmiyorum.

Ben de hamilelikten 1 ay önce antibiyotikten dolayı mantar olmuştum kaşıntıdan ölüyordum sirkeli su yaptım 1 kez gerçekten hafifletti ertesi gün doktora gittiğimde bunu söyledim ve çok kızdı sirke sürülür mü oraya florasını bozuyorsunuz böyle yaparak dedi. Ben de şunu anlamıyorum ki bu doktorlar niye birbirinden bu kadar farklı konuşuyor bir konuda da anlaşamıyorlar. Biri sirke öneriyor öbürü kızıyor. Bu sağlık meselesi başka bir şey değil ki nasıl bu kadar karşıt fikirleri olabiliyor. Hadi bu basit bir konu diyelim önemli konularda da böyleler kime güveneceğiz bilmiyorum.

cok haklisin canim.
bana en az 10 kadin dogumcu, 1kalp damar cerrahi gebelikte igne sart sana dedi. gecen gun proluton yazdirmak icin sgk li bir dr.a gittim, kesinlikle kes claxane i sana yanlis vermis veren arkadas sakin sakin kullanma dedi. guldum gectim. bu fikir ayrimlari deli ediyor beni de.

cok haklisin canim.
bana en az 10 kadin dogumcu, 1kalp damar cerrahi gebelikte igne sart sana dedi. gecen gun proluton yazdirmak icin sgk li bir dr.a gittim, kesinlikle kes claxane i sana yanlis vermis veren arkadas sakin sakin kullanma dedi. guldum gectim. bu fikir ayrimlari deli ediyor beni de.
Ah canım resmen şansa yaşıyoruz ya Allah iyi doktorları eksik etmesin ama hastanelere de muhtaç etmesin ne diyim.

Günaydınlar herkese:KK68:
Benim bulantım yok çok şükür. Kokulardan tiksinme, uyku hali vs de yaşamıyorum.
Doktorda ultrasonda görmesem acaba hamile değil miyim diyeceğim o derece farklı bir şey hissetmiyorum.
Benim sorunum da aşırı derecede çay, kahve bağımlısıyım.
2 fincan kahve, 12-15 bardak çay içerdim günde.
Şimdi alt üst olmuş durumdayım.
Çok çok açık içiyorum ama yine de dayanamıyorum.
5 bardak kadar içiyorum çayı.
Bilmiyorum nasıl kopacağım.
Ben de aynı durumdayım çok şükür doktora sordum dayanamayıp hiç bulantım yok bu normal mi diye :) Ama tabi şükredilmesi gereken bir durum :) umarım böyle rahat hamilelik devam eder ve tüm bebişler sağlıkla gelir :)

Kızlar bende Ağustos sonunda inşallah bebeğimi dünyaya getireceğim. Bugün 5+3 teyiz, dün keseyi gördük. Kalp atışı için bir 10 gün sonra tekrar gideceğiz. Benim tüp bebekti, o yüzden hep bir endişe hali var, ya keseyi göremezsek, ya kalp atışını duyamazsak diye. Kalp atışını kaçıncı haftada duydunuz? Bir de bende ani başlayan açlık atakları olmaya başladı, gözüm dönüyor böyle. Sanırım eskisi gibi düşünüyorum, 3-4 saat aç kaldıktan sonra vücut ihtiyacını söylüyor... Var mı benim gibi olan?

Günaydınlar herkese:KK68:
Benim bulantım yok çok şükür. Kokulardan tiksinme, uyku hali vs de yaşamıyorum.
Doktorda ultrasonda görmesem acaba hamile değil miyim diyeceğim o derece farklı bir şey hissetmiyorum.
Benim sorunum da aşırı derecede çay, kahve bağımlısıyım.
2 fincan kahve, 12-15 bardak çay içerdim günde.
Şimdi alt üst olmuş durumdayım.
Çok çok açık içiyorum ama yine de dayanamıyorum.
5 bardak kadar içiyorum çayı.
Bilmiyorum nasıl kopacağım.
Bende aynı durumdayım burda arkadaşların yasadıkları Okudukca bir problem mi var acaba bende diyorum ama benimde doktorum herkesde olmayabilir dedi birde bunun cinsiyetle alakası var mi acaba böyle bir genelleme yapılabilir mi acaba bana bir kaç kişi erkek olabilir kız bulantı yapar tarzında şeyler söyledi ama bilemiyorum tabi
0 tecrube

Bende aynı durumdayım burda arkadaşların yasadıkları Okudukca bir problem mi var acaba bende diyorum ama benimde doktorum herkesde olmayabilir dedi birde bunun cinsiyetle alakası var mi acaba böyle bir genelleme yapılabilir mi acaba bana bir kaç kişi erkek olabilir kız bulantı yapar tarzında şeyler söyledi ama bilemiyorum tabi
0 tecrube

Bende de bulantı henüz başlamadı, belki de hiç olmıycak. Hamile olduğumu çoğu zaman unutuyorum. Bendeki tek fark sersemlik hissi oluyor arada, hafif uyku ve erken yorulmalarım başladı, akşamları baş ağrısı ve 3-4 saatten sonra gelen şiddetli açlık atakları var. Baya birşey varmış yine de:)

Bende de bulantı henüz başlamadı, belki de hiç olmıycak. Hamile olduğumu çoğu zaman unutuyorum. Bendeki tek fark sersemlik hissi oluyor arada, hafif uyku ve erken yorulmalarım başladı, akşamları baş ağrısı ve 3-4 saatten sonra gelen şiddetli açlık atakları var. Baya birşey varmış yine de:)
Bunlara da şükür evet ben de buna benzer şeyler oluyor sadece

Kızlar bende Ağustos sonunda inşallah bebeğimi dünyaya getireceğim. Bugün 5+3 teyiz, dün keseyi gördük. Kalp atışı için bir 10 gün sonra tekrar gideceğiz. Benim tüp bebekti, o yüzden hep bir endişe hali var, ya keseyi göremezsek, ya kalp atışını duyamazsak diye. Kalp atışını kaçıncı haftada duydunuz? Bir de bende ani başlayan açlık atakları olmaya başladı, gözüm dönüyor böyle. Sanırım eskisi gibi düşünüyorum, 3-4 saat aç kaldıktan sonra vücut ihtiyacını söylüyor... Var mı benim gibi olan?
bnde aynı o şekildeyim 3 saat aç kalin çok acıkıyorum ve elim ayağım titriyor diğer hamileliğimde şeker vardı umarım bunda çıkmaz

Sebemed in vajinal yıkama jeli var onu dene cnm bayagi faydası oluyor

Ayyy kızlar felaket midem bulanıyor bugün tv de yemek resimleri çıkınca koşarak lavobaya koşuyorum napcam bilemedim yaaa birde bugün sol kasıkta batmalar var 6 haftalık olduk

Benim bebek yavas büyüyür takipdeyiz bakalım lekelrim duruyor sonra tekrar baslıyor hamilelik belirtisi namına hiçbişe yaşamıyorum. Sizdede durup tekrar baslama oluyormu önceden kahveydi şimdi kırmızı lekelenmeler oluyor ve kasık ve bel agrısı yasıyorum baya

Rica ederim canım ne demek. Kesinlikle kolay değilmiş. Annem geldi dün bana bikaç gün kalmaya sürekli onu bu zamana kadar üzdüğüm her an için özür dileyip dileyip sarılıyorum. Ahh kızım daha dur bu hiç bişey o sancıyı çekip doğurduktan sonra o minicik bedeni büyütmeye başlayınca daha iyi anlayacaksın diyor. Çok doğru ama bu kısacık süreç bile yetiyor anlamaya anneliğin ne kadar zor ve kutsal olduğunu..
Çok doğru söylemiş annen canım daha başlangıctayız simdiden annelerimizin kiymetini daha iyi anliyoruz :anneadayı::KK200::emir_bebek::emir_bebek:
Allah başımızdan eksik etmesin annelerimizi :KK9::KK200:

Back
X