amin.Ay her şey gozume batar oldu her an korku içerisindeyiz allah korktugumuzu yasatmasin ins
o nedenle polyanna olun

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
amin.Ay her şey gozume batar oldu her an korku içerisindeyiz allah korktugumuzu yasatmasin ins
Kızlar doktordan şimdi geldim çok şükür bebeği gördük kalp atışları da var ama duyamayız görülüyor dedi. Bize de gösterdi. Kese 15.6mm olmuş kesenin etrafında kanama alanı var dedi progestanı 2 ye çıkardı. Progestan iğne yaptı. Ve 3 tane proluton iğne verdi. 5 gün ara ile olacakmışım. Coraspin ve oksapara devam dedi. 10 gün rapor verdi. Yemek ve tuvalet dışında kalkmasan yeridir yani dedi. Bakalım hayırlısı Allahtan, Allah’a emanet artık. Ama çok sevindim kalp atışlarını duyunca. 9 Ocak’a çağırdı 8 haftalık olacak kısmetse. Biz de haberler böyle.![]()
Beeen:) sezeryan, normal hepsinden korkuyorum ama daha çok var deyip düşünmemeye çalışıyorum:)
Hadi iyi maasllah dinlenerek atlatılır kanama alanı canm geçmiş olsunKızlar doktordan şimdi geldim çok şükür bebeği gördük kalp atışları da var ama duyamayız görülüyor dedi. Bize de gösterdi. Kese 15.6mm olmuş kesenin etrafında kanama alanı var dedi progestanı 2 ye çıkardı. Progestan iğne yaptı. Ve 3 tane proluton iğne verdi. 5 gün ara ile olacakmışım. Coraspin ve oksapara devam dedi. 10 gün rapor verdi. Yemek ve tuvalet dışında kalkmasan yeridir yani dedi. Bakalım hayırlısı Allahtan, Allah’a emanet artık. Ama çok sevindim kalp atışlarını görünce. 9 Ocak’a çağırdı 8 haftalık olacak kısmetse. Biz de haberler böyle.![]()
İnşAllah canm çok saol. Allah korusun hepimiziÇok sevindim canım.Yatıp dinlediğn ve ilaçlarını aksatmadğın sürece bişy olmaz Allah ın izniyle.Bende 10 11ocak gibi gidicem.8haftalık olucaz o zaman.
Çok saol canm. İnşAllahHadi iyi maasllah dinlenerek atlatılır kanama alanı canm geçmiş olsun
Aynen canım basliycam bende sanada geçmiş olsun
Bence şimdiden doğumu düsünmeyin. Hatta doğum anı gelene kadar hic düsünmeyin. Su akiyor yolunu buluyor zira.düşündükçe zorlaşıyor bence. Illahi bir sey dusuncekseniz mis kokulu kuzunuzun kucaginda oldugu o en güzel ani düşününBen de ikisinden de korkuyorum ana doktorum normal Doğum yanlısı. Normalden daha da çok korkuyorumgebe okulları oluyormus 20.haftadan itibaren oraya gitmemi istiyor doktor
Canin bende cok kustum bir hafta ac susuz yattim gozumi accak halim kalmamisti sana tavsiyem haslanmis patates ve yogurt mideyi bastiriyor ayva bana cok iyi geliyodu su mideni bulandiriyosa zorlama yudumnyudum.icmeye calis ya da mineralli su ic icimi daha kolay.. kuscagin varsa zaten kuscan canim ben hala daha suyu içemiyorumSlm kızlar bulantiyla başa çıkabilen varmı aranızda benim hiç geçmiyor akşama kadar hiç bişey yiyemiyorum kusuyorum akşam da bulantima geçerse anca yiyebiliyorum napicam boylb bilemiyorum![]()
Bebek kipirdanirken duzgun olcemiyolardir belki sonucta kac haftalik diye kendileri olcuyo bebegi bence 2haftabfalan oynamadikca takilma yada dokroruna sor canim icin rahatsinKızlar bide benim aklıma bisey daha takıldı şuan toplam 3 defa ultrasona girdim ilk kontrole girdiğimde doktorum kendi odasında baktı normal de sata göre 7+1 im ama bebeğim 7+6 gözüktü doktorum 5 gün önde gözüküyor dedi sonra beni aşağı katta daha net görülecek bir ultrasona götürdü bu sefer 7 hafta gözüktü bende tahlillerimi yapmadığı için bbaşka bir hastaneye gittim burdada 6+5 gözüktü noluyor bu bebek sürekli küçülüyor mu yoksa ultrason cihazları degisikmi gösteriyor anlamadım
Saol canım ayvayi denicem canımdan istediCanin bende cok kustum bir hafta ac susuz yattim gozumi accak halim kalmamisti sana tavsiyem haslanmis patates ve yogurt mideyi bastiriyor ayva bana cok iyi geliyodu su mideni bulandiriyosa zorlama yudumnyudum.icmeye calis ya da mineralli su ic icimi daha kolay.. kuscagin varsa zaten kuscan canim ben hala daha suyu içemiyorum
oh masallah. sukur sonunda verdiler su proluton igneyi. ben de haftalik oluyorum o igneden. dinlen bol bol...Kızlar doktordan şimdi geldim çok şükür bebeği gördük kalp atışları da var ama duyamayız görülüyor dedi. Bize de gösterdi. Kese 15.6mm olmuş kesenin etrafında kanama alanı var dedi progestanı 2 ye çıkardı. Progestan iğne yaptı. Ve 3 tane proluton iğne verdi. 5 gün ara ile olacakmışım. Coraspin ve oksapara devam dedi. 10 gün rapor verdi. Yemek ve tuvalet dışında kalkmasan yeridir yani dedi. Bakalım hayırlısı Allahtan, Allah’a emanet artık. Ama çok sevindim kalp atışlarını görünce. 9 Ocak’a çağırdı 8 haftalık olacak kısmetse. Biz de haberler böyle.![]()
Bende bulanti azalınca biraz degisik oldhm da herkesin bunyesi farkli sonucta. Genelde 11-12 . Haftalarda azalip bitermis bende p.tesi 9. Haftayi bitircem . Kötü birsey varsa diye yormamaya çalışyorum kendimi.Bendede çok hafif var hatta olmayınca üzülüyorum olunca da kötü oluyorum bebeklerimiz iyi olsun da bu arada mom vital pre verdi doktor bana folik asit olarak
Onu alınca daha çok midem bulanıyor ama şişkinlik hissini alıyor bundan kullanan var mı aranızda ya da tanıdığı kullanan var mı
İçinde başka vitaminler de var
Kızlar telefonunuz da hangi hamilelik programını kullanıyorsunuz?Tavsiye edebileceğiniz iyi bir program var mı?