• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Kızlar merhaba nasılsınz :) dün kalp atısımızı duyduk çok şükür ❤ Perşembe gunu bir daha kontrol amaçlı gitcem snra artk aydan aya kontrole gitcem. 6+5 olduk yani gec döllenme :) sizlerde ne var ne yok ?
Gözün aydın canım darısı bana
simdi Dip not :KK66:
kismet olursa yazin dogum yapacagiz ve o zaman ayva bulmak cok zor olur. tavsiyem simdiden ayvalarin cekirdeklerini buzlukta bekletin. cunku :KK66:
emzirme doneminde krem vs den cok ayva cekirdeginden yapilan jel cok daha etkili ve hizli iyilestiriyor. meyve oldugu icin de bebek rahatlikla emebiliyor. 1 ayvanin cekirdegini aksamdan cam cay bardagina koyun. uzerine azicik su ve agzini kapatin. sabaha jel oluyor. meme ucuna onu suruyoruz... hatta 8.ci aydan sonra surmeye baslamistim ben..
Aynen ben biriktirmeye başladım :KK66: kremlerden lansinoh iyi geliyordu ama kimyasal olduğu için içime sinmemişti ayva çekirdeği candır

kizlar kontrolden ciktim kalp atisini duyduk cok sukur. sata gore 7+6 ultrasonra 7+1 cikti. doktorum oynamalarin normal oldugunu soyledi

Ah canım çok sevindim gözün aydın yaa. Evet oynamalar normalmiş. Benimde sata göre 7+4 ultrasonda 7+1.

Kızlar bide benim aklıma bisey daha takıldı şuan toplam 3 defa ultrasona girdim ilk kontrole girdiğimde doktorum kendi odasında baktı normal de sata göre 7+1 im ama bebeğim 7+6 gözüktü doktorum 5 gün önde gözüküyor dedi sonra beni aşağı katta daha net görülecek bir ultrasona götürdü bu sefer 7 hafta gözüktü bende tahlillerimi yapmadığı için bbaşka bir hastaneye gittim burdada 6+5 gözüktü noluyor bu bebek sürekli küçülüyor mu yoksa ultrason cihazları degisikmi gösteriyor anlamadım
ultrason cihazları farklı gösteriyordur bebeğin küçülecek hali yok yani hep öyle oluyor zaten hangi doktora girsek farklı birşey söylüyorlar

simdi Dip not :KK66:
kismet olursa yazin dogum yapacagiz ve o zaman ayva bulmak cok zor olur. tavsiyem simdiden ayvalarin cekirdeklerini buzlukta bekletin. cunku :KK66:
emzirme doneminde krem vs den cok ayva cekirdeginden yapilan jel cok daha etkili ve hizli iyilestiriyor. meyve oldugu icin de bebek rahatlikla emebiliyor. 1 ayvanin cekirdegini aksamdan cam cay bardagina koyun. uzerine azicik su ve agzini kapatin. sabaha jel oluyor. meme ucuna onu suruyoruz... hatta 8.ci aydan sonra surmeye baslamistim ben..
aaa ilk defa duydum bunu bizimle paylaştığın için tesekkür ederim bende saklayacağım mutlaka

Zaten kan pihtilasma problemlerinde genellikle ilk gebelikte bir problem olmazmis cogunlukla. Bir makalede denk gelmistim.
Hayır cnm alakasi yok bendekan pıhtılaşması olmamasına rağmen hem iğne hem aspirin içiyorum ve pıhtılaşması Olanlar hep düşük yaşadı cevremde çok fazla ve devlet 3 düşük yapmadan da pıhtılaşma ve diğer bazı testlere bakmıyor tetbir bizden digerini rabbim bilir ins hayırlı guzel haberler aliriz ağustos ayinda

iyi geceler kızlar tsh tiroid hormonum4.99 çıktı :KK43:doktorum dahiliyeye yönlendirdi ilaca basliycakmisim eğer kullanmasam bebeğimin gelişimi gerikiycekmis lütfen bu durumu yaşayanlar konu hakkında bilgisi olanlar varsa yazabilirmi ilacın zararı varmı yan etkisi varmı napmam ne etmem gerekiyor pazartesi dahiliyeye gideceğim ama pzarteiye kadar sanırım stresten kendimi bbitircem

Canım dr.un önerdiği ilaçları kullan.kullanmazsan sorun oluşur.stres yapma.bende 1 hafta önce Insüline başladım.

Kızlar bide benim aklıma bisey daha takıldı şuan toplam 3 defa ultrasona girdim ilk kontrole girdiğimde doktorum kendi odasında baktı normal de sata göre 7+1 im ama bebeğim 7+6 gözüktü doktorum 5 gün önde gözüküyor dedi sonra beni aşağı katta daha net görülecek bir ultrasona götürdü bu sefer 7 hafta gözüktü bende tahlillerimi yapmadığı için bbaşka bir hastaneye gittim burdada 6+5 gözüktü noluyor bu bebek sürekli küçülüyor mu yoksa ultrason cihazları degisikmi gösteriyor anlamadım
Canım bende bunu önceki gebelikte yaşamıştım ve dr um her ultrasonda değişe bilir ölçüm dedi marka model farklı

Evet canım bnde ole surekli cubuk kraker yiyorum birazda olsa migdem rahatliyo cok zor anne olmak gecicek insallahhh :KK43:

Valla 8 9.haftalarda daha çok bulantı oluyormuş.Nasıl olacak bilmiyorum.Neyse ki ilk 3ay bebek kandan besleniyor.3aydan sonra yediklerimiz çok daha önemli olacak.

Valla 8 9.haftalarda daha çok bulantı oluyormuş.Nasıl olacak bilmiyorum.Neyse ki ilk 3ay bebek kandan besleniyor.3aydan sonra yediklerimiz çok daha önemli olacak.
Doğru canım benim 8.hafta bitmek üzere bu haftayı yatarak geçirdim resmen geçen hafta işe gidebilmiştim en azından bu hafta bitik haldeydim. Haftaya geçer inşallah ya 9.hafta daha da kötü olmasın:olamaz:

ultrason cihazları farklı gösteriyordur bebeğin küçülecek hali yok yani hep öyle oluyor zaten hangi doktora girsek farklı birşey söylüyorlar
Ha anladım canım aynen farklı farklı konuşuyor hepsi

Progeston kullananlar özel bölgeyi silerken hafif sarımsı geliyomu bende ole sanki

Kızlar nasılsınız ben iki gündür bitkinlikten oluyorum resmen elim kolum kalkmıyor birde mide bulantısı mahvetti beni işten dün izin aldim gidemedim bütün gün yattım yarın tekrar bi doktorum a gidicem bakalım ne diyecek sizde oldun8z mu böyle doktor ne yaptı

Doğru canım benim 8.hafta bitmek üzere bu haftayı yatarak geçirdim resmen geçen hafta işe gidebilmiştim en azından bu hafta bitik haldeydim. Haftaya geçer inşallah ya 9.hafta daha da kötü olmasın:olamaz:

Allah güç kuvvet versin hepimize, bebişlerimizi de sağlık sıhhat.Bu günler de geçecek İnşAllah.

Selam kızlar nasılsınız? Daha erken belki ama Doğum korkusu yaşayan var mı aranızda? :olamaz:
ben ilkinde de hic kokrmadim. bunda da korkmuyorum.
ilkini normal cok istedim, duzenli sancilar vs hersey vardi ama cati darligindan istemeyerek sezeryan oldum.

Progeston kullananlar özel bölgeyi silerken hafif sarımsı geliyomu bende ole sanki
aynen oyle oluyor bende de canim.

Kızlar nasılsınız ben iki gündür bitkinlikten oluyorum resmen elim kolum kalkmıyor birde mide bulantısı mahvetti beni işten dün izin aldim gidemedim bütün gün yattım yarın tekrar bi doktorum a gidicem bakalım ne diyecek sizde oldun8z mu böyle doktor ne yaptı
gecmis olsun.

ben ilkinde de hic kokrmadim. bunda da korkmuyorum.
ilkini normal cok istedim, duzenli sancilar vs hersey vardi ama cati darligindan istemeyerek sezeryan oldum.

aynen oyle oluyor bende de canim.

gecmis olsun.
Ay her şey gozume batar oldu her an korku içerisindeyiz allah korktugumuzu yasatmasin ins

Kızlar telefonunuz da hangi hamilelik programını kullanıyorsunuz?Tavsiye edebileceğiniz iyi bir program var mı?

Back
X