• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
ben de bugun medical park hastanesinin dogum paketini aldim. ertan ozturk doktorum. 7500tl...riskli gebelik uzmani.

10muayene,
dogum,
oda susleme,
annenin kan tahlijlleri,
ikili uclu taramalar ki ben yine yaptirmayacagim,
bebegin ilk muayneleri,
babaya mini check up...

Kızlar yorumları okudum da bende Doğum korkusu da var ama daha çok bebişlere nasıl yetıseceğim bakacağım endişesi var yaşadığım şehirde bana yardımcı olacak kimsem yok çünkü tek bebek olsa dert etmıycem ama iki tanenin bakımı beni korkutuyor yetişemem yetemem diye

Amin canim evet su iciyorum ama istifra cok ediyorum Zencefili bilmiyordum canim yarin bide ole deneyim insallah gecer...

Ben hamile kalmadan önce çok sık tüketirdim zencefil suyuma koyardım mutlaka ödeme falan iyi geliyor diye. Hamile olduğumu öğrendiğimden beri kesmiştim belki bebeğe zararı olur diye doktoruma sordum içmemde bir sakınca olur mu diye mutlaka iç hamilelikte yoğun bulantısı olanlara zencefil öneriyoruz bulantıya iyi geliyor dedi iki gündür içiyorum iyi geldi gerçekten :)

bende gün gün gebelik programını kullanıyorum. gayet detaylı bilgiler var memnunum canım tavsiye ederim

Ya bide her hafta bebişten tatlış tatlış mesajlar yazıyor ya çok hoş değil mi duygulanıyorum valla okurken :)

kızlar ya bende daha önce yoktu bugün başladı böyle sağ kasığıma belli aralıklarla (20 sn de bir felan) batma oluyo yaşayan var mı normal mi acaba

kızlar ya bende daha önce yoktu bugün başladı böyle sağ kasığıma belli aralıklarla (20 sn de bir felan) batma oluyo yaşayan var mı normal mi acaba

Oluyor tabi canım olmaz mı kahve akıntı veya kanama olmadığı sürece korkma.Ağrı hissettiğin an ayaklarını uzat dinlen.

ben de bugun medical park hastanesinin dogum paketini aldim. ertan ozturk doktorum. 7500tl...riskli gebelik uzmani.

10muayene,
dogum,
oda susleme,
annenin kan tahlijlleri,
ikili uclu taramalar ki ben yine yaptirmayacagim,
bebegin ilk muayneleri,
babaya mini check up...
Hayirli olsun canim ikili uclu tatamayi neden yaptirmican dogru anladim demi

Ya kizlar agzi surekli sulanan var mi
Durdugum yerde agzim su doluyo yani.tukuruk gibi degil baya su gibi agzim.sulaniyo surekli. Mideyle.alakali bisey mi acaba..

Bir de goguslerim cok.kasiniyor 2 gundur normalde en kucugudur benim ama.tedavi sirasinda da aldigim hormonlardan biraz buyumustu deli gibi surekli elim orda tatli tatli kaşınıyor

Hayirli olsun canim ikili uclu tatamayi neden yaptirmican dogru anladim demi
Dogru anlamissin canim.
Oglumda da yaptrmadim. Tamamen kendi tercihim. Bebege zrari vs var diye kimse dusunmesin.
Ben sadece hicbir kosulda aldirmayacagim bir bebek icin ikili uclu teste gerek duymuyorum o kadar..

Dogru anlamissin canim.
Oglumda da yaptrmadim. Tamamen kendi tercihim. Bebege zrari vs var diye kimse dusunmesin.
Ben sadece hicbir kosulda aldirmayacagim bir bebek icin ikili uclu teste gerek duymuyorum o kadar..

Evet bencede gereksiz bir şey. Annenin psikolojisni etkileyecek sonucu. Bazen bir şey olmadıgı halde öyle çıkmıyor sonuç. Aylarca o anne belki istemeden doğum yapacak. En iyisi bilmemek. Allaha dua edip umutla beklemek.

Dogru anlamissin canim.
Tabi sen nasil.iyi hissedeceksen onu tercih edebilirsin ben tecrubesizligimden sordum nedir.ne degildir diye cok bilmiyorum süreçleri öğrenicez

Ya kizlar agzi surekli sulanan var mi
Durdugum yerde agzim su doluyo yani.tukuruk gibi degil baya su gibi agzim.sulaniyo surekli. Mideyle.alakali bisey mi acaba..

Bir de goguslerim cok.kasiniyor 2 gundur normalde en kucugudur benim ama.tedavi sirasinda da aldigim hormonlardan biraz buyumustu deli gibi surekli elim orda tatli tatli kaşınıyor

Valla canım benim de durduk yerde ağzım su doluyor resmen sürekli yutkunuyorım.Birde ağzım zehir gibi resmen ,hani hasta olursun da çok kötü bir tat olur ya ağzında aynı öyle.Göğüs kaşıntısı ara ara bende de oluyor.

Evet bencede gereksiz bir şey. Annenin psikolojisni etkileyecek sonucu. Bazen bir şey olmadıgı halde öyle çıkmıyor sonuç. Aylarca o anne belki istemeden doğum yapacak. En iyisi bilmemek. Allaha dua edip umutla beklemek.

Aynen.. Gereksiz psikolojik savas. Rezil olan gebelik sureci.
Bebege sagligi icin mudahele edemiyorlar. Sadece bir ihtimal veriyorlar. Beni cok geriyor.

Oglumda da dr demisti, ikili de sorun cikarsa uclu, onda da sorun cikarsa dortlu, onda da sorun olursa amniyosentez... Bebek olacak 20haftalik. Eeee sonuc sorun cikarsa bebegi aliriz. Bende kabul etmemistim.
Tabi sen nasil.iyi hissedeceksen onu tercih edebilirsin ben tecrubesizligimden sordum nedir.ne degildir diye cok bilmiyorum süreçleri öğrenicez
Yanlis anlasilma olmadi umarim :)
Hani kimseyi etkilemek istemedigim icin sadece benim tercihim yazdim :)

Valla canım benim de durduk yerde ağzım su doluyor resmen sürekli yutkunuyorım.Birde ağzım zehir gibi resmen ,hani hasta olursun da çok kötü bir tat olur ya ağzında aynı öyle.Göğüs kaşıntısı ara ara bende de oluyor.
Evet evet aynen canim surekli yutkunuyorum bildiğin su doluyo agzima bide.surekli biseyler yemek istiyorum.ama.gorunce de midem.bilaniyor yiyemiyorum.. aş mi eriyoz.acana.su ondan mi anlamadim hic valla. Gogus icin bebe yagi surdum.bugun ama hala kasiniyor.delircem umarim cat diye catlamayizzz:KK17::KK53:

tek taraflı kasık agrisiysa korkmaniza gerek yok rahim genişliyor kasık agrisi olur tabi. şiddetli ve uzun süreli ağrı sıkıntı olabilir

Back
X