Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende gün gün gebelik programını kullanıyorum. gayet detaylı bilgiler var memnunum canım tavsiye ederimKızlar telefonunuz da hangi hamilelik programını kullanıyorsunuz?Tavsiye edebileceğiniz iyi bir program var mı?
Amin canim evet su iciyorum ama istifra cok ediyorum Zencefili bilmiyordum canim yarin bide ole deneyim insallah gecer...Hayırlı olsun canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
Su içmek önemli canım içine taze zencefil doğra öyle iç zencefil bulantıya iyi geliyor.
Amin canim evet su iciyorum ama istifra cok ediyorum Zencefili bilmiyordum canim yarin bide ole deneyim insallah gecer...
bende gün gün gebelik programını kullanıyorum. gayet detaylı bilgiler var memnunum canım tavsiye ederim
kesinlikle cok tatliYa bide her hafta bebişten tatlış tatlış mesajlar yazıyor ya çok hoş değil mi duygulanıyorum valla okurken :)
kızlar ya bende daha önce yoktu bugün başladı böyle sağ kasığıma belli aralıklarla (20 sn de bir felan) batma oluyo yaşayan var mı normal mi acaba
Bende progeston 100 mg kullaniyorum günde 3 tane bende de oluyor normal mi acabaProgeston kullananlar özel bölgeyi silerken hafif sarımsı geliyomu bende ole sanki
yok allaha şükür kanama felan. öyle yaparım canım. hatta yeni uzanabildim baya azaldı şimdiOluyor tabi canım olmaz mı kahve akıntı veya kanama olmadığı sürece korkma.Ağrı hissettiğin an ayaklarını uzat dinlen.
Hayirli olsun canim ikili uclu tatamayi neden yaptirmican dogru anladim demiben de bugun medical park hastanesinin dogum paketini aldim. ertan ozturk doktorum. 7500tl...riskli gebelik uzmani.
10muayene,
dogum,
oda susleme,
annenin kan tahlijlleri,
ikili uclu taramalar ki ben yine yaptirmayacagim,
bebegin ilk muayneleri,
babaya mini check up...
Dogru anlamissin canim.Hayirli olsun canim ikili uclu tatamayi neden yaptirmican dogru anladim demi
Dogru anlamissin canim.
Oglumda da yaptrmadim. Tamamen kendi tercihim. Bebege zrari vs var diye kimse dusunmesin.
Ben sadece hicbir kosulda aldirmayacagim bir bebek icin ikili uclu teste gerek duymuyorum o kadar..
Tabi sen nasil.iyi hissedeceksen onu tercih edebilirsin ben tecrubesizligimden sordum nedir.ne degildir diye cok bilmiyorum süreçleri öğrenicezDogru anlamissin canim.
Oglumda da yaptrmadim. Tamamen kendi tercihim. Bebege zrari vs var diye kimse dusunmesin.
Ben sadece hicbir kosulda aldirmayacagim bir bebek icin ikili uclu teste gerek duymuyorum o kadar..
Ya kizlar agzi surekli sulanan var mi
Durdugum yerde agzim su doluyo yani.tukuruk gibi degil baya su gibi agzim.sulaniyo surekli. Mideyle.alakali bisey mi acaba..
Bir de goguslerim cok.kasiniyor 2 gundur normalde en kucugudur benim ama.tedavi sirasinda da aldigim hormonlardan biraz buyumustu deli gibi surekli elim orda tatli tatli kaşınıyor
Evet bencede gereksiz bir şey. Annenin psikolojisni etkileyecek sonucu. Bazen bir şey olmadıgı halde öyle çıkmıyor sonuç. Aylarca o anne belki istemeden doğum yapacak. En iyisi bilmemek. Allaha dua edip umutla beklemek.
Yanlis anlasilma olmadi umarim :)Tabi sen nasil.iyi hissedeceksen onu tercih edebilirsin ben tecrubesizligimden sordum nedir.ne degildir diye cok bilmiyorum süreçleri öğrenicez
Evet evet aynen canim surekli yutkunuyorum bildiğin su doluyo agzima bide.surekli biseyler yemek istiyorum.ama.gorunce de midem.bilaniyor yiyemiyorum.. aş mi eriyoz.acana.su ondan mi anlamadim hic valla. Gogus icin bebe yagi surdum.bugun ama hala kasiniyor.delircem umarim cat diye catlamayizzzValla canım benim de durduk yerde ağzım su doluyor resmen sürekli yutkunuyorım.Birde ağzım zehir gibi resmen ,hani hasta olursun da çok kötü bir tat olur ya ağzında aynı öyle.Göğüs kaşıntısı ara ara bende de oluyor.
tek taraflı kasık agrisiysa korkmaniza gerek yok rahim genişliyor kasık agrisi olur tabi. şiddetli ve uzun süreli ağrı sıkıntı olabilirkızlar ya bende daha önce yoktu bugün başladı böyle sağ kasığıma belli aralıklarla (20 sn de bir felan) batma oluyo yaşayan var mı normal mi acaba