• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Selam kizlar bugun tekrar test yaptirdim pazartesi 3200 cikan deger bugun 7000 cikti cok az degil mi daha fazla olmasi gerekmez mi carsamba gunu kontrolum var doktoru o gune kadar yok merak ettim 6 gunde bu kadar artmasi normal mi

Selam kizlar bugun tekrar test yaptirdim pazartesi 3200 cikan deger bugun 7000 cikti cok az degil mi daha fazla olmasi gerekmez mi carsamba gunu kontrolum var doktoru o gune kadar yok merak ettim 6 gunde bu kadar artmasi normal mi
2 günde bir en az 100 de 60 olmali diyorlar ama cok da bilgim yok canım. Icin rahat degilse p.tesi salı falan herhangi bir devlet hastanesine git istersen

2 günde bir en az 100 de 60 olmali diyorlar ama cok da bilgim yok canım. Icin rahat degilse p.tesi salı falan herhangi bir devlet hastanesine git istersen
Benim neredeyse 6 gunde 2 kata cikmis deger yukseldikce 2ye katlanma suresi uzuyor ama yinede bana sanki az gibi geldi endise ettim

Selam kızlar nasılsınız? Daha erken belki ama Doğum korkusu yaşayan var mı aranızda? :olamaz:
Ben ilk bebegimde sezeryan oldum vajinal dogum icin bir sey diyemem zira ondam bende korkuyorum ama sezeryanim cok guzel gecti hic bir sikinti cekmedim insallah bu dogumumda guzel olur ama genel dusuncem bu durumu gelecege birakmak son ana kadar dusunmeyin ayrica kendinizi vajinal yada sezeryana kilitlemeyin sonra digeri olunca anne cok mutsuz oluyor nasil olursa olsun onemli olan saglikla kucaga almak

Ben normal doğum yaptım kızlar ve çok zorlamadı çok şükür. Hatta 41 +1 de doğum yaptım son günümdü yatış verdi Dr. Sancın olmazsa suni sancı vericez o da olmazsa sezeryan demişti. Hastanede gece bir uyandım 2 dk da bir Sancım var. Ebeye söyledim muayenede 6 cm açılmam vardı. Yani o ana kadar hiç sancı duymadım. Hemen sancı odasına aldılar beni 2 saat içinde de doğum oldu :) inşallah hepimizin böyle kolay olur doğumumuz

Ben normal doğum yaptım kızlar ve çok zorlamadı çok şükür. Hatta 41 +1 de doğum yaptım son günümdü yatış verdi Dr. Sancın olmazsa suni sancı vericez o da olmazsa sezeryan demişti. Hastanede gece bir uyandım 2 dk da bir Sancım var. Ebeye söyledim muayenede 6 cm açılmam vardı. Yani o ana kadar hiç sancı duymadım. Hemen sancı odasına aldılar beni 2 saat içinde de doğum oldu :) inşallah hepimizin böyle kolay olur doğumumuz
amin insallah. eger SSVD olur derse bu dr, ben direk normal dogum isteyecegim ;)
tabi o gune bir gelelim de ;)

Kızlar benim de 6. Haftam bu hafta 6+4 benim hesaplarıma göre bebişi görsek net kaç olduğunu öğrencez de üç gündür her şeyden tiksinir oldum dün deli gibi yemek borum midem yandı kavruldu acıdan ölcem sandım sabaha karşı geçti mide bulantılarım tiksinmelerim çok ve gün geçtikçe sanki artıyor ne zormuş valla yemek yiyorum ama yediğime pişman oluyorum resmen :(:(

amin insallah. eger SSVD olur derse bu dr, ben direk normal dogum isteyecegim :KK66:
tabi o gune bir gelelim de :KK66:

Evet destekleyen Dr lar var kimide direkt sezeryana yönlenriyor.
Benim çevremde gördüğüm normal doğumda bebek doğana kadar zor oluyor, Sezeryan da da doğumdan sonrası biraz zorluyor. Yani yok normal doğum kolay yok sezeryan kolay yok tam tersi diye zırvalayanlara acı yarıştıranlara kulak asmamak lazım :)

Ben de ikisinden de korkuyorum ana doktorum normal Doğum yanlısı. Normalden daha da çok korkuyorum :KK43: gebe okulları oluyormus 20.haftadan itibaren oraya gitmemi istiyor doktor
Ben de onlara katılmak istiyorum canım ama yaşadığım yerde var mı bilmiyorum araştırmadım daha biraz öteliyorum bu korkuyu da doğumu düşünmeyi de açıkçası. Korktuğum şeyleri genelde böyle son ana kadar düşünmeyerek bastırmaya çalışırım şimdi de öyle yapıyorum iyi mi kötü mü bilmiyoruım ama:)

Kızlar benim de 6. Haftam bu hafta 6+4 benim hesaplarıma göre bebişi görsek net kaç olduğunu öğrencez de üç gündür her şeyden tiksinir oldum dün deli gibi yemek borum midem yandı kavruldu acıdan ölcem sandım sabaha karşı geçti mide bulantılarım tiksinmelerim çok ve gün geçtikçe sanki artıyor ne zormuş valla yemek yiyorum ama yediğime pişman oluyorum resmen :KK43::KK43:
Seninle günü gününe aynıyız canım :KK16: Tek öğünlük sanki midem

Ay canım ne güzel yaa inşallah hepimiz böyle doğum yaparız :dua::dua::dua:

Kızlar benim de 6. Haftam bu hafta 6+4 benim hesaplarıma göre bebişi görsek net kaç olduğunu öğrencez de üç gündür her şeyden tiksinir oldum dün deli gibi yemek borum midem yandı kavruldu acıdan ölcem sandım sabaha karşı geçti mide bulantılarım tiksinmelerim çok ve gün geçtikçe sanki artıyor ne zormuş valla yemek yiyorum ama yediğime pişman oluyorum resmen :KK43::KK43:
Canım suyuna az zencefil koy iç faydasını gorursn tüm doktorlarn ortak tavsiyesi bu. Ben 6 oldm bugün ama hiç bir şey yok ondan korkmya başladım acaba benim neden bulanmyr diye 3 güne ilk kez ultrsna gtcm çok meraklym.

Ben de onlara katılmak istiyorum canım ama yaşadığım yerde var mı bilmiyorum araştırmadım daha biraz öteliyorum bu korkuyu da doğumu düşünmeyi de açıkçası. Korktuğum şeyleri genelde böyle son ana kadar düşünmeyerek bastırmaya çalışırım şimdi de öyle yapıyorum iyi mi kötü mü bilmiyoruım ama:)
ötele gitsin canim... daha cokkkk var ;)

Evet destekleyen Dr lar var kimide direkt sezeryana yönlenriyor.
Benim çevremde gördüğüm normal doğumda bebek doğana kadar zor oluyor, Sezeryan da da doğumdan sonrası biraz zorluyor. Yani yok normal doğum kolay yok sezeryan kolay yok tam tersi diye zırvalayanlara acı yarıştıranlara kulak asmamak lazım :)
aynen katiliyorum. ikisi de dogum. hangisi sagliga uygunsa o olmali.

Back
X