gunaydin. ben hasimatoyum. yani triod bezim calismiyor tam olarak. 10 yildir ilac kullaniyorum. troid hormonu bebegin gelisimi, zeka gelisimi, dusmemesi, eksik dogum kilosuyla dogmamasi vs icin cokkkkkkkkk onemli. eger bu hormon anne de eksikse tsh degeri yukselir. o zamanda ilac kullanmak gerekir. ilk 3 ay 2.5; diger aylar 3 un altinda olmasi istenir. her ay kan vererek ilac dozu ayarlanir. mumkunse dahiliyeye degil endokrin uzmanina gidin.iyi geceler kızlar tsh tiroid hormonum4.99 çıktıdoktorum dahiliyeye yönlendirdi ilaca basliycakmisim eğer kullanmasam bebeğimin gelişimi gerikiycekmis lütfen bu durumu yaşayanlar konu hakkında bilgisi olanlar varsa yazabilirmi ilacın zararı varmı yan etkisi varmı napmam ne etmem gerekiyor pazartesi dahiliyeye gideceğim ama pzarteiye kadar sanırım stresten kendimi bbitircem
ben gebe degilken 25 mg kullaniyrdum. ilk gebelikle beraber ilac dozum hep yukseldi. suan 125mg kullaniyorum. ayrica oglumda da ilac kullaniyordum. Kisacasi korkmayin, bu ilac bebege zarar degil yarar verir