2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Kızlar benim ağzım burnum uçukladı yüzüm de hiç olmadğı kdr sivilce çıktı.Ne yapcam ben böyle blmyorum.
6hafta 1günlük hamileyim.

Kızlar benim ağzım burnum uçukladı yüzüm de hiç olmadğı kdr sivilce çıktı.Ne yapcam ben böyle blmyorum.
Bugun benimde yanagimin ortasinda cikmis sivilce bi tane ama normalmis 3.ay icinde yaglanma.artiyomus sonra geçermiş

Drmda öyle dedi,kahverengi sükür .
Korkma dedi.
Bizimde ilk valla saf saf bakıyorz etrafa
ilkinde cok sıkıntı çektim çok zor bir hamilelik geçirdim bebeğim de doğdu ve 70 gün yaşadı. çok abartiyordum 2 kilo bile almiyordum elime aman bisey oldu mu şöyle yapsam bişey olur mu diye

Sivilce neyse de uçuk çok fena oluyor.Doktor hiç birşey kullanma dedi Kendilğnden geçmesni beklicem artık Canım.
Canım sarımsağı ikiye kes kestiğin iç kısmını uçuğun üzerine bastır birkaç kez yap biraz sızlatıyor ama ben faydasını gördüm daha çabuk iyileşiyor inş sende faydasını görürsün

Çok geçmiş olsun inş bu defa sağlıkla kucağına alıcaksın bebişini içini ferah tut bende düşükler yaptım diye korkuyorum çok endişeleniyorum ama kendimi sakin tutmaya çalışıyorum Allah’ın izniyle burda hepımızde birbirimize mutlu haberler vereceğiz

Ay sivilce nedir bilmezdim hamile oldugumdan biri kurtulamadım. Hatta hamile kaldigim hafta başladı ben daha bilmiyodum dedim bende bi gariplik var.meğer gebeliktenmis bu sivilceler

Ay sivilce nedir bilmezdim hamile oldugumdan biri kurtulamadım. Hatta hamile kaldigim hafta başladı ben daha bilmiyodum dedim bende bi gariplik var.meğer gebeliktenmis bu sivilceler

Benim de yumurtlama dönemimden bir başladı bir daha geçmedi. Sürekli yenisi çıkıyor .

Midem bulAnıyo kızlarrrr bu saate kadar hiç bişey yiyemedim

Bende sadece çubuk kraker yedim canım.Ayağa kalkınca direk midem bulanıyor,o yüzde sürekli uzanıyorum.
Kızlar benimde hiç bulantı falan yok aslında iyi bişey ama böyle de insan endişeli oluyor. Bulantınız ne zaman başladı sizin? Benim tam 6+0 bugün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…