2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Kızlar benimde hiç bulantı falan yok aslında iyi bişey ama böyle de insan endişeli oluyor. Bulantınız ne zaman başladı sizin? Benim tam 6+0 bugün
Benim tam 6+0’da başlamıştı canım ama o hafta yine iyiymişim diyorum şimdiki halime bakınca. İnşallah sende olmaz çok rahatsız ediyor Çok halsizim

Geçmiş olsun.bende geçirmiştim dış gebelik.8 haftalık kese görülmüştür kalp dinlenilmistir degilmi?

Ay çok sevindim canım gözün aydıninşallah sağlıkla kucağımıza alırız hepimiz

son adet tarihin neydi canım benımden geriden geliyor. gecen hafta 5 haftalıktı 4+2 dedi bu cuma da ben gitcem bakalım

kacıncı haftada belli olmustu onlar. birde kanama fln yasadınızmı yada kasık agrısı

Kızlar benimde hiç bulantı falan yok aslında iyi bişey ama böyle de insan endişeli oluyor. Bulantınız ne zaman başladı sizin? Benim tam 6+0 bugün

Benim çok hafifdi bulantım ama 3 4 gündür arttı canım.Kişiden kişiye değişebilir.Benim de bugün 6+1

son adet tarihin neydi canım benımden geriden geliyor. gecen hafta 5 haftalıktı 4+2 dedi bu cuma da ben gitcem bakalım
İnşallah hayırlı haberler dönersin canum inşallah büyüymüştür geri başlaması önemli değil önümüze bakarız Rabbimin izniyle büyürler inşallah adetim 12 kasımdı ben adete bakmıycam şimdi büyüsün kalbini duyalım sğlıkşa kucağımıza alalım inşallah

10 gündür hafif bulantılarım vardı sabahları, ama gün ilk defa istifra ettim sabah hem de boş mideyle oğlum da böyle olmamıştım ya yaşım ilerledi yada kızım olacak

Kızlar benim ağzım burnum uçukladı yüzüm de hiç olmadğı kdr sivilce çıktı.Ne yapcam ben böyle blmyorum.
6hafta 1günlük hamileyim.

Benimde yüzüm ve boynumda sivilceler çıktı geçer inşallah diye umuyorum

Kızlar mide bulantım çok fazla. Birde bunun dışında ağzımın içi hep çamur gibi bi tuhaf. Ağzımın tadı hiç yok. 6+3 bugün. Bakalım ne zamana kadar böyle devam edicek :/

10 gündür hafif bulantılarım vardı sabahları, ama gün ilk defa istifra ettim sabah hem de boş mideyle oğlum da böyle olmamıştım ya yaşım ilerledi yada kızım olacak
Canım bulantıların cinsiyet belirlemesiyle bir alakası olduğunu düşüyorsun sanırım. Bulantı olmayınca kız mı oluyormuş

Kızlar mide bulantım çok fazla. Birde bunun dışında ağzımın içi hep çamur gibi bi tuhaf. Ağzımın tadı hiç yok. 6+3 bugün. Bakalım ne zamana kadar böyle devam edicek :/
Benimde sürekli midem bulanıyor. En ufak şeye maydonoz lafını duyunca insanın midesi bulanır mı, bulanıyor kaç gündür hep böyle sabahtan akşama kadar

Benimde sürekli midem bulanıyor. En ufak şeye maydonoz lafını duyunca insanın midesi bulanır mı, bulanıyor kaç gündür hep böyle sabahtan akşama kadar

Bende aynı durumdayım canım ya. Tek iyi tarafı sigaradan tiksindim. Asla bırakamam diyen ben sigara içemiyorum iğrendim baya.

Canım hayırlı olsun bebegin hoşgeldin aramıza bu arada trabzonlumusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…