Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ilk 2 hafta da gittik.bu sefer 3 hafta sonrasına gün verdi.Doktorlariniz ayda 1 mi gelin dedi acaba bizimki bir sey demedi
Benim tam 6+0’da başlamıştı canım ama o hafta yine iyiymişim diyorum şimdiki halime bakınca. İnşallah sende olmaz çok rahatsız ediyorKızlar benimde hiç bulantı falan yok aslında iyi bişey ama böyle de insan endişeli oluyor. Bulantınız ne zaman başladı sizin? Benim tam 6+0 bugün
merhaba hanımlar inşallah bende ağustosun başında bebeğimi kucağıma alıcam 8 haftalık hamileyim rabbim hepimizin hamileliğini kolay geçirsin benim 3. hamileleğim malesef 2. dış gebelik olmuştu bunda çok korkuyorum
Ay çok sevindim canım gözün aydınKızlar doktordan geldim geçen hafta 5 haftalıkken gitmiştim ama 4+3 görünüyordu bugün bebeğim 5+3 olmuş büyümüş kese boyutuda 1.29 cm çok şükür Rabbime ama kalp atışı bebek var mı bişey demedi kalbi onbeş gün sonra bakarız dedi.
Allah'a çok şükür dua eden herkesten Allah razı olsun Allah herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin buradaki hamile arkadaşlar sağlıkla alırız hep birlikte bebeklerimizi kucağımıza inşallah. Birbirimize dua edelim. Düşük tehlikem vardı ama onunla ilgili bişey demedi artık çok yatmana gerek yok arada kalk kendini çok yorma dedi inşallah sağlıkla kucağıma aldığım günleride görürüm
son adet tarihin neydi canım benımden geriden geliyor. gecen hafta 5 haftalıktı 4+2 dedi bu cuma da ben gitcem bakalımKızlar doktordan geldim geçen hafta 5 haftalıkken gitmiştim ama 4+3 görünüyordu bugün bebeğim 5+3 olmuş büyümüş kese boyutuda 1.29 cm çok şükür Rabbime ama kalp atışı bebek var mı bişey demedi kalbi onbeş gün sonra bakarız dedi.
Allah'a çok şükür dua eden herkesten Allah razı olsun Allah herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin buradaki hamile arkadaşlar sağlıkla alırız hep birlikte bebeklerimizi kucağımıza inşallah. Birbirimize dua edelim. Düşük tehlikem vardı ama onunla ilgili bişey demedi artık çok yatmana gerek yok arada kalk kendini çok yorma dedi inşallah sağlıkla kucağıma aldığım günleride görürüm
kacıncı haftada belli olmustu onlar. birde kanama fln yasadınızmı yada kasık agrısıduyduk çok şükür kalp atışını ama yine de sanki birşey olucak da bebeğimi kaybedecem diye çok korkuyorum rabbim kimseye dış gebelik yaşatmasın çok zor bir şekilde kemoterapi iğnesiyşe düşürdüler![]()
Kızlar benimde hiç bulantı falan yok aslında iyi bişey ama böyle de insan endişeli oluyor. Bulantınız ne zaman başladı sizin? Benim tam 6+0 bugün
Cok elleme de yayilmasin bari canim geçmişler olsun
Ecvet canm ama insan evham yapıyor iste bide geçmişim çok iyi olmadığındanCanım bende peçete koyuyorum her lavaboya gidişimde az az şefafa beyaz bazen hafif sarımsı akıntım oluyor hamilelikte normal diye biliyorum
İnşallah hayırlı haberler dönersin canum inşallah büyüymüştür geri başlaması önemli değil önümüze bakarız Rabbimin izniyle büyürler inşallah adetim 12 kasımdı ben adete bakmıycam şimdi büyüsün kalbini duyalım sğlıkşa kucağımıza alalım inşallahson adet tarihin neydi canım benımden geriden geliyor. gecen hafta 5 haftalıktı 4+2 dedi bu cuma da ben gitcem bakalım
Bende 4.haftada keseyi gördüm canım inşallah bu hafta duyarımBn 5 haftalikken duydum cok mu erken oluyo 6.hftaya bugun yeni girdi
10 gündür hafif bulantılarım vardı sabahları, ama gün ilk defa istifra ettim sabah hem de boş mideyle oğlum da böyle olmamıştım ya yaşım ilerledi yada kızım olacakKızlar benimde hiç bulantı falan yok aslında iyi bişey ama böyle de insan endişeli oluyor. Bulantınız ne zaman başladı sizin? Benim tam 6+0 bugün
Kızlar benim ağzım burnum uçukladı yüzüm de hiç olmadğı kdr sivilce çıktı.Ne yapcam ben böyle blmyorum.
6hafta 1günlük hamileyim.
Canım bulantıların cinsiyet belirlemesiyle bir alakası olduğunu düşüyorsun sanırım. Bulantı olmayınca kız mı oluyormuş10 gündür hafif bulantılarım vardı sabahları, ama gün ilk defa istifra ettim sabah hem de boş mideyle oğlum da böyle olmamıştım ya yaşım ilerledi yada kızım olacak
Benimde sürekli midem bulanıyor. En ufak şeye maydonoz lafını duyunca insanın midesi bulanır mı, bulanıyor kaç gündür hep böyle sabahtan akşama kadarKızlar mide bulantım çok fazla. Birde bunun dışında ağzımın içi hep çamur gibi bi tuhaf. Ağzımın tadı hiç yok. 6+3 bugün. Bakalım ne zamana kadar böyle devam edicek :/
Benimde sürekli midem bulanıyor. En ufak şeye maydonoz lafını duyunca insanın midesi bulanır mı, bulanıyor kaç gündür hep böyle sabahtan akşama kadar![]()
Canım hayırlı olsun bebegin hoşgeldin aramıza bu arada trabzonlumusunMerhabalar, ben de 5 haftalık bir hamile olarak aranıza katıldım
Bu benim ilk hamileliğim ve yaşadığım ülkedeki sağlık sistemi biraz daha farklı olduğu için tecrübeleriniz benim için çok yol gösterici.
Allah hepimize evlatlarımızı sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah![]()
![]()