2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Allah razı olsun tesekkür ederim

kacıncı haftada belli olmustu onlar. birde kanama fln yasadınızmı yada kasık agrısı
bhcg de belli olmustu 6 haftalıktı fakat değerlerim yükselmiyordu tek taraflı kasık ağrım çok fazlaydı kanamam filan hiç olmadı sadece düşük olurken kanamam oldu düşmedi kendiliğinden ilaçlarla zorla düştü

Aranizda metpamid kullanan var mı ???bulantım çok ama ilaç kullanmamak için Direniyorum bakalım nereye kadar direneceğim
Metpamid değil de dramamine kullanıyorum 1 haftadır ama o kadar da faydası olmuyor artık. Şimdi gidip serum istiycem. Doktor verdiyse kullan bence zaten zararlı bir şey olsa vermezdi.

Canım bulantıların cinsiyet belirlemesiyle bir alakası olduğunu düşüyorsun sanırım. Bulantı olmayınca kız mı oluyormuş
olabilir benim kizimda pek bulanmadi ama oğlumda sezeryanda bile kusacaktim ama bayagi saçlı doğmuştu

biz geldik
6+2 bugun. 4.8mm olmus bebegim. kalbinin atisini da dinledik masallahi var. doktor degistirdim. claxane i simdilik 3 gunde bir yapacagim duruma gore her gune donebilirmisiz. hafta da 1 tane de proluton depot igne... iceride minik minik kanama alanlari varmis, o yuzden kan sulandirici kullaninca kanamayi artiriyormus. ilk 12 gafta onemliymis. mumkunse yat kalkma dedi.
oglum da hasta maglum. annelik zor. enfeksiyon cikti kaninda baya ;(

insallah en az zararla atlatiriz bu donemi, bir de bakacak kimsem olmayinca is başa dusuyor..

Aranizda metpamid kullanan var mı ???bulantım çok ama ilaç kullanmamak için Direniyorum bakalım nereye kadar direneceğim
Taze zencefil küçük parça kesip ictgnz suya koyun arkdslar geciyrms doktrlardn duydm midem bulanırsa ne yaplm diye sonraki soyledikleri sari leblebi mide suyunu aliyrms henüz midem bulanmadi ama olursa hemen denycgm

Benimde sürekli midem bulanıyor. En ufak şeye maydonoz lafını duyunca insanın midesi bulanır mı, bulanıyor kaç gündür hep böyle sabahtan akşama kadar
Canım seninle aynı gün degl mydi bizim tarih 5. Hafta yazıyor sende bir de miden ne zamandır bulaniyor bol su içmeyi ihmal etme zencflde koy içine suyunn iceblrsen

Çok şükür sevindim. Benim adet te 14 kasım. Benim de 5 gün gerideydi. Sizin açığı mı kapatmış yoksa o açığa göremi normal seyrinde gelişmiş

Çok şükür sevindim. Benim adet te 14 kasım. Benim de 5 gün gerideydi. Sizin açığı mı kapatmış yoksa o açığa göremi normal seyrinde gelişmiş
Canım aramızda iki gün var sizinde aynı fark 5 gün gibi evet canım haftasına göre geride başladı ama bu hafta hergün büyümüş bebğim inşallah seninde öyle olur aynı zamanlar doğururuz sağlıkla inşaallah

İ
İnşallah... beklemek zor oluyor sadece. Bende cumartesiyi bekliyorum.bir de bu kez midem bulanmıyor ona takildim.allah büyük bakalım

Merhaba arkadaşlar bende adet tarihime gore 7 doktoruma göre 6 haftalık hamileyim inş. Bende agustos annesi olmaya talibim 4.5 yasında bir kızım var bir düşük birde kimyasal gebelik hikayem var keseyi gördük ama kalp atısını henüz duymadıgım için içim henüz rahat değil keseyi gördüğümden beri kahve lekelerim var pruloton iğne vurunuyorum 5günde bir ama olabildiğince içimi ferah tutmaya calısıyorum herkes saglıkla kucagına alır inş.

Gözün aydın kuzum maşallah bebişine benim oğlumda hasta maske tak dedi dr bana da ama nasıl olacak bilmiyorum Allah acil şifalarını versin inşallah annelik zor bende de ara ara adet ağrısı gibi oluyor geçiyor normal mi sende de oluyor mu ya da olmuş muydu endişe etmeli miyim bilmiyorum off 2 hafta geşsede bende duysam kalbini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…