Kızlar doktordan geldim geçen hafta 5 haftalıkken gitmiştim ama 4+3 görünüyordu bugün bebeğim 5+3 olmuş büyümüş kese boyutuda 1.29 cm çok şükür Rabbime ama kalp atışı bebek var mı bişey demedi kalbi onbeş gün sonra bakarız dedi.
Allah'a çok şükür dua eden herkesten Allah razı olsun Allah herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin buradaki hamile arkadaşlar sağlıkla alırız hep birlikte bebeklerimizi kucağımıza inşallah. Birbirimize dua edelim. Düşük tehlikem vardı ama onunla ilgili bişey demedi artık çok yatmana gerek yok arada kalk kendini çok yorma dedi inşallah sağlıkla kucağıma aldığım günleride görürüm
Günaydın kızlar,
Cuma gecesi lekelenmem oldu dr proluton ampul vurun dedi
cmrtsi vurundum rahat geçti
dün yine biraz lekelenmem oldu
progestan atıyorm günde 2 kez aynı zamnda
sükür sabah temiz kalktık.
Takıntı yaptım durup durup wcye gidiyorm.
ALlahın izniye duyaydık kalp atışını
Hamile kalmak is değilmiş,sonrası daha stresliymiş
lekelenme yerleşme kanaması da olabilir benim ilk hamileligimde adet gibi kıpkırmızı su gibi gelmişti sabah 6 da çok korkmuştum ama bişey çıkmamıştı neden oldu doktor da bişey dememişti
Merhabalar, ben de 5 haftalık bir hamile olarak aranıza katıldım
Bu benim ilk hamileliğim ve yaşadığım ülkedeki sağlık sistemi biraz daha farklı olduğu için tecrübeleriniz benim için çok yol gösterici.
Allah hepimize evlatlarımızı sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah
lekelenme yerleşme kanaması da olabilir benim ilk hamileligimde adet gibi kıpkırmızı su gibi gelmişti sabah 6 da çok korkmuştum ama bişey çıkmamıştı neden oldu doktor da bişey dememişti
Yerlesme oldm sanıyorm ben cnm.
adetim 3 gün gecikti 3 gün sonra regl oldum
Bizde genetik sanırım.Üzerine görme
Kardesimde de hep oldı lekelenme..
Hayırlısı artık hakkımızda.
son adete göre 9. hafta ancak ultrasona göre 8. hafta en son gecen sali gittik kalp atışlarini gösterdi sadece duyulmaz dedi doktor ben 8 haftalık olunca kalp atışlarının duyulduğunu biliyorum
Doktora 4+3 te gittim keseyi gördük çok şükür
Gitmeden 2 gün önce beta 2500 dü. 3 ocak ta çağırdı. O zaman 6+1 olucaz kısmetse. Sen gittin mi doktora.?
Günaydın Ağıstos un en güzel anneleri
Bu hafta izinliyim. Oğlumu okula eşimi işe yolladım uzun zamandır ilk defa yattım keyif yapayım derken, tuvalete gittim ve peçeteye pembemsi bir kahverengilik geldi.bütün moralim yerle bir oldu ya. Bugün 4+5 teyiz keseyi gördük yerleşmiş. Şimdi insan diyor ki kese yerleştiyse neden hala leke geliyor? Progestan alıyorum. Dün çok dolandık gezdik umarım sadece ondandır.
benim biraz geriden geliyordu 6+5 yazıyordu ultrasonda sadece gösterdi duyulmaz dedi ultrason cihazi bile farkedebilir bi öncekinde alttan muyane etti kese küçük kalp atışı var mi kesin gorelim demişti çünkü clexane kan sulandırıcı kullanmam gerekiyor
Yerlesme oldm sanıyorm ben cnm.
adetim 3 gün gecikti 3 gün sonra regl oldum
Bizde genetik sanırım.Üzerine görme
Kardesimde de hep oldı lekelenme..
Hayırlısı artık hakkımızda.
kahverengi lekelenme korkulacak bisey degil sanırım açık kırmızı belki sıkıntı olur ama ben de 12 haftalıkken bayağı kan gelmişti progesteron hapı kullanmıştım ilk hamilelik olunca çok korkmuştum
Merhabalar, ben de 5 haftalık bir hamile olarak aranıza katıldım
Bu benim ilk hamileliğim ve yaşadığım ülkedeki sağlık sistemi biraz daha farklı olduğu için tecrübeleriniz benim için çok yol gösterici.
Allah hepimize evlatlarımızı sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah
kahverengi lekelenme korkulacak bisey degil sanırım açık kırmızı belki sıkıntı olur ama ben de 12 haftalıkken bayağı kan gelmişti progesteron hapı kullanmıştım ilk hamilelik olunca çok korkmuştum
duyduk çok şükür kalp atışını ama yine de sanki birşey olucak da bebeğimi kaybedecem diye çok korkuyorum rabbim kimseye dış gebelik yaşatmasın çok zor bir şekilde kemoterapi iğnesiyşe düşürdüler
duyduk çok şükür kalp atışını ama yine de sanki birşey olucak da bebeğimi kaybedecem diye çok korkuyorum rabbim kimseye dış gebelik yaşatmasın çok zor bir şekilde kemoterapi iğnesiyşe düşürdüler
Çok geçmiş olsun, üzüldüm kaybına ama bak kalbini duymuşsun bu dış gebelik değil , şimdi bebeğine odaklanmalısın sen üzülürsen o da üzülür bence. İyi olmalısın , birçoğumuz evhamlıyız bisey olur mu oldu mu olacak mı diye, burada birbirimize destek oluyoruz işte