2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Çok haklısın canım ama insan sinirleniyor işte. Sen de zor kavuşmuşsun bebeğine sağlıkla kucağına al inşallah canım

Cnm senle tahmini dogum tarihimiz aynı canm sen gittinmi dr a nedeni vs gorundumi
Doktora 4+3 te gittim keseyi gördük çok şükür
Gitmeden 2 gün önce beta 2500 dü. 3 ocak ta çağırdı. O zaman 6+1 olucaz kısmetse. Sen gittin mi doktora.?
Günaydın Ağıstos un en güzel anneleri
Bu hafta izinliyim. Oğlumu okula eşimi işe yolladım uzun zamandır ilk defa yattım keyif yapayım derken, tuvalete gittim ve peçeteye pembemsi bir kahverengilik geldi.bütün moralim yerle bir oldu ya. Bugün 4+5 teyiz keseyi gördük yerleşmiş. Şimdi insan diyor ki kese yerleştiyse neden hala leke geliyor? Progestan alıyorum. Dün çok dolandık gezdik umarım sadece ondandır.

Günaydın canım ben de öyleyim sürekli uyanıyorum ve huzursuz uyanıyorum sabaha karşı bulantıyla uyanıyorum hiç düzgün uyuyamıyorum 2 haftadır filan. Bel ağrısı bende ilk zamanlar oluyordu şimdi pek yok çok şükür. Yatma pozisyonuna da bulantıma göre karar veriyorum ne tarafa yatınca bulantı olmuyorsa o tarafa yatıyorum canım. Normalde 20.haftadan itibaren dikkat etmek gerekiyormuş

Günaydın kızlar,
Cuma gecesi lekelenmem oldu dr proluton ampul vurun dedi
cmrtsi vurundum rahat geçti
dün yine biraz lekelenmem oldu
progestan atıyorm günde 2 kez aynı zamnda
sükür sabah temiz kalktık.
Takıntı yaptım durup durup wcye gidiyorm.
ALlahın izniye duyaydık kalp atışını
Hamile kalmak is değilmiş,sonrası daha stresliymiş

geçmiş olsun. rengi değişirse doktora gidin bari. bol bol da dinlenin

İnşallah çok uzun sürmez bu durumm yaa

Benim adetimde asla gecikmez erken geldigi olmustur ama simdiye kadar asla gecikmedi..o yuzden olmam gereken gunde olmuyorsam hemen test yapip öğreniyorum.bi de benim adet döngüm 24 gun o yuzden hamileligimi hep cok erken ogrendim o yuzden degerlerimde düşük oluyor.acikcasi bu ay hamile kalırım diye bende düşünmemiştim :)

Gunaydin canim..Lavabo haricinde yerinden kalkmamaya calis..benim ilk hamileligimde de kahverengi lekelenmem oldu progestan kullanmistim ve duzelmisti.4-5 gun icinde normale donmustu..hic takma kafana sen rahat ol ki yavrunda rahat olsun..Rabbim yavrucugunu sana bagislasin innsallah

Merhabaa ayni sorunu bende yasiyorum.5.haftadan beri ara sira kahverengi lekelerim geliyor tam geçti dedim dün gece tekrar geldi.bol bol su icince ve de dinlenince geciyor benim ki yorulunca tekrar basliyor bence sizde öyle yapin.kesenin yaninda doktorum kanama alani görmüştü ondan olmus benimki ama cok ciddi bir kanama alani degildi.yormayin kendinizi suyu da ihmal etmeyin

Çalısıyorm
Pc basında Allahtan
suan stabil sükür durum
aynen progestan kullanıyrım
Saolasn cnm AMinnn

ben de 28 günde hiç olmadım 34 -40 arası değişiyordu ben de gecikti diye ihtimal vermemistim eşime dedim adet olurum bi iki güne ama gebelik testi al evde duraun dedim test yapıp da çift çizgi görünce şok olmuştum

Teşekkürler. Size de çok geçmiş olsun.dün biraz fazla zorladım sanırım kendimi ondan oldu. Bugün daha dikkat edeceğim. Bol dinlenme bol su hepimize şifa olsun, Allah korusun inşAllah.

Aynen iste insanlar başlarına gelmeden anlamiyor empati yapayim yok ne donemlerden gecmisiz biz be dirayetimiz tam cok sukur ay bir de dogum var degilmi insallahhh hepimizin dogumu seninki gibi gecer canim

Neyseki yalnız değilmişim normalde deliksiz uyuyan biriyim ama bu aralar sürekli uyanıyorum ve geceleri midem bulanıyor
Aynen cnm gece ve sabaha karşı bulantı da oluyor onun dışında da uykumdan uyanıyorum bir sağa bir sola dönüyorum rahat yatamıyorum gibi geliyor.normalde davul çalsa uyanmazdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…