Canım içini ferah tut benim arkdsmın adet günü 20küsürdü ,şimdi bebeği sağ salim kollarında.
ben adetim gecikti diye düşündüm aslında duzensizdi gec olurum diye hamile olacağımı hiç düşünmedim adetin 18. günü tek bi gün beraber olmuştuk yumurtlama geçmiştir diye hamile kalamam diye düşündüm. ilk bebegimde 31. gün falan çok yüksek değer çıkmıştı diye hatırlıyorumBen ilk tahlil icin cok acele ettim. Bir 4-5 gun sabretseydim zaten normal bi değer cikardi.. oglumda 1 kere beta baktirdim o da 270 cikmisti 10 gun sonrada doktora gidip keseyi gormustuk.. Bu yavrucak biraz daha acemi işi oldu :)
Tesekkur ederim ama ben dayanamadım ya gerci ılık olmasına çok dikkat ettim 15 dk tuttu sadece. Insallah birsey olmazCnm çok çok geçmiş olsun sakin sıcak duş falan alma eğer riskliyde gerekirse ayda 1 duş cnm benim drum ole demişti önceki yaşadığım gebelikte çok dikkat etmen lazım cnm
Çok geçmiş olsun öncelikle kaç haftalıktınız ve boş gebelik belirti verdimi cevaplarsanız çok sevinirimslm ağustos annesi olamıcam maalesef.
Gebeliğim dün sonlandırıldı çünkü boş gebelikti.Allah çocuklarıma can sağlığı versin Sizide sağlıkla bebeklerinize kavuştursun inşallah.
Geçen hafta gittim keseyi gördük kan tahlili yapıldı 2 hafta sonraya tekrar randevu verdi. Benim bugün hafif midem bulanir gibi oldu kokulara karşı daha hassaslaştım sanki. İlk gebeligimde aylarca süren kusmalar vardı o kadar berbat bişey ki kimse yaşasın istemem. Tekrar aynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyorum. O zaman eşimle ikimizdik eşim yapıyordu hep yemekleri mutfağın önünden bile geçemiyordum şimdi çocuk da var ne yapariz bilmemGünlerimizde yakın inşallah hayırlı haberi alırız bu hafta :)
Tek tesellim göğüs hassayeti devam ediyor hala oda olmasa iyice korkucam. Sen hiç gittin mi Dr a
Bu grupta 2. Gebelik birkac kisi daha var sanirim. Benim de 2. gebelik. Ayni seyleri yasadim bulanti konusunda. Bu sefer nasil gecicek merak icindeyim.Geçen hafta gittim keseyi gördük kan tahlili yapıldı 2 hafta sonraya tekrar randevu verdi. Benim bugün hafif midem bulanir gibi oldu kokulara karşı daha hassaslaştım sanki. İlk gebeligimde aylarca süren kusmalar vardı o kadar berbat bişey ki kimse yaşasın istemem. Tekrar aynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyorum. O zaman eşimle ikimizdik eşim yapıyordu hep yemekleri mutfağın önünden bile geçemiyordum şimdi çocuk da var ne yapariz bilmem
Gercekten acaip bazilari banada diyolar senin bünyedendir diye yahu 2 yil bebek icin ugrastim histeroskopi oldum 2 ayda 3 kez operasyon gecirdim gikim cikmadi sen kimsin diyemiyorum iste ne bünyesi tas gibi bunyem var ama 2 gundur de limonlu iccem.diye suyu 8 4 tansiyonlayim kafam kalkmiyo iyice icim bulaniyo boyle olunca ne bunyesi ne psikolojisi...takma canim bunlar bitmezzzzzİnşallah canım evet öyle ya. Bir de bir tanesi diyor ki neden bu kadar mutsuzsun isteyerek olmadı mı. Yani o kadar sinirleniyorum ki bulantım varken nasıl gülebilirim ki bilmiyorum. Ben orada bulantıdan yemek yiyemiyorum bana ceviz ye çocuk zeki olsun diyor. Tövbe yarabbim sanki ben zeki olmasın diye özellikle yemiyorum. İçim suyu bile almıyor ne cevizi yani. Dedim az stres yapıyorum zaten bi de sen strese sokuyosun sağ ol. Bazı insanların var oluş amacı boş konuşmak sanırım. Bir de bulantıma psikolojik diyor ya sürekli bebeği düşünüyormuşum da ondanmış. İlk 5 hafta psikolojim bulantı yapmadı da 6.hafta da mı yaptı yani dedim ben de. Ay çok sinirleniyorum anlatırken bile sinirlendim şu an.
Aynen canım zaten dilimde hep o vardı hayırlısını dilemek.Canım vardır ondada bi hayır rabbim bütün çocuklarımızı korusun çok çok geçmiş olsun
Amin canım Allah cümlemizin evlatlarına sağlıklı uzun ömürler versinGeçmiş olsun canim.Allah yavrularına uzun sağlıklı ömür versin
Benim ilk doktorum bilgi vermedi bana kaç haftalık olduğumu ikinci bir doktora gittim ve 8 haftalık dedi 7.haftada boş olduğunu öğrendim bir hafta daha bekledim ve sonlandırıldı.Belirtiler hamilelik belirtileriydi başka belirtim yoktu.Çok geçmiş olsun öncelikle kaç haftalıktınız ve boş gebelik belirti verdimi cevaplarsanız çok sevinirim
İnşallah bu daha farklı ve daha rahat olurBu grupta 2. Gebelik birkac kisi daha var sanirim. Benim de 2. gebelik. Ayni seyleri yasadim bulanti konusunda. Bu sefer nasil gecicek merak icindeyim.
Benim de tersine ilki çok rahattı. Bunda çok zorlanıyorumİnşallah bu daha farklı ve daha rahat olur
Anladım rabbim diğer evlatlarınızı size bağışlasın. Bende tam 6 haftalıkken gitmiştim kalp atışı duyulmadı dr sen şuan aradasın ne iyi derim ne kötü dedi morelim bozuldu açıkcası o yüzden de içimde bir sıkıntı oldu acaba boş gebelik mi diye yarın gidicem hayırlısıyla duyarım inşallah çok teşekkür ediyorum cevap verdiğiniz içinAynen canım zaten dilimde hep o vardı hayırlısını dilemek.
Amin canım çok sağol
Amin canım Allah cümlemizin evlatlarına sağlıklı uzun ömürler versin
Benim ilk doktorum bilgi vermedi bana kaç haftalık olduğumu ikinci bir doktora gittim ve 8 haftalık dedi 7.haftada boş olduğunu öğrendim bir hafta daha bekledim ve sonlandırıldı.Belirtiler hamilelik belirtileriydi başka belirtim yoktu.
Siz bunları düşünüp kafanızı yormayın hamileliğin tadını çıkarın karnınızı sevin çünkü o ordadır.Benim ilk iki hamileliğimde içim kıpır kıpırdı ilk öğrendiğimde ama bunda hiç öyle olmadı.yani his yoktu
Ah canım kusma olmasında bulantı gene idare eder :) herşeyin fazlası zarar benim gibi hastane köşelerinde olmaktansa bu belirtiler senin için iyi :)Birde dışarı çıktım diyemi bilmiyorum üşüdüm ve halsiz hissediyorum kızlar size çok özendim galiba başıma geldi:)
Geçen hafta gittim keseyi gördük kan tahlili yapıldı 2 hafta sonraya tekrar randevu verdi. Benim bugün hafif midem bulanir gibi oldu kokulara karşı daha hassaslaştım sanki. İlk gebeligimde aylarca süren kusmalar vardı o kadar berbat bişey ki kimse yaşasın istemem. Tekrar aynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyorum. O zaman eşimle ikimizdik eşim yapıyordu hep yemekleri mutfağın önünden bile geçemiyordum şimdi çocuk da var ne yapariz bilmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?