Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sut rengi cok sulu akintim benimKızlar akıntı durumlarınız nasıl bazen şeffaf bazen beyaz oluyor normalmi sizlerin nasil
Bugun benimde yanagimin ortasinda cikmis sivilce bi tane ama normalmis 3.ay icinde yaglanma.artiyomus sonra geçermişKızlar benim ağzım burnum uçukladı yüzüm de hiç olmadğı kdr sivilce çıktı.Ne yapcam ben böyle blmyorum.
6hafta 1günlük hamileyim.
ilkinde cok sıkıntı çektim çok zor bir hamilelik geçirdim bebeğim de doğdu ve 70 gün yaşadı. çok abartiyordum 2 kilo bile almiyordum elime aman bisey oldu mu şöyle yapsam bişey olur mu diyeDrmda öyle dedi,kahverengi sükür .
Korkma dedi.
Bizimde ilk valla saf saf bakıyorz etrafa![]()
Bugun benimde yanagimin ortasinda cikmis sivilce bi tane ama normalmis 3.ay icinde yaglanma.artiyomus sonra geçermiş
Midem bulAnıyo kızlarrrr bu saate kadar hiç bişey yiyemedim
Canım sarımsağı ikiye kes kestiğin iç kısmını uçuğun üzerine bastır birkaç kez yap biraz sızlatıyor ama ben faydasını gördüm daha çabuk iyileşiyor inş sende faydasını görürsünSivilce neyse de uçuk çok fena oluyor.Doktor hiç birşey kullanma dedi Kendilğnden geçmesni beklicem artık Canım.
Bende aynı off yarım limon yedim oda biraz iyi geldiBende sadece çubuk kraker yedim canım.Ayağa kalkınca direk midem bulanıyor,o yüzde sürekli uzanıyorum.
Çok geçmiş olsun inş bu defa sağlıkla kucağına alıcaksın bebişini içini ferah tut bende düşükler yaptım diye korkuyorum çok endişeleniyorum ama kendimi sakin tutmaya çalışıyorum Allah’ın izniyle burda hepımızde birbirimize mutlu haberler vereceğizmerhaba hanımlar inşallah bende ağustosun başında bebeğimi kucağıma alıcam 8 haftalık hamileyim rabbim hepimizin hamileliğini kolay geçirsin benim 3. hamileleğim malesef 2. dış gebelik olmuştu bunda çok korkuyorum
Ay sivilce nedir bilmezdim hamile oldugumdan biri kurtulamadım. Hatta hamile kaldigim hafta başladı ben daha bilmiyodum dedim bende bi gariplik var.meğer gebeliktenmis bu sivilcelerKızlar benim ağzım burnum uçukladı yüzüm de hiç olmadğı kdr sivilce çıktı.Ne yapcam ben böyle blmyorum.![]()
6hafta 1günlük hamileyim.
Canım sarımsağı ikiye kes kestiğin iç kısmını uçuğun üzerine bastır birkaç kez yap biraz sızlatıyor ama ben faydasını gördüm daha çabuk iyileşiyor inş sende faydasını görürsün
Bende aynı off yarım limon yedim oda biraz iyi geldi
Ay sivilce nedir bilmezdim hamile oldugumdan biri kurtulamadım. Hatta hamile kaldigim hafta başladı ben daha bilmiyodum dedim bende bi gariplik var.meğer gebeliktenmis bu sivilceler![]()
Hışgeldin canım sağlıkla büyüsün miniğin. Nerede yaşıyorsun![]()
Midem bulAnıyo kızlarrrr bu saate kadar hiç bişey yiyemedim
Kızlar benimde hiç bulantı falan yok aslında iyi bişey ama böyle de insan endişeli oluyor. Bulantınız ne zaman başladı sizin? Benim tam 6+0 bugünBende sadece çubuk kraker yedim canım.Ayağa kalkınca direk midem bulanıyor,o yüzde sürekli uzanıyorum.
Canım bende peçete koyuyorum her lavaboya gidişimde az az şefafa beyaz bazen hafif sarımsı akıntım oluyor hamilelikte normal diye biliyorumKızlar akıntı durumlarınız nasıl bazen şeffaf bazen beyaz oluyor normalmi sizlerin nasil
İnşallah hayırlı haberle dönersin canım.yaz mutlakaAmin canım inşallah yarın mutlaka yazıcam hayırlı geceler
Cok elleme de yayilmasin bari canim geçmişler olsunSivilce neyse de uçuk çok fena oluyor.Doktor hiç birşey kullanma dedi Kendilğnden geçmesni beklicem artık Canım.
bulantıniz olmaz belki illa olacak diye birşey yok bi de erken başlamayabilir herkesteKızlar benimde hiç bulantı falan yok aslında iyi bişey ama böyle de insan endişeli oluyor. Bulantınız ne zaman başladı sizin? Benim tam 6+0 bugün