2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Zencefil denedin mi tozu yada cayi ikiside etkili gebelerde ve kullaniliyor bi dene instersen

İshal bende de var . Of herşeye bende de var diye atlıyorum Artık bu nasolö
Zencefil denedin mi tozu yada cayi ikiside etkili gebelerde ve kullaniliyor bi dene instersen
okurken daha içim kalktı ama deniycem çözüm bulmam lazımm

5,6.7, en bulantısız zamanlarımdı şimdi hergün 6,7 kere bulantı oluyor tiksindigim şeyi düşündüğüm anda kusuyorum inşaallah sizin öyle olmaz geçer

Gittikçe artıyor bulantılar bu akşam ölücem sandım ya. Yemek yaparken çok zorlandım. Rabbim yardımcımız olsun.

Günaydınnnn hamislersanırım hepimiz az cok aynı sorunlari yasiyoruz.mide bulantilari halsizlik falan cogumuzda var.ben aslında hormonlarımın calismaya devam ettiğini düşünerek kendimi rahatlatıyorum demek ki diyorum her sey yolunda bebisim büyüyor sizde böyle düşünün bence belki biraz moral olur.güzel bir gun gecirmenizi dilerim

eeslemali canim nasil olsun iyi misin merak ettim allah yardimciniz olsun hep iyiyi dusun bircok kisi var ustune goren oyle say rabbim koruduktan sonra korkma hicbirsey olmayacak insallah nasip eden rabbim ol der olur

Teşekkür ederim Allah razı olsun, durur gibi olmuştu ama tekrar başladı sonra hala geliyor kırmızı dün sabahtan beri, evet ömrü varsa Allahım onu bana bağışlayacak inşallah, dua edip bekliyorum

Evet geçmiyor maalesef düşüncemiz 3 aydı ama yok 2 hafta bile zor ne 3 ayı

Canım dr. Yasaklamadıysa sorun yok.bizim dr. Kendisi dedi.birlikte olmanızda sorun yok.sadece içine boşalmasın dedi.ama zaten bizde birlikte olmadik

Merhaba geçmiş olsun bence de yerleşmekanamasıdır. Şimdi birşey yok değil mi. Haber et bize

Günaydınlar herkese mutlu sağlıklı bir gün olsun inşAllah...
Merhaba geçmiş olsun bence de yerleşmekanamasıdır. Şimdi birşey yok değil mi. Haber et bize
Çok saol. Şimdi daha iyiyim çok şükür 1 hafta tıklım izin aldım haftaya dinleneceğim bakalım. Zira doktorlardan rapor beklentim her seferinde hüsranla bitiyor:)) İlk doktor görüşmem yarın. İnşAllah Allah’ın izniyle güzel haberler alırım.
Ya ne kadar güzel ikiz annesi olacaksın süper bir duygu. Allah sağlıkla tamamına erdirsin.
Tekrarlayan düşük durumlarında Sizce aynı doktorda devam mı edilmeli? Yoksa farklı doktorlar mı denenmeli? Ben her seferinde farklı doktora gidiyorum acaba yanlış mı yapıyorum. Çünkü kayıp yaşadığım doktorlara karşı bir bağ kuramıyorum. Beni tanıyor olmaları ve kayıp olması onlar için bir sorumluluk yüklüyor olabilir mi? Yani daha sonra gidince ben daha dikkatli kontrole almalıyım bunu gibilerinden. Yoksa ilk defa gittiğim bir doktorda aynı sorumluluk bilinciyle yaklaşır mı bana? :)) ay çok uzun oldu aklımda deli sorular:))

Merhaba çok teşekkürler. İyi olmana sevindim. Bol bol dinlen. Benim 1 düşüğüm var eylülde. Aynı doktora devam ettim. Hatta biri özel biri devlet aynı hastanelere gidiyorum. Doktorlar bazen çok mekanik olabiliyor. Çok az doktor hatasıyla insani bir ilişki kurabiliyor. Bence güvenebileceğin bir hekim ve şartları iyi olan bir hastane bul ve ona devam et. Ben doktoruma çok güvensem de özeli birajacağım. Çünkü ikiz olduğu için 2 kat masrafı olacak. Ve perinatoloğa gitmek istiyorum. Devlette bir perinatoloğa gittim doç. Dr. Ücretsiz muayene ve doğum olur devam edersem. Bir de hacettepe de bir perinatologtan randevu aldım o ücretli. Onu da göreyim karar vereceğim nereye gideceğime. Hangisi daha güven verirse onunla devam edeceğim yani. İnşallah sen de içine sinen bir doktor bulursun

Kızlar günaydın ne kadar kaynatmışsınız anca okuyabildim

Canım yerleşme kanaması olmuştur merak etme bende de 3. Gebeliğimde olmuştu rabbim korusun hepsi
Biz de nasipse salı günü gideceğiz doktora tam satımı bilmiyorum 10 ile 15 arasında

benimde kasıklarımda cok sancım var gece uyuyamadım acaba düşük mü olacak dıyorum sureklı wc ye gidip kontol ediyorum bırsey varmı dıye paranoyak oldum ya. ne kadar zorlu bır sürec .herkese allah yardım etsin rahat gecirelim bu süreci. haftaya cuma da benım kontrol var nasıl gececek zaman boyle

Dünden beri benğmde kasıklarımda ağrım var ve akıntım var. Her hissettiğimde yoksa kan mı geldi diye korkup tuvalete koşuyorum. Rabbşm sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…