2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Ben doktora gidene kadar ne senaryolar kurdum kafamda deli ettim kendimi seni çok iyi anlıyorum o yüzden ama içini ferah tut kuzu bebişin seninle annesi merak etme

Bende öyleyim malesef. Düşünmeden duramıyorum.İnşAllah canım İnşAllah.

anladım canım .Allahın izniyle duyarsın canım daha çok küçük alttan baksaydı görünürdü büyük bir ihtimal.
ben ilk hamileliğimde yaşadım o korkuyu geç döllenme olmuş anlıyorum seni.

İnşallah canım.Sağ salim kucaklarımıza alırız inşallah evlatlarımızı.

Tesekkurler kizlar , sanirim sehir olarak bi baslik acmak lazim, forumda bulamadim .

Ben arkadaşım için açtım ama kimse yazmadı anlamadım sebebini Ankara dan vardır diye düşünüyordum

Merhaba kızlar bir sorum olacakti kalp atışı kaç haftalık ken duyuyoruz erken duyan varmidir acaba ? Suan 5 haftalik hamileyim allahın izni ile

Ben arkadaşım için açtım ama kimse yazmadı anlamadım sebebini Ankara dan vardır diye düşünüyordum
Ben de ankaradan , oraya yazayim. Orda tavsiye görüş paylasimi cok iyi olacak, cok onemli bir konu :/ umarim deneyimli olan ankarali anneler fikirlerini paylasir

Ben İstanbuldayım ama arkdşm da ankarada hamileymiş. Doktor bulamamış onun için açmıştım ama cevap yok

Canım sonuçlardan çok anlamıyorum ama bnm geçen hafta gittiğimde tek kese görmüştü bir tane daha birsey var dışgebelik olabilir deyip alttan bakmıştı birsey göremedi normal dedi gönderdi bu hafta tekrar gittiğimde iki kese de net olarak görünüyordu gelişimleri boyutları aynı dedi ama bnm hesabıma göre iki gün geriden geliyorlar geç döllenme fln olmuş olabilir o bir hafta o yüzden kaynaklanabilir endişelenme ikinci kesesi görünce bende çok şaşırdım bnmde ailemde yok çoğul gebelik ama bnm tedavi ile oldu femara kullandım o yüzden ikiz oldu büyük ihtimal ilerleyen haftalarda net görünür seninde eğer varsa ikinci bebiş istiyorsan inş vardır :)

Kızlar akıntı sorunu olan varmı?
Ben 2 gündür sarımtırak akıntılar yasıyorm
normal mi acaba?

Bende 5+4 de duyulmadı 1 hafta sonrya randevu verdi, düşmezse gidicem inşallah duyarım. Korkma daha küçük. 6. Haftadan sonra genelde duyulmaya başlıyor
geçmiş olsun. inşallah tutunacaktır sana .. bu sürecte dinlenmelisin sakın iş yapmaya kalkma wc dışındada fazla kalkma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…