Ben doktora gidene kadar ne senaryolar kurdum kafamda deli ettim kendimi seni çok iyi anlıyorum o yüzden ama içini ferah tut kuzu bebişin seninle annesi merak etme
anladım canım .Allahın izniyle duyarsın canım daha çok küçük alttan baksaydı görünürdü büyük bir ihtimal.
ben ilk hamileliğimde yaşadım o korkuyu geç döllenme olmuş anlıyorum seni.
Ben de ankaradan , oraya yazayim. Orda tavsiye görüş paylasimi cok iyi olacak, cok onemli bir konu :/ umarim deneyimli olan ankarali anneler fikirlerini paylasir
Canlar günaydın bugün kese için çağırmıştı dr gittim keseyi gördü çok şükür ama arkada bir tane daha var gibi dedi kesin değil ama dedi sonradan yok olabilir dedi ailede ikiz gebelik yok böyle birşey yaşayanınız var mı birde ben 5 hafta hesaplarken 4 haftalık dedi bebeği daha göremedik tabi karından baktı ama fotoğraf yüklüyorum bi yorum yapabilir misiniz bu değerlerden hiçbirşey anlamadım
Canım sonuçlardan çok anlamıyorum ama bnm geçen hafta gittiğimde tek kese görmüştü bir tane daha birsey var dışgebelik olabilir deyip alttan bakmıştı birsey göremedi normal dedi gönderdi bu hafta tekrar gittiğimde iki kese de net olarak görünüyordu gelişimleri boyutları aynı dedi ama bnm hesabıma göre iki gün geriden geliyorlar geç döllenme fln olmuş olabilir o bir hafta o yüzden kaynaklanabilir endişelenme ikinci kesesi görünce bende çok şaşırdım bnmde ailemde yok çoğul gebelik ama bnm tedavi ile oldu femara kullandım o yüzden ikiz oldu büyük ihtimal ilerleyen haftalarda net görünür seninde eğer varsa ikinci bebiş istiyorsan inş vardır :)
Bende 5+4 de duyulmadı 1 hafta sonrya randevu verdi, düşmezse gidicem inşallah duyarım. Korkma daha küçük. 6. Haftadan sonra genelde duyulmaya başlıyor