• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Canlar günaydın bugün kese için çağırmıştı dr gittim keseyi gördü çok şükür ama arkada bir tane daha var gibi dedi kesin değil ama dedi sonradan yok olabilir dedi ailede ikiz gebelik yok böyle birşey yaşayanınız var mı birde ben 5 hafta hesaplarken 4 haftalık dedi bebeği daha göremedik tabi karından baktı ama fotoğraf yüklüyorum bi yorum yapabilir misiniz bu değerlerden hiçbirşey anlamadım

Eklentiler

• BB6F2B86-DCB7-4EC7-97BA-BA336C63C8D0.webp
    BB6F2B86-DCB7-4EC7-97BA-BA336C63C8D0.webp
    37,8 KB · Görüntüleme: 66
Kızlar ben 5+5 haftalık hamileyim.Bugün doktora gittm Kese göründü yolk sac da var ama kalp atışı yok,haftaya gel dedi.Siz bebeğinzn kalp atışnı ne zamn duydunuz?

Kızlar ben 5+5 haftalık hamileyim.Bugün doktora gittm Kese göründü yolk sac da var ama kalp atışı yok,haftaya gel dedi.Siz bebeğinzn kalp atışnı ne zamn duydunuz?
Hayırlı olsun canım. Bende 5+5 te keseyi gördüm 29 aralıkta tekrar çağırdı doktorum kalp atışı icin. Daha kalp atışı duyan yok sanirsam

Bende 5+4 de duyulmadı 1 hafta sonrya randevu verdi, düşmezse gidicem inşallah duyarım. Korkma daha küçük. 6. Haftadan sonra genelde duyulmaya başlıyor

Merhaba çok teşekkürler. İyi olmana sevindim. Bol bol dinlen. Benim 1 düşüğüm var eylülde. Aynı doktora devam ettim. Hatta biri özel biri devlet aynı hastanelere gidiyorum. Doktorlar bazen çok mekanik olabiliyor. Çok az doktor hatasıyla insani bir ilişki kurabiliyor. Bence güvenebileceğin bir hekim ve şartları iyi olan bir hastane bul ve ona devam et. Ben doktoruma çok güvensem de özeli birajacağım. Çünkü ikiz olduğu için 2 kat masrafı olacak. Ve perinatoloğa gitmek istiyorum. Devlette bir perinatoloğa gittim doç. Dr. Ücretsiz muayene ve doğum olur devam edersem. Bir de hacettepe de bir perinatologtan randevu aldım o ücretli. Onu da göreyim karar vereceğim nereye gideceğime. Hangisi daha güven verirse onunla devam edeceğim yani. İnşallah sen de içine sinen bir doktor bulursun

Amin inşAllah.:dua:Yarın gideceğim doktoru sosyal medyadan da takip ediyordum çok sıcak geliyordu ama çok zor randevu alınıyordu. Yorumları okudum çok güzel yorumlar var. Şimdi ayrı muayenehane açtı. Bir kerede rüyamda görmüştüm o doktoru bakalım hayırlısı artık. Doğum anlaşmalı olduğu hastanelerde yapılıyor 3000-6000 arası değişiyor sanırım. Tevekkül ediyorum her şey Allah tan ben elimden geleni yapıyorum tahlil doktor artık bundan başka yapabileceğim elimden gelen bir şey yok ki. Hafta içi Bende devlete gitmeyi düşünüyorum başka doktor fikri almak için. Ama her doktor pıhtılaşma olmadığını söylüyor.ne güzel sen devlette doçent bulmuşsun burada doğ Prof hep ücretli 400-500 istiyor. Hakkımızda hayırlısı Hepimize sağlık sıhhat afiyet diliyorum :dua:

Bende Çarşamba günü gittim doktora sata göre 5+4 ti benimde sadece keseyi gördük 9.5 mm bebeği görmek kalp atışını da duymak için 5 Ocak’ta gideceğiz bir aksilik olmazsa.

Hayırlı olsun kuzum ben de 5+0 da keseyı ve yolk sacmkesesını gordum bugun 7+1 de de kalp atısını gordum duydum bebegı gorduk cok şükür bazı testler istedi aclık kan sekeri vitamin ölçümleri falan onları yapcam pazartesı saglık ocagı yapıyo aklınızda olsun bosuna para vermeyin :anneadayı:saglıklı hamileliklerimiz saglıklı bebıslerımız olsun inşallah:dua:

Hayırlı olsun kuzum ben de 5+0 da keseyı ve yolk sacmkesesını gordum bugun 7+1 de de kalp atısını gordum duydum bebegı gorduk cok şükür bazı testler istedi aclık kan sekeri vitamin ölçümleri falan onları yapcam pazartesı saglık ocagı yapıyo aklınızda olsun bosuna para vermeyin :anneadayı:saglıklı hamileliklerimiz saglıklı bebıslerımız olsun inşallah:dua:
Bende testlerimi sağlık ocağında yapmak istiyrm.
Deli paralar istiyorlar.
beta için 85 tl verdim.Allahım dedim iyiki pozitif cıktı.
Negatif cıksa valla o para içime otururdu:)

Hayırlı olsun canım. Bende 5+5 te keseyi gördüm 29 aralıkta tekrar çağırdı doktorum kalp atışı icin. Daha kalp atışı duyan yok sanirsam

Normal mi ki bu durum?Kalp atışının da duyulması gerekmez mydi?İçime bir korku düştü canım ya,İnşAllah haftaya duyarım .

Bende bütün testlerimi sağlık ocağında yaptryorum canım .İnşAllah bnde hftya duyarım kalp atışını.

Bende Çarşamba günü gittim doktora sata göre 5+4 ti benimde sadece keseyi gördük 9.5 mm bebeği görmek kalp atışını da duymak için 5 Ocak’ta gideceğiz bir aksilik olmazsa.

Bende 27sinde kendi doktoruma gidicem canım.İnşAllah kalp atışlarını duyarız bebilşlerin.

ben 6+2 de duydum canım bu stresi yaşamamak için bekledim gitmedim .sende duyarsın canım yolk sac varsa bebek de vardır.

Ben de sadece ilaç yazdrmak içn gtmştm ama ultrason isteynce bşy dyemedim.İnşAllah canım ya İnşAllah.
anladım canım .Allahın izniyle duyarsın canım daha çok küçük alttan baksaydı görünürdü büyük bir ihtimal.
ben ilk hamileliğimde yaşadım o korkuyu geç döllenme olmuş anlıyorum seni.

Back