- 19 Aralık 2018
- 96
- 99
- 3
- 32
Sevindim size göre güzel miydi o yaşta anne olmakBende 22 yaşında ilk bebeğine doğum yapmıştım. şimdi 24 um. Bende erken evlenenlerdenim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sevindim size göre güzel miydi o yaşta anne olmakBende 22 yaşında ilk bebeğine doğum yapmıştım. şimdi 24 um. Bende erken evlenenlerdenim
Evet çok şükür hayatımdan memnunum anne olmak her yaşta güzel. çocuklarım büyüdüğü zaman arada fazla yaş farkı olmayacak olması da hoşuma gidiyoSevindim size göre güzel miydi o yaşta anne olmak
Bende çok hevesli değildim ama eşim istiyordu, 3 yıl olmadı simdi nasip oldu, düşük riskim var korkuyorum bir şey olucak diye, bağı kurdum sanırımEvet çok şükür hayatımdan memnunum anne olmak her yaşta güzel. çocuklarım büyüdüğü zaman arada fazla yaş farkı olmayacak olması da hoşuma gidiyo
Evet erken anne olmanın en güzel tarafı da çocuklarla arada yaş farkı olmamasıEvet çok şükür hayatımdan memnunum anne olmak her yaşta güzel. çocuklarım büyüdüğü zaman arada fazla yaş farkı olmayacak olması da hoşuma gidiyo
Allahın izniyle birşey olmaz canım, haraketlerine dikkat et ağır kaldırma yükseğe uzanma çok eğilme, küvete su doldurup girme. Bazı doktorlar var 3ay yataktan kalkmayacaksın diyorlar. Ama şunu unutmamak lazım düşen çocuk mutlaka sıkıntılı oluyor. Vücut kabul etmıyor. Allah kucağına sağ salim vermeyi nasip etsin canımBende çok hevesli değildim ama eşim istiyordu, 3 yıl olmadı simdi nasip oldu, düşük riskim var korkuyorum bir şey olucak diye, bağı kurdum sanırım
Cok teşekkür ederim evet bol bol dinleniyorum.Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip eder inşallah. Bol bol dinlenin.
Bağ tabiki kuruluyo bi varlık var sonuçta içinde bişey olacak diye aklımız çıkıyo.ama doğduktan sonra dünyan degisiyo asıl bağ o zaman kuruluyo işte. Mesela düşünüyorum dusuklerim olmasaydı şimdiki cocugum olmayacaktı eğer onlar doğsaydı bambaşka bi bağ olacaktı doğan cocukla ama şu an yok. Biraz karışık anlattımBende çok hevesli değildim ama eşim istiyordu, 3 yıl olmadı simdi nasip oldu, düşük riskim var korkuyorum bir şey olucak diye, bağı kurdum sanırım
Benim de yaklaşık 1 haftadır böyle.bol bol su iciyorum canim sana da tavsiye ederim ise yariyor sanki.gerekmedikce is yapmiyorum.Benımde oyle günün her vaktinde geliyor kahverengi pembe, hiç kalkma sürekli yat biliyorum sıkıcı ama bende öyleyim, hem iğne oldum hem ilaç kullanıyorum, inşallah hayırlısıyla bir şey olmadan atlatırız
Allahın izniyle birşey olmaz canım, haraketlerine dikkat et ağır kaldırma yükseğe uzanma çok eğilme, küvete su doldurup girme. Bazı doktorlar var 3ay yataktan kalkmayacaksın diyorlar. Ama şunu unutmamak lazım düşen çocuk mutlaka sıkıntılı oluyor. Vücut kabul etmıyor. Allah kucağına sağ salim vermeyi nasip etsin canım![]()
Anladık anladık çocukları seviyorum inşallah kendim de o hissi yasarımBağ tabiki kuruluyo bi varlık var sonuçta içinde bişey olacak diye aklımız çıkıyo.ama doğduktan sonra dünyan degisiyo asıl bağ o zaman kuruluyo işte. Mesela düşünüyorum dusuklerim olmasaydı şimdiki cocugum olmayacaktı eğer onlar doğsaydı bambaşka bi bağ olacaktı doğan cocukla ama şu an yok. Biraz karışık anlattımsiz anladiniz beni
![]()
Aşağı yukarı aynı günlerde gitmişiz ve birbirine yakın ölçülmüş. Benim doktorum gayet iyi demişti seninki de iyidir o zaman:) sağlıkla kucağına al inşallah canım:)İyi mi peki sizce haftama göre?
dün bende doktora gittim canım 6+2 dedi banada bebeği gördük çok şükür kalp atışını dinletti doktor ama çok kısa süreliğine çok güzeldiEvet cnm bende bebek göründü. 6+2 haftalık mışımm doktora göre.
canım benimde 6+2 de 0.57 cm yazıyorBende crl nin karşısında 0.56 cm yazıyor netten baktığımda hep mm ölçüsü var o yüzden kafam karıştı anlayamadım pek
Bendede günü ve tahmini doğum tarihi yazıyorr
bana 2 doktor da sadece folik asit kullan dedi. ama bugün kontrolüm var kan ve idrar sonuçlarına bakacak doktorum belki sonuca göre yeni bir ilaç başlar ama bu zamana kadar sadece folik asit kullandım.kızlar günaydın doktor bana folbiolun yarısını iç dedi magnezyum verdi .imom diye bir ilaç daha yazdı bebeğin kalp beyin gelişimini destekleyecek bir ilaçmış sizede verdimi
Hayırlı olsun maşallah ne zaman anlaşıldı acaba ikiz olduklarımerhaba. ben de ikiz bebişlere hamileyim :) Herkese sağlıklı bir hamilelik ve doğum diliyorum.
Geçen hafta 7. haftada ilk kez kontrole gitmiştim. orda sürpriz oldu bize de :) Şuan 8 + 1 deyim. Sizde durum nasıl ?Hayırlı olsun maşallah ne zaman anlaşıldı acaba ikiz oldukları