• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Bu arada ben günde 3 progestan kullanıyorum pembe kahverengi değişen akıntılar oluyor. Başka böyle durum yasayan varmı iki hafta önce basladı 3 gün sonra 4 5 gün gelmedi ve ondan sonra hep geliyor artık düşük iğnesi oldum ama kesilmedi

Bende crl nin karşısında 0.56 cm yazıyor netten baktığımda hep mm ölçüsü var o yüzden kafam karıştı anlayamadım pek
Bendede günü ve tahmini doğum tarihi yazıyorr
Canım senin kesenin içinde bebek görünüyor muydu? Belki de bebeğim boyudur o kaç haftalıksın?

B bir dost şimdi gördüm bugün yazmışsın bebek görünmüş. Canım o 5.6mm bebeğin boyu olmalı. Benim de Pazartesi 4mm çıkmıştı. 6+1’deydim.

Merhabaa arkadaslar inşallah ben de ikinci kez anne olacağım ama benim düşük riskim varmış.sabahlari kahverengi akintim oluyor doktor rapor verdi ve dinlenmemi söyledi.hakkimizda hayırlısı olsun umarim saglikla kucagimiza aliriz bebiklerimizi

Merhabaa arkadaslar inşallah ben de ikinci kez anne olacağım ama benim düşük riskim varmış.sabahlari kahverengi akintim oluyor doktor rapor verdi ve dinlenmemi söyledi.hakkimizda hayırlısı olsun umarim saglikla kucagimiza aliriz bebiklerimizi
Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip eder inşallah. Bol bol dinlenin.

Ben lohusaligim geçince gerçekten anne oldugumu hissettim. herkeste böyle midir bilmiyorum. içinde bi varlık var seviyosun bi an once gelmesini istiyosun koruyup kolluyosun ama doğduğunda bambaşka oluyo.

Benımde oyle günün her vaktinde geliyor kahverengi pembe, hiç kalkma sürekli yat biliyorum sıkıcı ama bende öyleyim, hem iğne oldum hem ilaç kullanıyorum, inşallah hayırlısıyla bir şey olmadan atlatırız

Kızlar sakındığınız yapmamaya özen gösterdiğiniz haraketler var mı? Birbirimizi bilgilendirelim:anneadayı: ben yukarıya uzanmamaya dikkat ediyorum bir kez dolaptan tencere almak için uzandım kasıklarımda bir acı oldu daha da uzanmam. Ağır kaldırmıyorum kesinlikle. Ani haraket yapmıyorum yavaş kalkıp yavaş oturuyorum. Bacak bacak üstüne atamıyorum eğilip çorap giyemiyorum karnım sıkışıyor şimdiden:KK16: ilk gebelik olunca insan bilmiyor kızlar çoğu şeyi bu hareket konusuda çok önemli bence

İlk hamileliğim düşükle sonuçlandığı için birçok şeye dikkat ediyorum açıkçası. Yukarı uzanmıyorum, ağır kaldırmıyorum, ev süpürmüyorum birde iki kedi annesiyim çocuklarımın kumlarını ben temizlemiyorum artık bunları hep eşim yapıyor sağolsun. Bunlar dışındaki rutinlerime dikkat ederek devam ediyorum.

Back