5.6 mm guzel kesen var canimBende crl nin karşısında 0.56 cm yazıyor netten baktığımda hep mm ölçüsü var o yüzden kafam karıştı anlayamadım pek
Bendede günü ve tahmini doğum tarihi yazıyorr

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
5.6 mm guzel kesen var canimBende crl nin karşısında 0.56 cm yazıyor netten baktığımda hep mm ölçüsü var o yüzden kafam karıştı anlayamadım pek
Seninki kaç acaba 6. Haftaya göre5.6 mm guzel kesen var canim![]()
Evet canım bebek yokken kesenin boyu yazıyor bebek görününce de onun boyu yazıyor:)Crl bebegin boyu degil mi kızlar ?
Canım senin kesenin içinde bebek görünüyor muydu? Belki de bebeğim boyudur o kaç haftalıksın?Bende crl nin karşısında 0.56 cm yazıyor netten baktığımda hep mm ölçüsü var o yüzden kafam karıştı anlayamadım pek
Yapmanız gereken : http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?account/personal-details sayfasına girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini Doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazmanız Canım bu linktende yapabilirsin direk kişisel bilgilerine de girip tahmini Doğum tarınıhı yazabilirsın o zmn eklenıyo imzaBu bebek bilgisi olan imza nasıl ekleniyor
Biri 5.5digeri 2 seniniiler?Hayırlısı olsun. Diğerleri kaç yasinda
Adanalisin canim sanırım. Bende adanaliyimKesede bebekte oluşmuştur. Benim gittigim doktor 10 haftadan önce kalp atisini ses olarak dinletmiyoruz dedi devlet hastanesiydi. Ama kendisi kalp atimini gordugunu soyledi. 6+4 du.
Yapmanız gereken : http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?account/personal-details sayfasına girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini Doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazmanız Canım bu linktende yapabilirsin direk kişisel bilgilerine de girip tahmini Doğum tarınıhı yazabilirsın o zmn eklenıyo imza
Evet cnm bende bebek göründü. 6+2 haftalık mışımm doktora göre.Canım senin kesenin içinde bebek görünüyor muydu? Belki de bebeğim boyudur o kaç haftalıksın?
Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip eder inşallah. Bol bol dinlenin.Merhabaa arkadaslar inşallah ben de ikinci kez anne olacağım ama benim düşük riskim varmış.sabahlari kahverengi akintim oluyor doktor rapor verdi ve dinlenmemi söyledi.hakkimizda hayırlısı olsun umarim saglikla kucagimiza aliriz bebiklerimizi
Bende 22 yaşında ilk bebeğine doğum yapmıştım. şimdi 24 um. Bende erken evlenenlerdenimHayırlı olsun bende genç evlendim ilk hamileliğim 22 yasındayım bakalım nasıl olucak nasipse genç anne olmak
Benımde oyle günün her vaktinde geliyor kahverengi pembe, hiç kalkma sürekli yat biliyorum sıkıcı ama bende öyleyim, hem iğne oldum hem ilaç kullanıyorum, inşallah hayırlısıyla bir şey olmadan atlatırızMerhabaa arkadaslar inşallah ben de ikinci kez anne olacağım ama benim düşük riskim varmış.sabahlari kahverengi akintim oluyor doktor rapor verdi ve dinlenmemi söyledi.hakkimizda hayırlısı olsun umarim saglikla kucagimiza aliriz bebiklerimizi
Kızlar sakındığınız yapmamaya özen gösterdiğiniz haraketler var mı? Birbirimizi bilgilendirelimben yukarıya uzanmamaya dikkat ediyorum bir kez dolaptan tencere almak için uzandım kasıklarımda bir acı oldu daha da uzanmam. Ağır kaldırmıyorum kesinlikle. Ani haraket yapmıyorum yavaş kalkıp yavaş oturuyorum. Bacak bacak üstüne atamıyorum eğilip çorap giyemiyorum karnım sıkışıyor şimdiden
ilk gebelik olunca insan bilmiyor kızlar çoğu şeyi bu hareket konusuda çok önemli bence