- Konu Sahibi ayprensesii
- #1.641
Listeye benide eklermisiniz kizlar sat 11ekim 18 temmuz izmir yas34 bende henuz doktor arayisindayim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gözün aydın cnm darısı başımıza 14cm yazıyo o ne demek acba
Aynı durumdayız canım inşallah Rabbim acılarını yasatmaz: (
Kızlar iyi akşamlar birşey sormak istiyorum sizlerin beta hcg değerleri kaç çıkıyor benim bugün 4+5deyim 13.000 civarı çıktı normalmi acaba?
Cumartesi günü ilk kontrole gideceğim bakalım hayırlısı:)Canım maaşallah çoklu gebeliklerde yüksek çıkıyor diye biliyorum :)
hayırlı olsun canım çok sevindimEvet canım bu sabah gördük 11mm bi kesem olmuş çok şükür karından baktı doktor :)
Bnde var davul gıbı midemKızlar midede şişkinlik ve hazımsızlık yaşayan var mı? Bir öğünü yesem, diğer öğün geldiğinde bile midemi şişkin hissediyorum, yemek istiyorum ama midem dolu gibi geliyor
bır hafta bnmde korkma canım bebegın senınle uzme onuKızlar benim gögüs hassasiyetim geçti,belimde ağrı vardı geçti, mide bulantım yok başlamadı, baş dönmem yok, yorgunluk ve uyku durumu zaten hiç yaşamadım randevuma 1 hafta var. Aslında bunlar yok diye şükretmem gerekior ama bi an içimi korku sardı bişey olmamıştır bebeğime demi
Canım benim de geçti hiç bişeyim Yok moralim çok bozukKızlar benim gögüs hassasiyetim geçti,belimde ağrı vardı geçti, mide bulantım yok başlamadı, baş dönmem yok, yorgunluk ve uyku durumu zaten hiç yaşamadım randevuma 1 hafta var. Aslında bunlar yok diye şükretmem gerekior ama bi an içimi korku sardı bişey olmamıştır bebeğime demi
Bendede oyle cnm o yuzden aksamlari corba yogurt falan yiyorum sadeceKızlar midede şişkinlik ve hazımsızlık yaşayan var mı? Bir öğünü yesem, diğer öğün geldiğinde bile midemi şişkin hissediyorum, yemek istiyorum ama midem dolu gibi geliyor
Bende oyle bendeKızlar benim gobegim aşırı çıktı ya gören gülecek şimdiden hamile havalarına girdin göbeğini sisiriyosun diye
Biliyorum bebek daha çok küçük belki kese ceviz kadar anca vardır. Gazim da yok neyin şişliği çözülmüyor bı turlu. Zayifim bı de saklanmiyo
Gogus hassasiyeti disindakiler bendede yok sadece ara ara kasik agrisi. Rahat ol strese sokma bebisi her bunye farkli tepki veriyor sonuctaKızlar benim gögüs hassasiyetim geçti,belimde ağrı vardı geçti, mide bulantım yok başlamadı, baş dönmem yok, yorgunluk ve uyku durumu zaten hiç yaşamadım randevuma 1 hafta var. Aslında bunlar yok diye şükretmem gerekior ama bi an içimi korku sardı bişey olmamıştır bebeğime demi
Yaa lutfen strese sokma bebisini herkeste belirti olcak diye birsey yok. Ben tup bebek le hamile kaldim bekleme surecinde cogu kiside bel agrisi kasik agrisi oluyor bende yoktu ama cok sukur hamileyim.Kızlar ben çok kötüyüm lütfen bişey söyleyin 4+4 günlük hamileyim ya bi insanın hiç bi belirtisi olmaz mı ilk öğrendiğimde kasığım ağrıdı o kadar hiç belirti Yok bi sorun olsa kanamam olur değil mi günüm 1 hafta geçti daha
Kızlar benim gögüs hassasiyetim geçti,belimde ağrı vardı geçti, mide bulantım yok başlamadı, baş dönmem yok, yorgunluk ve uyku durumu zaten hiç yaşamadım randevuma 1 hafta var. Aslında bunlar yok diye şükretmem gerekior ama bi an içimi korku sardı bişey olmamıştır bebeğime demi
Dilek Arslan’a gidiyorum. Kent Hastanesinde çalışıyor ama ben şimdilik özel muayenehanesine gidiyorum. Sen?
Bende de kan uyuşmazlığı var ama şimdilik bir şey söylemedi ilk gebelik olduğu için.
Ayrıca doğumgünü olan herkesin kutlu olsun :)