- 30 Ağustos 2017
- 90
- 38
- 35
- Konu Sahibi ayprensesii
- #1.621
8 Temmuz diyecektin sanırım Birden ağustos görünce şaşırdımCanım sat 1 Ekim.yaş 29.Beklenen doğum tarihi 8 agustos
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
8 Temmuz diyecektin sanırım Birden ağustos görünce şaşırdımCanım sat 1 Ekim.yaş 29.Beklenen doğum tarihi 8 agustos
Bende oyle dusundum ☺Profil resmin de bana uygun8 Temmuz diyecektin sanırım Birden ağustos görünce şaşırdım
Pınarın 0.5 lik sularını içiyorum .. Bende kronikleşti zaten .. Uzunca çalıştığım bir firmada sürekli klozet kullanmak zorunda kaldım odur budur peşimi bırakmıyor ama bebik için canımı sıkmadı değil açıkcası .. Şu an biraz daha rahatım . Birde doktor bilgi versin bakalım ne diyecek ..
Benim yarın 5 haftalik kasık ağrısından başka birşey yok sonra cikarmi bilmiyorumKızlar midede şişkinlik ve hazımsızlık yaşayan var mı? Bir öğünü yesem, diğer öğün geldiğinde bile midemi şişkin hissediyorum, yemek istiyorum ama midem dolu gibi geliyor
Benimde cok sıskın canım ya :) normal sanırım:)Kızlar midede şişkinlik ve hazımsızlık yaşayan var mı? Bir öğünü yesem, diğer öğün geldiğinde bile midemi şişkin hissediyorum, yemek istiyorum ama midem dolu gibi geliyor
Bnmde bi şişkinlik var gaz da deil dediğin gibi ama bu gün inmeye başladı şu dönemde kuru üzüm kadarmış bebeğimizKızlar benim gobegim aşırı çıktı ya gören gülecek şimdiden hamile havalarına girdin göbeğini sisiriyosun diye
Biliyorum bebek daha çok küçük belki kese ceviz kadar anca vardır. Gazim da yok neyin şişliği çözülmüyor bı turlu. Zayifim bı de saklanmiyo
Benim ilk başta davul gibiydi galiba o zaman gazim da vardı, bı de folik asit iciyordum. Hatta çatlama belirtileri vardı kasiniyordu yağlar sürmeye başlamıştım. Şimdi o davul indi ama nasıl diyim 4 aylık gebe gibiyim belki 5 aylık.Bnmde bi şişkinlik var gaz da deil dediğin gibi ama bu gün inmeye başladı şu dönemde kuru üzüm kadarmış bebeğimiz
Duruma erken alıştırıyor seni demekkiBenim ilk başta davul gibiydi galiba o zaman gazim da vardı, bı de folik asit iciyordum. Hatta çatlama belirtileri vardı kasiniyordu yağlar sürmeye başlamıştım. Şimdi o davul indi ama nasıl diyim 4 aylık gebe gibiyim belki 5 aylık.
Evet canım temmuz tabiki yanlış yazmışım8 Temmuz diyecektin sanırım Birden ağustos görünce şaşırdım
Yaa evet. Bütün hamilelik belirtilerini doruklarda yaşıyorum. Bı daha çocuk yapar mıyım bilmiyorum fobi oluştu resmen. Neyse sağlıklı olsunlar da. İnşallah sizin hamileliginiz daha rahat geçer.Duruma erken alıştırıyor seni demekki
Hoşgeldin benim 27 Eylül. Bı sağlık problemim yok aslında ama çatal fobimden dolayı doktorum sezeryan dedi. Belki bı anda doğum ilerler acilmam olur da cesaret ederim bilemiyorum. Sen normal mi dusunuyosunMerhaba kızlar uzun aradan sonra herkes nasıl bebişlerden ne haber
Sat 28 eylül benim aynı gün yaklaşık olanlar var mı bi de normal doğum düşünenler kimler
Hoşgeldin benim 27 Eylül. Bı sağlık problemim yok aslında ama çatal fobimden dolayı doktorum sezeryan dedi. Belki bı anda doğum ilerler acilmam olur da cesaret ederim bilemiyorum. Sen normal mi dusunuyosun
İlk gebeliklerde daha çok oluyormuş sanirim. Mecbur unutup tekrar yapcazAyy bende cok kotuyum.butun herseyi yasiyorum en agirindan daha ilk bebegime hamileyim esim arada takiliyor daha 2. Var 3. Var sen nasil dayancan diye.aman yok yok ne 2. si bunu dogurayim yeter diyorum
Ayy bende cok kotuyum.butun herseyi yasiyorum en agirindan daha ilk bebegime hamileyim esim arada takiliyor daha 2. Var 3. Var sen nasil dayancan diye.aman yok yok ne 2. si bunu dogurayim yeter diyorum
İlk gebeliklerde daha çok oluyormuş sanirim. Mecbur unutup tekrar yapcaz
Aynı durumdayız canım inşallah Rabbim acılarını yasatmaz: (Çok yıprandım çok ağladım şu an korkuyorum bebeğime bişey olmasın onu da kaybetmim diye Allahom evlatlarımızı bizlere bağışlasın inşallah