2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar ıyı aksamlar alerjısı olan bebek annelerine ogrendıklerimi aktarmak ıstedım. Sut ve sut urunleri alerjısı olanlar en az 6 haftalık dıyet yapması gerekıyor. Benım kızım bu surecten sonra duzeldı. Alerjı kanda cıkmaması alerjısı olmadıgı anlamına gelmez dedı doktor ve bızde cıkma cunku. Ve alerjık bebek annelerine devlet 6 aylık rapor hakkı tanıyor bana yazdı doktorum. Devlette calısmak gerekıyo bunun ıcın. Kan ılacı ve devıt damlada sut urınleri bulunuyo onun yerıne farklı ılac verdı alerjen olmayan. Ocean ve kan ılacıda fer in sol. Insallah yardımcı olmusumdır
Merabalar gittiğinz doktor alerji uzmanı mı raporu neye göre veriyorlar? Benm oğlumunda çoklu besin alerjisi çıktı hem deri de hem kanda böyle bir imkan varsa yararlanmak isterim. Devlet memuruyum. Neler yapmak gerekiyor? Yardımcı olursanz sevinirm

Merabalar gittiğinz doktor alerji uzmanı mı raporu neye göre veriyorlar? Benm oğlumunda çoklu besin alerjisi çıktı hem deri de hem kanda böyle bir imkan varsa yararlanmak isterim. Devlet memuruyum. Neler yapmak gerekiyor? Yardımcı olursanz sevinirm
Merhaba bende cok ugrastım bu alerjıyle tabı kı yardımcı olmak ısterım. Cocuk gastroentolojı doktoru yazdı cocugun durumuna gore 3 ay daha sonra gecmemısse bır 3 ay daha yazıyor toplam 6 ay hakkımız var. Bebek bakımı zor ve dıyet yapıldıgı ıcın anneye refakatcı raporu olarak verıyor bunu

Merhaba bende cok ugrastım bu alerjıyle tabı kı yardımcı olmak ısterım. Cocuk gastroentolojı doktoru yazdı cocugun durumuna gore 3 ay daha sonra gecmemısse bır 3 ay daha yazıyor toplam 6 ay hakkımız var. Bebek bakımı zor ve dıyet yapıldıgı ıcın anneye refakatcı raporu olarak verıyor bunu
Peki değerlerinz çok mu yüksekti? Belli bi değere kadar mı veriliyor acaba? Bizim gittiğimz gastrolji doktoru hiç bahsetmedi bile. Devlete mi gitmek gerekiyor acaba

Kizlar benimkide cok huysuz hala dis yok ama dismi cikacak anlamiyorumda :KK43: boylemi oluyor cikacagi zaman
IMG-20190329-WA0004.jpg

Atak bitti 9. Diş patladı 10 yolda heryer karanlık beni pas geç
canim en azindan dislerin sıkıntısı elbet bitecek ve o zaman insallah rahat edersiniz aminnnnn. Hem de sizinki erkenden bitecek insallah, çabuk çikariyor kuzum kiyamam. Hepsi ard arda zor olmustur tabi.
Var diyemem :KK43: rahatlamadim. Aşırı duygusallık azaldı ama gece uykusu kötü hala
bizimki ustune bir de dustu ya, asiri duygusallik suan nirvanada. Esim hep boyle mi olacak diyor :-) ne bileyim dedim zaten yengec burcu :-) ya uykusuzluk bitirdi bizi, gece benden baskasinda da durmuyor aksi gibi

Gunaydin kizlar. Gece 3 saat uyanik kaldi tosbik .Ve tabii ki ben.
Kahvalti yaptık. Bezini degistirmek için yatağa bıraktım. 10 saniye yanindan ayrıldım. Kapidan girerken bi baktim popoyu cevirmis inmeye calisiyor.Kostum ama yetisemedim.Poposunun üstüne oturuverdi .Ben cocuk düştü diye bağırıyorum. Esim kostu geldi .Bi baktik gülüyor :-)
Cok komikti .Tabii o an korkudan öldüm. Simdi de nasil düştün diyoruz gülüyor .
Yaramaza bak sen :) sizi korkutmuş ama kendisi eğlenmiş :)

Peki değerlerinz çok mu yüksekti? Belli bi değere kadar mı veriliyor acaba? Bizim gittiğimz gastrolji doktoru hiç bahsetmedi bile. Devlete mi gitmek gerekiyor acaba
Bazı doktorlar bahsetmıyo bundan sız soylersenız verır. Bızım bagırsak tepkılı bı slerjımız var kanda cıkmadı ama 4 yasından once net cıkmıyormus

nevesta81 nevesta81 tavugu haslarken icine sebze atip onu didiklenmis tavukla birlikte veriyordu, ben de oyle yaptim canim. Havuc, patates veya bebegin neyi seviyorsa olabilir. Kanattan pek et cikmaz ama 1 gunde 1 tepeleme corba kasigi et/tavuk/balik tarzi gida almasi yeterli demisti doktor. Daha 4 4luk ogunler yemiyor benimki zaten, keyfine gore
Şimdilerde evde kuzu incik olduğunda sebze ile düdüklüde pişirip eziyorum canım. Artık tavuk bulamıyorum yani küçük porsiyon olarak bulunmuyor çok olunca da fiyatı kuzuyu geçiyor bende öyle olunca direk kuzu alıyorum. :işsiz:

X