- 3 Ekim 2014
- 2.250
- 2.466
-
- Konu Sahibi ayprensesii
- #83.001
Amin inşallah , ne kadar korumaya çalışsak da maalesef ki hiç aklımıza bile gelmeyen şey başımıza gele biliyor ne kadar dikkatli davransak bile olacağın önüne geçemiyoruz Allah beterinden korusun çok geçmiş olsun gerçekten çok üzüldümcok tesekkurler. Gercekten aklim cikti, Allah kimseye yasatmasin boyle bir sey.
Aynen hele doktorların çocuğuna besleyici tarifler hazırlıyor hemşireanne,sosyologanne bikbikanne halleri beni ifrit ediyor. Sanarsın önünde ünvan olmayınca anne olunmuyorkizlar cok cok sag olun. Gercekten ciddi bir sey atlattik... Oglan inanilmaz aglak ve ekstra uykusuz, gercek anlamda da 24 saat emmek istiyor, sanirim sadece oyle guvende hissedebiliyor. Babasi normal sekilde yere oturtmak istedi acayip agladi, yine dusmeyi hatirladi herhalde. Boyle bir sey yasadigi icin cok uzgunum hele ki bugun bir akraba, kemerini baglasaydin dusmezdi dedi. Cunku ben bunu dusunemiyorum ve kendimi yeterince suclamiyorum (!!!)
@Forse
bence de ve suan tek yaptiklari paylasim birbirlerini onermek ki bosuna ana sayfayi isgal ediyorlar
Meningokok suşuları ile işkence edesim var. A suşu b suşu sürekli önüme çıkan seylerden gına geldiInstagram anneleri endiselendiren ve yetersiz hissettiren bir yer haline geldi tamamen. İnsta doktorlarıni takipten cikarcam
Ah yavrum benim ya. Kötü olmuş ama inşallah unutur yakın zamanda. Kendini de üzme, düşe kalka buyuyecekler. Yürümeye başlayınca kafaları mor mor gezecekler.kizlar cok cok sag olun. Gercekten ciddi bir sey atlattik... Oglan inanilmaz aglak ve ekstra uykusuz, gercek anlamda da 24 saat emmek istiyor, sanirim sadece oyle guvende hissedebiliyor. Babasi normal sekilde yere oturtmak istedi acayip agladi, yine dusmeyi hatirladi herhalde. Boyle bir sey yasadigi icin cok uzgunum hele ki bugun bir akraba, kemerini baglasaydin dusmezdi dedi. Cunku ben bunu dusunemiyorum ve kendimi yeterince suclamiyorum (!!!)
@Forse
bence de ve suan tek yaptiklari paylasim birbirlerini onermek ki bosuna ana sayfayi isgal ediyorlar
Ben nuk aldım hiç akıtmıyor, ucu da yumuşak kolay adapte olduMerhaba sevgili anneler.bende eylül. Annesiyim ek.gıdaya başladık fakat alıştırma. Bardagininda Kararsız kaldım evde küçük. Şu bardağında içiyor ama dışarı. Çıkınca skinti oluyor avent akıtıyor diye almak istemedim var mı tavsiyeniz
Ben de bağlamıyorum şahsen ...demlicaykeyfi ben hiç kemer baglamiyoeum canım kendini suçlu hissetme. Kemer bağlayan var mıdır ki acaba
amin, cok sag ol, hepsi Allah'a emanet olsunlar insallah. Daha kotusu de olabilirdi, haliya dustu, doktor ona bile sevindi.Amin inşallah , ne kadar korumaya çalışsak da maalesef ki hiç aklımıza bile gelmeyen şey başımıza gele biliyor ne kadar dikkatli davransak bile olacağın önüne geçemiyoruz Allah beterinden korusun çok geçmiş olsun gerçekten çok üzüldüm
aynen oyle, neyi yaristiriyorlarsa, bir de cocuktan firsat bulup (!) nasil 24 saat ellerinde telefonla geziyorlarsa... Biz burada hala tuvalete zor gitme level'ındayızAynen hele doktorların çocuğuna besleyici tarifler hazırlıyor hemşireanne,sosyologanne bikbikanne halleri beni ifrit ediyor. Sanarsın önünde ünvan olmayınca anne olunmuyor
hareketlenince ne yapacagiz bilmiyorum. İyice 1 dk bile yalniz birakamayacagiz.Ah yavrum benim ya. Kötü olmuş ama inşallah unutur yakın zamanda. Kendini de üzme, düşe kalka buyuyecekler. Yürümeye başlayınca kafaları mor mor gezecekler.
canim hareketlenseydi baglardim ama bizim oglan oyle cok hareketli degil ki, bebek arabasina, oto koltuguna istisnasiz bagladim hep, kendini illa ki öne attigi icin.demlicaykeyfi ben hiç kemer baglamiyoeum canım kendini suçlu hissetme. Kemer bağlayan var mıdır ki acaba
aaa bir yaşıma daha girdim bir şey demedin mi annesine madem çocuğunun öyle huyu var kadın niye çocuğun peşinde dolanmıyor ay çok sinirlendim ben olsam annesine baya laf ederdim , beşiğin çubukları kırılmış mi çıkmış mi bizimki de çıkmıştı eşim yapıştırdı onları , ya da beşiği aldığınız yere sorun ordan yedek parça veriyorlar benim kızımın beşiğinin sallanma parçası 2-3 defa kırıldı hepsinde de bedavadan verdiler o parçayı aldığımız yerGünaydın Kızlar, dün kayınvalidemin misafirleri bendeydi. (Onun evi küçük sığmazlar diye bana geldiler) 5-6 yaşlarında bi kız vardı oğlumun odasında takılıyordu bizim oğlanın beşiğini parçalamış. Korumalıklarını kırıp atmışnasıl üzüldüm anlatamam daha çocuk içine yeni yeni alışmaya başlamıştı bir kaç kez yatmıştı. Oyun halısını da parçalamış odaya girdiğimde kırııılll kırılll diye sinirle piyanonun üzerinde zıplarken gördüm ve dilim bağlandı o manzarayı görünce hiçbirşey diyemedim şok oldum. Fotoğraf yüklemeyi çok isterim ama acayip ifşa olurum diye yüklemiyorum. Velhasıl kelam beşik için nasıl bir çözüm bulabilirim acaba? Korumalığın çubuklarından yan yana 3 tanesinkırılmış sonraki ikisi de kırılmaya ramak kalmış. Oğlum oralara tutunup kalkıyordu. İçine de koyamam şimdi
Ay canım çok sinir bozucu bir durum gösterdin mi marifetini büyüklerine neyse olan olmuş ne yapılabilir onlara bakmaz lazım korumalılardı sen kendin tamir etmeye çalışırsan yeterince sağlam olmayabilir açana marangoz ya da mobilyacı gibi bir şeyden mi istesenGünaydın Kızlar, dün kayınvalidemin misafirleri bendeydi. (Onun evi küçük sığmazlar diye bana geldiler) 5-6 yaşlarında bi kız vardı oğlumun odasında takılıyordu bizim oğlanın beşiğini parçalamış. Korumalıklarını kırıp atmışnasıl üzüldüm anlatamam daha çocuk içine yeni yeni alışmaya başlamıştı bir kaç kez yatmıştı. Oyun halısını da parçalamış odaya girdiğimde kırııılll kırılll diye sinirle piyanonun üzerinde zıplarken gördüm ve dilim bağlandı o manzarayı görünce hiçbirşey diyemedim şok oldum. Fotoğraf yüklemeyi çok isterim ama acayip ifşa olurum diye yüklemiyorum. Velhasıl kelam beşik için nasıl bir çözüm bulabilirim acaba? Korumalığın çubuklarından yan yana 3 tanesinkırılmış sonraki ikisi de kırılmaya ramak kalmış. Oğlum oralara tutunup kalkıyordu. İçine de koyamam şimdi
Ben nukun aldım yanlarından saplı çok iyi çıktı vadettiği gibi asla sızdırmıyor ve bebek sevdi sadece şimdilik biraz büyük geliyor eline ve sanırım ağır onu geçici olarak kaldırdım idareten ebebekten markasını hatırlamıyorum bebeğin eline göre minicik bi alıştırma bardağı aldım ucu plastik biberon başlığı da var ama onu kullanmadık bizimki kendi avuçlayabildiği için şimdilik hem oynuyor hem bişiler içiyorMerhaba sevgili anneler.bende eylül. Annesiyim ek.gıdaya başladık fakat alıştırma. Bardagininda Kararsız kaldım evde küçük. Şu bardağında içiyor ama dışarı. Çıkınca skinti oluyor avent akıtıyor diye almak istemedim var mı tavsiyeniz
Aynı fikirdeyim hatta tüm uyku Koçu adı altında faaliyet gösterenleri de takipten çıkacağım hamileyken bebek yeni doğduğunda doktor ebe paylaşımları ben de çok aşırı deneyimsiz olduğum içim faydalı oluyordu ya da ben öyle sanıyordum ama şu an tam bir pazarlama portalına döndü doktorlar da kendilerini reklam derdinde sonra ifşa da oluyorlar nitekim beni tanıtın diye attıkları Mesajlar ile. Bebek büyütürken o kadar çok Bilgi kirliliği var ki bir şey kesin doğru diye konuşanlar da dahil herkese şüpheyle yaklaşmak lazım. İnstagramda mizahi bir hesap var atavrattrol diye belki görmüşsünüzdür o sahte fotolarla milleti kandıranları ifşa ediyor bu sabah meşhur uyku eğitimcilerinin de falanca bebe uykusuna kavuştu diye yaptıkları paylaşım ve fotolar neden fake olmasın diye düşündümInstagram anneleri endiselendiren ve yetersiz hissettiren bir yer haline geldi tamamen. İnsta doktorlarıni takipten cikarcam
Valla şoktayım desem ınan nasıl bir ruh hali var çocukta ailesine deseydin ya keşke belki evde yanlış bir şey yapıyorlar farkında olmadan gerci bunun farkında olmamak için kör olmak lazım da neyseGünaydın Kızlar, dün kayınvalidemin misafirleri bendeydi. (Onun evi küçük sığmazlar diye bana geldiler) 5-6 yaşlarında bi kız vardı oğlumun odasında takılıyordu bizim oğlanın beşiğini parçalamış. Korumalıklarını kırıp atmışnasıl üzüldüm anlatamam daha çocuk içine yeni yeni alışmaya başlamıştı bir kaç kez yatmıştı. Oyun halısını da parçalamış odaya girdiğimde kırııılll kırılll diye sinirle piyanonun üzerinde zıplarken gördüm ve dilim bağlandı o manzarayı görünce hiçbirşey diyemedim şok oldum. Fotoğraf yüklemeyi çok isterim ama acayip ifşa olurum diye yüklemiyorum. Velhasıl kelam beşik için nasıl bir çözüm bulabilirim acaba? Korumalığın çubuklarından yan yana 3 tanesinkırılmış sonraki ikisi de kırılmaya ramak kalmış. Oğlum oralara tutunup kalkıyordu. İçine de koyamam şimdi
Geçen bimde primanın vardı denemek için aldım ama nedense çok küçük geldi onun dışında sızdırma vs olmadı ve takması bana daha kolay geldi klasik nede göreKülot bez kullanan var mı? Gece sızdırması yada gün içinde performansı nasıl. Kız bezini değiştirmem için izin vermiyor. 5 numaraya geçeceğim stok eridikten sonra külot bezmi kullansam acaba
Gece denemedim de gündüz 4 saat sizdirmiyr en az. Fazlasını denemedim. Elimdeki bantlilari bitirmeye çalışıyorum büyük bir gayretle. Alt değiştirme eziyet olduKülot bez kullanan var mı? Gece sızdırması yada gün içinde performansı nasıl. Kız bezini değiştirmem için izin vermiyor. 5 numaraya geçeceğim stok eridikten sonra külot bezmi kullansam acaba
Uyku koclarini çıkardım zaten sadece baldan anne duruyor. Doktorları çıkardım. Aktivite annelerini çıkardım. Ek gidacilari da cikarcam çok yakında. Gerçek momlar IN instamomlar OUTAynı fikirdeyim hatta tüm uyku Koçu adı altında faaliyet gösterenleri de takipten çıkacağım hamileyken bebek yeni doğduğunda doktor ebe paylaşımları ben de çok aşırı deneyimsiz olduğum içim faydalı oluyordu ya da ben öyle sanıyordum ama şu an tam bir pazarlama portalına döndü doktorlar da kendilerini reklam derdinde sonra ifşa da oluyorlar nitekim beni tanıtın diye attıkları Mesajlar ile. Bebek büyütürken o kadar çok Bilgi kirliliği var ki bir şey kesin doğru diye konuşanlar da dahil herkese şüpheyle yaklaşmak lazım. İnstagramda mizahi bir hesap var atavrattrol diye belki görmüşsünüzdür o sahte fotolarla milleti kandıranları ifşa ediyor bu sabah meşhur uyku eğitimcilerinin de falanca bebe uykusuna kavuştu diye yaptıkları paylaşım ve fotolar neden fake olmasın diye düşündümdiğer yandan kesinlikle sana katılıyorum anneleri yeteriz hisettirme ay ben çok mükemmellik klübü var.