2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Çok geçmiş olsun cnm, umarım ciddi birşey yoktur, yine de kontrol ettir
Sagol canim.Sanirim dr a gitmeden olmayacak .
Geçmiş olsun canım buz falan mı koydun peki bir iyileşme var mı?
Otururken ince bir sizi var o bolgede .Uzerine basarsam ki sabahtan beri o kisma 2 kez bastim yildizlari saydım. Batma oluyor eski kirikta. Kesin oraya bir sey oldu Once kirildiginda da benzer seyler olmustu.Su an memleketteyim.Ortopedide sira almak imkansıza yakin.Bir de oglan kimseyle durmuyor .Hastaneye gidersek yine koala gibi bana yapisacak .Rontgene girince filan asla durmaz bensiz .
Ne yapcam gercekten bilmiyorum

Hıhı, en çok sen atmışsın

Duble atak Allah kolaylik versin. Camasir sepeti benim de kurtaricimdi ama bir tarafa agirlik vermeyi öğrenmiş artik koyamiyorum .
Biz atagi şoyle yaşıyoruz : Gel diyenlere sinirlenip çığlık atip annenin goguslerine vurma , wc ye bile gidince katilarak aglama ,mama begenmeyip küsme ,gece uyaninca annenin uzerine uzanarak uykuya devam etme

Ona da baktım canım yanlış gormediysem bir paketi 16 TL idi. Küçücük paket. Oğlum onu bir gecede yer

Taç aldım ben canım memnunum kullanıyorum aylardır. Uyku seti şeklinde. Ama söylediğin ölçüde var mıdır bilmiyorum.

Kız ona nereden baktın öyle :) ben bı mesaj yazana kadar canım cikiyo

Kız ona nereden baktın öyle :) ben bı mesaj yazana kadar canım cikiyo
Hamilelikte falan da yazmışsınız siz ya, ondan sanırım bu kadar çok :) ben 3. sayfada ancak çıkıyorum kadınlar kulübü uygulamasını kullanıyorum ben. Bu başlığa girince üst tarafta üç nokta çıkıyor, ona tıklayınca da ayrıntılı düzenleme ve bu konuda kimler yazdı? Diye bir yazı. Ona girdim baktım, orda afillim uçmuş, ikinci de sen :)

Ona da baktım canım yanlış gormediysem bir paketi 16 TL idi. Küçücük paket. Oğlum onu bir gecede yer
Kendin yapacağın zamanlar bolca yap canım diğer zamanlarda da mecbur cici bebeyi kullan napcaksin başka çare yok zaten 1 yaş üstü her şeyi yiyecekler o zamanlar yaz meyveleri falan bol olcak cici bebe aramaz bile hepi topu 2-3 ay anca kullanırsın bundan sonra

Canim cok gecmis olsun bence ihmal etme hemen dr a git insallah hafifi birseydir

Ben Taç aldim kullanmadik henuz .Odasindaki besik icin cunku .
Ama kaliteli kumasi ,renkleri canli .Kizlar icin de guzel modeller gormustum.
Sağol canım bakayım bi modellere. Çok geçmiş olsun bu arada umarım sabaha düzelir ayağın
Taç aldım ben canım memnunum kullanıyorum aylardır. Uyku seti şeklinde. Ama söylediğin ölçüde var mıdır bilmiyorum.
Bakayım bi canım benim için yan korumaları önemli tamamen kapatsın ilerde ayağa kalkınca sorun olmasın istiyorum

Kızlar gece gece başımıza neler geldi oğlumu yatırdım ablası daha uyanıktı diye salonda oturuyorduk kızım geç uyur da biraz benim oğlan uyanıp ayaklanmaya çalışmış burnunu beşiğin baş tarafına çarpmış bir ağlama sesi geldi ben hemen fırladım bir baktım oturmuş yatakta burnundan kan dökülüyor ömrümün yarısı gitti resmen elim ayağım boşaldı ağlamakla korkma arası bir şey yaşadım kalbim ağzımda attı babası hemen müdahale etti ben cığırma bağırma yapana kadar o hemen burnunu yıka tut derken kanamayı durdu bile çok şükür ama oğlum hem uyku sersemi hem acı hem korku nasıl ağladı bunca zamandır hiç böyle aglamamisti zor sakinleştirdim sonrasında emdi uyudu yavrum ama ben bu gece gözümü kirpamam artık Allah beterinden korusun yavrularimiz Allah'a emanet biz ne kadar tedbir de alsak olacak şey oluyor Allah'ım korusun bütün bebekleri , çok üzgünüm oğlum böyle bir durumu yaşamak zorunda kaldığın için lütfen anneni affet

Evet çok küçük boyutu gerçekten bi de şey sorucam ben bizimkinin eline vermiyorum henüz çiğneyip yutamaz diye şimdiye kadar genelde yoğurdun içinde falan yedi öyle olunca da iyice eridi sen eline veriyor Musun kemirsin diye ? Neyse bi tane güvendiğim sipariş usulü çalışan çiftlik var fırsat bulursam oradan sipariş edeceğim performansı iyi çıkarsa tavsiye ederim

Geçmiş olsun hepimizin başına gelebilecek bir şey kendini suçlama ne kadar exktra önlem alabilirdin ki sonuçta etrafı tamamen yumuşak kumaş olan bir beşik diye bir şey yok. Allah beterlerinden korusun neler hissettiğini tahmin edebiliyorum şimdi nasıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…