2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Çok geçmiş olsun canım ay kendimi senin yerine koydum da bende sakın olamazdim sanırım
suçlama kendini artık hareketliler böyle kazalar olacak Rabbim daha beterinden korusun

Canım ayağa kalkınca yan koruma falan hak getire.benimki tek tek korumanın bağcıklarını çözüp atıyor.

Benim kızımda çok seviyor bardağı. beni su yada çay içerken görürse öyle bardağıma bakıyor ver diye bazen su veriyorum ama dediğin gibi boğazına kaçıyor sonra bırakıyorum. Senden cesaret aldım artık hemen bırakmam alışsın bardağa

ben sabah kahvaltılarında kullanıyorum bebe bisküvisini. 4 tane bebek bisküvisi, 2 tatlı kaşığı kahvaltılık tahıl karışımı, 1 çay kaşığı pekmez bazende içine peynir atıp karıştırıp kahvaltıda veriyorum.

35. Haftamda bızde de durum aynı haftaya şiddetli atak war dıor sızın kaçıncı atakdan seslenıyorsun canım

Eline ekmek verdim sadece onu da ufalayip sağa sola atıyor bisküvi zaten sert bizimki sevmez öyle şeyleri. Mama içmediği için mamayla islatiyrum bisküvileri öyle veriyorum gece yatmadan. İçinde islanmayip diri kalan kısımlar için bile kaşlarını catiyor

Çok geçmiş olsun canım ay kendimi senin yerine koydum da bende sakın olamazdim sanırım
suçlama kendini artık hareketliler böyle kazalar olacak Rabbim daha beterinden korusun
Sağolun kızlar geçti gitti çok şükür bir daha olmaz inşallah

Yok bırakmıyorum ben öne doğru egiyorum bebeği hafiften sırtına vuruyorum biraz sonra tekrar veriyorum dün akşam yine içirdim bu defa daha rahat içti arayı açmamak lazım unutmasin diye :)

Hipp elmali bebe biskuvisi var cnm organik onu kullanabilirsin. Gecen hafta kizim hastalandiginda istahi yoktu bende mecburen cici bebe yedirdim kasik mamayla karistirip, sonra hipp elmali organik bebe biskuvisini gordum muhendisinoglunda ama daha almadim kendi yaptigim var onu yediriyorum. Istersen dene hipp biskuviyi

Kızlar haberiniz olsun ismimi degistircem RYSA haberiniz olsun beni görünce kim bu demeyin

Yok bırakmıyorum ben öne doğru egiyorum bebeği hafiften sırtına vuruyorum biraz sonra tekrar veriyorum dün akşam yine içirdim bu defa daha rahat içti arayı açmamak lazım unutmasin diye :)
Doğru diyorsun bebekler öğrendikleri şeyleri sürekli tekrar etmek istiyor.bende devam edeyim bardakta su içirmeye

Benim kızım da süte geri döndü bu sefer ek gıda grevine girdi, ne oluyor anlamıyorum eti cici bebenin yeni versiyonunu gördüm irmikli keçiboynuzlu ona da bakabilirsin cnm

Kızlar uzun zamandır bakamıyorum bnm minik 6dişli bi tavşan oldu bu sıralar onunla uğrasıyorum çok iştahsız yine kaç öğün veriyosunuz siz ek gıdayı emiyo birde ayrıca kaç saat aralıklar la veriyosunuz

Biz hep bardak peşindeyiz su icemiyoruz yanında saldırıyor ve suyu bardakla içiyor çoğu zaman

Geçmiş olsun canım.Hamileyken çok tedirginlik yasamistin hatırlıyorum Allah şifa versin inşaAllah ciddi bişey yoktur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…