2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar gece gece başımıza neler geldi :KK43: oğlumu yatırdım ablası daha uyanıktı diye salonda oturuyorduk kızım geç uyur da biraz benim oğlan uyanıp ayaklanmaya çalışmış burnunu beşiğin baş tarafına çarpmış bir ağlama sesi geldi ben hemen fırladım bir baktım oturmuş yatakta burnundan kan dökülüyor ömrümün yarısı gitti resmen elim ayağım boşaldı ağlamakla korkma arası bir şey yaşadım kalbim ağzımda attı babası hemen müdahale etti ben cığırma bağırma yapana kadar o hemen burnunu yıka tut derken kanamayı durdu bile çok şükür ama oğlum hem uyku sersemi hem acı hem korku nasıl ağladı bunca zamandır hiç böyle aglamamisti zor sakinleştirdim sonrasında emdi uyudu yavrum ama ben bu gece gözümü kirpamam artık Allah beterinden korusun yavrularimiz Allah'a emanet biz ne kadar tedbir de alsak olacak şey oluyor Allah'ım korusun bütün bebekleri , çok üzgünüm oğlum böyle bir durumu yaşamak zorunda kaldığın için lütfen anneni affet
Çok geçmiş olsun canım ay kendimi senin yerine koydum da bende sakın olamazdim sanırım
suçlama kendini artık hareketliler böyle kazalar olacak Rabbim daha beterinden korusun

Sağol canım bakayım bi modellere. Çok geçmiş olsun bu arada umarım sabaha düzelir ayağın

Bakayım bi canım benim için yan korumaları önemli tamamen kapatsın ilerde ayağa kalkınca sorun olmasın istiyorum
Canım ayağa kalkınca yan koruma falan hak getire.benimki tek tek korumanın bağcıklarını çözüp atıyor. 😂

Teyzeleri oğluma bardakta ayran içirdim bayıldı bardak bitince ağladı zor aldım elinden bardağı :)) üstüne dökülüyordu tam içemiyordu diye önüne havlu koydum iki defa da boğazına kaçırdı ama sonlara doğru baya alıştı arada yaparım böyle :))
Benim kızımda çok seviyor bardağı. beni su yada çay içerken görürse öyle bardağıma bakıyor ver diye bazen su veriyorum ama dediğin gibi boğazına kaçıyor sonra bırakıyorum. Senden cesaret aldım artık hemen bırakmam alışsın bardağa:KK3:

kızlar biliyorum hepimiz bebeleri sağlıklı beslemeye çalışıyoruz ama bazen olmuyor. benim sıpa maalesef yemek seçiyor ve süt de içmediği için aç kalıyor. mecburen yediği şeylerden yapmak zorunda kalıyorum. bebe bisküvisi tariflerini denedim ama yok sevmiyor. irmikli tarifleri denedim yemiyor kilitliyor ağzını. aç kaldığı bir gecenın ertesinde cicibebe alıp denedim. mama ile ıslattım hapur hupur yedi. en azından cicibebenin nispeten sağlıklı olanını vereyim diyorum.
hazır bebe bisküvisi kullanan var mı?
ben sabah kahvaltılarında kullanıyorum bebe bisküvisini. 4 tane bebek bisküvisi, 2 tatlı kaşığı kahvaltılık tahıl karışımı, 1 çay kaşığı pekmez bazende içine peynir atıp karıştırıp kahvaltıda veriyorum.

Neredeyse bir haftadır bizde meşhur ataktayız, ağlamak için hep bir sebep buluyorlar. Eğer sebep yoksa kardeşi ağlayan kardeşine üzülüp ağlıyor. Aynı zamanda ayağa kalkan veledim durmadan ayağa kalkıp ne bulursa asılıyor indiriyor. Sadece çamaşır sepetine oturtunca bir süre oylanıyorlar. Cidden atak adının hakkını verdi bu sefer.
35. Haftamda bızde de durum aynı haftaya şiddetli atak war dıor sızın kaçıncı atakdan seslenıyorsun canım

Evet çok küçük boyutu gerçekten bi de şey sorucam ben bizimkinin eline vermiyorum henüz çiğneyip yutamaz diye şimdiye kadar genelde yoğurdun içinde falan yedi öyle olunca da iyice eridi sen eline veriyor Musun kemirsin diye ? Neyse bi tane güvendiğim sipariş usulü çalışan çiftlik var fırsat bulursam oradan sipariş edeceğim performansı iyi çıkarsa tavsiye ederim
Eline ekmek verdim sadece onu da ufalayip sağa sola atıyor bisküvi zaten sert bizimki sevmez öyle şeyleri. Mama içmediği için mamayla islatiyrum bisküvileri öyle veriyorum gece yatmadan. İçinde islanmayip diri kalan kısımlar için bile kaşlarını catiyor

Geçmiş olsun hepimizin başına gelebilecek bir şey kendini suçlama ne kadar exktra önlem alabilirdin ki sonuçta etrafı tamamen yumuşak kumaş olan bir beşik diye bir şey yok. Allah beterlerinden korusun neler hissettiğini tahmin edebiliyorum şimdi nasıl
Çok geçmiş olsun canım ay kendimi senin yerine koydum da bende sakın olamazdim sanırım
suçlama kendini artık hareketliler böyle kazalar olacak Rabbim daha beterinden korusun
Sağolun kızlar geçti gitti çok şükür bir daha olmaz inşallah

Benim kızımda çok seviyor bardağı. beni su yada çay içerken görürse öyle bardağıma bakıyor ver diye bazen su veriyorum ama dediğin gibi boğazına kaçıyor sonra bırakıyorum. Senden cesaret aldım artık hemen bırakmam alışsın bardağa:KK3:
Yok bırakmıyorum ben öne doğru egiyorum bebeği hafiften sırtına vuruyorum biraz sonra tekrar veriyorum dün akşam yine içirdim bu defa daha rahat içti arayı açmamak lazım unutmasin diye :)

Eline ekmek verdim sadece onu da ufalayip sağa sola atıyor bisküvi zaten sert bizimki sevmez öyle şeyleri. Mama içmediği için mamayla islatiyrum bisküvileri öyle veriyorum gece yatmadan. İçinde islanmayip diri kalan kısımlar için bile kaşlarını catiyor
Hipp elmali bebe biskuvisi var cnm organik onu kullanabilirsin. Gecen hafta kizim hastalandiginda istahi yoktu bende mecburen cici bebe yedirdim kasik mamayla karistirip, sonra hipp elmali organik bebe biskuvisini gordum muhendisinoglunda ama daha almadim kendi yaptigim var onu yediriyorum. Istersen dene hipp biskuviyi

Kızlar haberiniz olsun ismimi degistircem RYSA haberiniz olsun beni görünce kim bu demeyin :KK70:

Yok bırakmıyorum ben öne doğru egiyorum bebeği hafiften sırtına vuruyorum biraz sonra tekrar veriyorum dün akşam yine içirdim bu defa daha rahat içti arayı açmamak lazım unutmasin diye :)
Doğru diyorsun bebekler öğrendikleri şeyleri sürekli tekrar etmek istiyor.bende devam edeyim bardakta su içirmeye

Benim kızım da süte geri döndü:işsiz: bu sefer ek gıda grevine girdi, ne oluyor anlamıyorum:KK43: eti cici bebenin yeni versiyonunu gördüm irmikli keçiboynuzlu ona da bakabilirsin cnm

Kızlar uzun zamandır bakamıyorum bnm minik 6dişli bi tavşan oldu bu sıralar onunla uğrasıyorum çok iştahsız yine kaç öğün veriyosunuz siz ek gıdayı emiyo birde ayrıca kaç saat aralıklar la veriyosunuz

Teyzeleri oğluma bardakta ayran içirdim bayıldı bardak bitince ağladı zor aldım elinden bardağı :)) üstüne dökülüyordu tam içemiyordu diye önüne havlu koydum iki defa da boğazına kaçırdı ama sonlara doğru baya alıştı arada yaparım böyle :))
Biz hep bardak peşindeyiz su icemiyoruz yanında saldırıyor ve suyu bardakla içiyor çoğu zaman

Kizlar gune kötü basladim .Oglumu emzirmeye gidiyordum ayagim burkuldu. Su an basamiyorum sancıyor. Aman bir sey olmadi sukur diyordum ama daha once kirilan yer batmaya basladi .Insallah kirilmamistir .1 ay yatarsam oglumla nasil ilgilencem :mad:
Belirtiler beni korkutuyor .Sogudukca hareketim kısıtlanmaya basladi .
Geçmiş olsun canım.Hamileyken çok tedirginlik yasamistin hatırlıyorum Allah şifa versin inşaAllah ciddi bişey yoktur

X