- 12 Nisan 2009
- 7.777
- 26.117
- 42
- Konu Sahibi ayprensesii
- #82.761
Çok geçmiş olsun canım ay kendimi senin yerine koydum da bende sakın olamazdim sanırımKızlar gece gece başımıza neler geldi oğlumu yatırdım ablası daha uyanıktı diye salonda oturuyorduk kızım geç uyur da biraz benim oğlan uyanıp ayaklanmaya çalışmış burnunu beşiğin baş tarafına çarpmış bir ağlama sesi geldi ben hemen fırladım bir baktım oturmuş yatakta burnundan kan dökülüyor ömrümün yarısı gitti resmen elim ayağım boşaldı ağlamakla korkma arası bir şey yaşadım kalbim ağzımda attı babası hemen müdahale etti ben cığırma bağırma yapana kadar o hemen burnunu yıka tut derken kanamayı durdu bile çok şükür ama oğlum hem uyku sersemi hem acı hem korku nasıl ağladı bunca zamandır hiç böyle aglamamisti zor sakinleştirdim sonrasında emdi uyudu yavrum ama ben bu gece gözümü kirpamam artık Allah beterinden korusun yavrularimiz Allah'a emanet biz ne kadar tedbir de alsak olacak şey oluyor Allah'ım korusun bütün bebekleri , çok üzgünüm oğlum böyle bir durumu yaşamak zorunda kaldığın için lütfen anneni affet
suçlama kendini artık hareketliler böyle kazalar olacak Rabbim daha beterinden korusun