- 12 Nisan 2009
- 7.777
- 26.117
- 42
-
- Konu Sahibi ayprensesii
- #82.721
Ben Taç aldim kullanmadik henuz .Odasindaki besik icin cunku .Günaydın kızlar. Sepet beşik küçük gelince büyük beşik aldık. 70*130 ölçüleri. Uyku seti bakıyorum şimdi ama sadece yan koruma alıp nevresim mi almalıyım yoksa uyku seti mi almalıyım sizce kararsız kaldım? Uyku seti alacaksam hangi markayı önerirsiniz? Çoğu uyku seti 60*120 1-2 modelde 70*130 gördüm sizin bildiğiniz markalar var mı?
Hamilelikte ayağın burkuluyordu inşallah kırık yoktur ama kırık olsa duramazsin şişer belki incinmistirKizlar gune kötü basladim .Oglumu emzirmeye gidiyordum ayagim burkuldu. Su an basamiyorum sancıyor. Aman bir sey olmadi sukur diyordum ama daha once kirilan yer batmaya basladi .Insallah kirilmamistir .1 ay yatarsam oglumla nasil ilgilencem
Belirtiler beni korkutuyor .Sogudukca hareketim kısıtlanmaya basladi .
Aslında öyle yapınca bırakıyor :) hayır yapma yasak diye öğretiyoruz da yasak şeyleri olduğu kadarıyla artık :) yalnız hiç tepki vermezsem koparır yaCanım kızdığın için istemeden de olsa pekiştirme yapıyorsun sen tepki verdiğin sürece devam eder sen hiç tepki verme bırakır bi süre sonra
Amin inşallah canım hayırlısıyla gelsin kuzucuğun inci dişleri , tam çıktı çıkacak zamanlarda huysuzluğu zirvede oluyor o zaman anla ki bugün yarın diş geliyor gece uykusu biraz düzene giriyor o zaman anlarsın canımOyy maşallah darısı bize inşallah bu hafta çok sıkıntılı
YaaKizlar gune kötü basladim .Oglumu emzirmeye gidiyordum ayagim burkuldu. Su an basamiyorum sancıyor. Aman bir sey olmadi sukur diyordum ama daha once kirilan yer batmaya basladi .Insallah kirilmamistir .1 ay yatarsam oglumla nasil ilgilencem
Tmm canım gozlemliyim bakalım nezaman gelecek incilerimiz :)Amin inşallah canım hayırlısıyla gelsin kuzucuğun inci dişleri , tam çıktı çıkacak zamanlarda huysuzluğu zirvede oluyor o zaman anla ki bugün yarın diş geliyor gece uykusu biraz düzene giriyor o zaman anlarsın canım
Aslında öyle yapınca bırakıyor :) hayır yapma yasak diye öğretiyoruz da yasak şeyleri olduğu kadarıyla artık :) yalnız hiç tepki vermezsem koparır ya
ben de canim cok aciyinca noluyor diyorum yaa dislerinin ucu keskin keskin jilet gibi kesiyor bilerek isirinca
Canım bi devlet aciline git istersen hemen film çekerler için rahat etsin sonra dinlenirsinKizlar gune kötü basladim .Oglumu emzirmeye gidiyordum ayagim burkuldu. Su an basamiyorum sancıyor. Aman bir sey olmadi sukur diyordum ama daha once kirilan yer batmaya basladi .Insallah kirilmamistir .1 ay yatarsam oglumla nasil ilgilencem
Onu engellemenin bir yolu yok keyfi isterse ısırır. 2.5 aylıktan bu yana ısırılıyorum. Çok tutarsa burnunu sıkınca bırakıyor gülerek ama 5 dk geçmeden yine bildiğini okurMemeyi ısıran bebeler arasına benimki de girdi. Duruyor duruyor ısırıyor. Çekemiyorum da ısırdığı için. Kızıyorum ama, yapma dedim sana diyorum kızgın bir şekilde, o zaman bırakıyor. Hayır dişin kaşınıyor olabilir, git elma ısır, diş kaşıyıcı ısır, ne istiyorsun benim yumuşak etimden?! Ah velet, bir de gözümün içine içine bakıyor ısırırken. Çok büyük bir marifet ya yaptığı
Evet ya hamileyken de burkmustum 2 gunde iyilesmisti .Şişmedi ama resmen batiyor kemik.Hamilelikte ayağın burkuluyordu inşallah kırık yoktur ama kırık olsa duramazsin şişer belki incinmistir
Kirilan kemigin tam sertlesmesi 5 yil sürüyormuş. Su an hastaneye cok yakinim ama korkumdan gitmiyorum.Yaasen hamileyken de burkmustun ayağını kırılan yer demek ki hassas oluyor çok geçmiş olsun canım inşallah kırık olmaz şişme var mı ? Belki sadece incinmistir hemen korkma doktora gidemez misin böyle daha da kötüler Allah korusun
Bence o bebege gore degisir .Görmezden gelme her zaman ise yaramıyor.
Sagol canim insallahAfilim92 cnm çok geçmiş olsun inşallah kırık falan yoktur ya Rabbim kuzunun yüzü suyu hürmetine şifa versin
Hic haberim yok oyle miymisBu başlığa yazılan mesaj sayısı çıktı karşıma da şans eseri.Afilim92 beş bin küsur mesajla birincisin, ve ikinci NasilYarDiyeyim üç bin küsurda. Hay maşallah sana, ikinciyle bile aranda bir sürü fark var. Neler yazdın o kadar canım ya
Sabah gitcem gecmezse .O degil sabah esim gitmeden burkuldu. Babam kötüysen dön orda dr a gidin dedi .Ben gitmedim .Simdi esim soruyor kötüyüm diyemedim Desem aninda gelip alcak biziCanım bi devlet aciline git istersen hemen film çekerler için rahat etsin sonra dinlenirsin
Çok geçmiş olsun cnm, umarım ciddi birşey yoktur, yine de kontrol ettirSabah gitcem gecmezse .O degil sabah esim gitmeden burkuldu. Babam kötüysen dön orda dr a gidin dedi .Ben gitmedim .Simdi esim soruyor kötüyüm diyemedim Desem aninda gelip alcak bizi
Geçmiş olsun canım buz falan mı koydun peki bir iyileşme var mı?Sabah gitcem gecmezse .O degil sabah esim gitmeden burkuldu. Babam kötüysen dön orda dr a gidin dedi .Ben gitmedim .Simdi esim soruyor kötüyüm diyemedim Desem aninda gelip alcak bizi