- 3 Aralık 2011
- 3.373
- 4.896
-
- Konu Sahibi ayprensesii
- #82.701
Canım dişi olmasa da cenelerı kuvvetli oluyor Allah esirgesin tabıkı ama tedbirli olmak lazım yarasın kuzuya ayran şifadır...Cam bardakta verdimısırmaya çalıştı başta ama dişi yok diye bir şey olmadı şükür ama bir dahakine haklısın camda vermeyim
Ben de ilkin peçete tutmuştum baktım peçeteyle olcak gibi değil havlu koydum bayıldı ayrana , ablasıyla babası içiyordu bu da dikkatlice izliyordu arada ağzını açıyordu anası kurban diğer şeylerden tattırırdım böyle dikkatli baktığında ama ayranı nasıl yapsam biberona mı koysam acaba dedim sonra hadi bardaktan yapayım alıştırma olsun dedim çok sevdi :)
Haklısın canım hiç öyle düşünmemiştim bir daha vermem camda , sağolasın teyzesi :) :*Canım dişi olmasa da cenelerı kuvvetli oluyor Allah esirgesin tabıkı ama tedbirli olmak lazım yarasın kuzuya ayran şifadır...
Ben uyanmasın Diye kaç kere denedim ama max 1 saat sonra uyandı seninki hem emiyor hem uyanmıyorsa çok iyiKızlar gece bebeler uyanmaz ise beslemek için uykuda ezmiyormusunuz ?
Canım hem meme hem gece boyu uyumayı nasıl başardınBen hala uykuda aç kalmasın die 4-5 saat sonra kaldırıyorum ellemeyeyim o zaman artık ya
Ben de aldım onlardan ama bizimki bir iki diş kaşıdı sonra attı bir daha da yüzüne bakmadı bakmıyor sevmedi yani hiç emzik almadığından mı acabaEmzikten kurtuldum ne güzel diyordum oioi uyku bebeklerinin emziklerine bağlandılar şimdi de. Ama en azından sadece uyurken alıyorlar eskiden hep ağızlarında emzik vardı. Uyuyunca çoğu zaman ağızlarından atıyorlar ama bazen onunla uyuduklarıda oluyor. Bunlar normal emzik gibi diş ağız yapısına uygun değil tabi sonrası için bir sıkıntı yaratır mı acaba?
Ay sürekli kafama takacak bir mevzu buluyorum beberle ilgili.
Mühendisinoğlu araştırmıştı bi ara canım hipp elmalı organikmiş şimdi girip baktım sayfasından da hatta ama tadı nasıldır bilmemem.kızlar biliyorum hepimiz bebeleri sağlıklı beslemeye çalışıyoruz ama bazen olmuyor. benim sıpa maalesef yemek seçiyor ve süt de içmediği için aç kalıyor. mecburen yediği şeylerden yapmak zorunda kalıyorum. bebe bisküvisi tariflerini denedim ama yok sevmiyor. irmikli tarifleri denedim yemiyor kilitliyor ağzını. aç kaldığı bir gecenın ertesinde cicibebe alıp denedim. mama ile ıslattım hapur hupur yedi. en azından cicibebenin nispeten sağlıklı olanını vereyim diyorum.
hazır bebe bisküvisi kullanan var mı?
Oyle valla hicte umurunda degil diyirki cok aglak benim cocuk :)( ben ayda yilda bir anneme gidoyorum uyumuyor diye dogru duzgun vicdan azabi cekiyorumAlt kat olsa olabilir de yan olunca maalesef.Cunku yatak odalari baska tarafta .Gece tepinip oglene kadar yatiyorlardir.Ama hakkımı helal etmiyorum
Herkes biz gibi uyku saati takip etmiyor ki .O kadar kalabalikta bebek uyumadigi icin hırçındır
Canim eczanede hunnapin biskuvisi var o daha dogalkızlar biliyorum hepimiz bebeleri sağlıklı beslemeye çalışıyoruz ama bazen olmuyor. benim sıpa maalesef yemek seçiyor ve süt de içmediği için aç kalıyor. mecburen yediği şeylerden yapmak zorunda kalıyorum. bebe bisküvisi tariflerini denedim ama yok sevmiyor. irmikli tarifleri denedim yemiyor kilitliyor ağzını. aç kaldığı bir gecenın ertesinde cicibebe alıp denedim. mama ile ıslattım hapur hupur yedi. en azından cicibebenin nispeten sağlıklı olanını vereyim diyorum.
Hastalık döneminde hiç bir şey yemezken ve benim değil bisküvi yapmak ayakta durmaya mecalim yokken ne kadar itiraz etsem de ananesi yedirdi hep hazır bisküvi dediğin gibi bizimki de sevdi. Geçen en azından içeriği daha temiz diye hipp in elma sulu şekersiz bisküvisinden almıştım diğerleri benim gördüğüm hep ilave şekerlikızlar biliyorum hepimiz bebeleri sağlıklı beslemeye çalışıyoruz ama bazen olmuyor. benim sıpa maalesef yemek seçiyor ve süt de içmediği için aç kalıyor. mecburen yediği şeylerden yapmak zorunda kalıyorum. bebe bisküvisi tariflerini denedim ama yok sevmiyor. irmikli tarifleri denedim yemiyor kilitliyor ağzını. aç kaldığı bir gecenın ertesinde cicibebe alıp denedim. mama ile ıslattım hapur hupur yedi. en azından cicibebenin nispeten sağlıklı olanını vereyim diyorum.
Canım kızdığın için istemeden de olsa pekiştirme yapıyorsun sen tepki verdiğin sürece devam eder sen hiç tepki verme bırakır bi süre sonraMemeyi ısıran bebeler arasına benimki de girdi. Duruyor duruyor ısırıyor. Çekemiyorum da ısırdığı için. Kızıyorum ama, yapma dedim sana diyorum kızgın bir şekilde, o zaman bırakıyor. Hayır dişin kaşınıyor olabilir, git elma ısır, diş kaşıyıcı ısır, ne istiyorsun benim yumuşak etimden?! Ah velet, bir de gözümün içine içine bakıyor ısırırken. Çok büyük bir marifet ya yaptığı
hayırlı olsun canıımTeyzeleri kuzucuğumun ilk dişleri patladı çok şükür çok mutluyum yuppi tam 8 ay 13 günlük
Günaydın kızlar bizde 8.ayda kan almaya çağırmışlardı sağlık ocağına gittik. Çok nazlı benim oğlum daha elini tuttular yıktı ortalığı. Dün de kuzenim çağırdı getir seveyim diye ayy eve girdik herkese bakıp bakıp 1 saat ağladı nası iç çekmeler. Ne oldu bu çocuğa şaşırdım. Oğlum kabız birde aile hekimi duphalac verdi ve alerjiden de bağırsak sistemi bozulabilir dedi. Saat 11 den önce evi havalandırma öğleden sonra havalandır dedi. Sabah polen olur dedi.
Sağolasın canım evet alt 2 dişi aynı anda uç kısımları göründü :) muhtemelen sizde de yenisi gelecektir her diş öncesi huzursuzluk olacaktır ilki kadar uzun sürmüyor ama yine de illaki oluyor şimdiden hayırlısı olsun sizin inciler de :) bu aylarda çok nazlı oluyorlar canım anneden başkasını istemiyorlar hassas dönemleri kaybetme korkusu yaşıyorlar , kabızlık için de geçmiş olsun canım inşallah şurup iyi gelir bir an önce kakasını yapar da rahatlarhayırlı olsun canıımbizde 8 ay 2 günlükken çıkardık. Dişleri derlen birden fazla mı çıkmış? Bizim daha 1 tane var ama acaip huzursuz tekrar mı çıkacak ne
Oyy maşallah darısı bize inşallah bu hafta çok sıkıntılıTeyzeleri kuzucuğumun ilk dişleri patladı çok şükür çok mutluyum yuppi tam 8 ay 13 günlük