- 3 Ekim 2014
- 2.250
- 2.466
-
- Konu Sahibi ayprensesii
- #82.781
Kahvaltı ve 2 ana öğün yeterli meyve yoğurt gibi ara öğünler de verirsin kendi yiyeceklerinizden de tattır arada bu aylarda biraz iştahsiz ola biliyorlar ve ya bizim verdiğimiz yiyeceği beğenmeye bilirler sen ek gıdayı red ediyor sanarsin pes etme bir sürü çeşit dene beğendiği seveceği yiyecekleri bulana kadar denemeye devam :)Kızlar uzun zamandır bakamıyorum bnm minik 6dişli bi tavşan oldu bu sıralar onunla uğrasıyorum çok iştahsız yine kaç öğün veriyosunuz siz ek gıdayı emiyo birde ayrıca kaç saat aralıklar la veriyosunuz
Birşey soracağım bebekleriniz günlük 14 15 saat olan uykuyu tamamlıyor mu ? Bölük pörçük gece uykusu 6.30 saat Allah aşkına bu nasıl bir uyuma ya ben dayanamıyorum bu çocuk nasıl dayanıyor
Toplamda bakarsak kızımda mamayla besleniyor ama uyumuyorBenim kızım mamayla beslendiği için uyku problemimiz yok canım 14-15 saat uyuyordur günde , banyo konusuna gelince ilk günden itibaren küvet ve file ile birlikte yıkıyoruz , sudan korkmuyor.
Canim Makarna Lutfen de filan karisimlar satiliyor ya bir de onlardan dene belki sever .Eline ekmek verdim sadece onu da ufalayip sağa sola atıyor bisküvi zaten sert bizimki sevmez öyle şeyleri. Mama içmediği için mamayla islatiyrum bisküvileri öyle veriyorum gece yatmadan. İçinde islanmayip diri kalan kısımlar için bile kaşlarını catiyor
Cnm cok cok gecmis olsun iyi olmana sevindim. Temiz hava cocuga iyi gelmistir.Kizlar hepinize tesekkur ederim .Internetim cok iyi cekmiyor bakamadim .Ayagimdaki batma azaldi .Düzeliyor bugun basabildim cok şükür.
Simdi geriye dönük okuyacağım. Hepiniz iyisinizdir insallah bebislerle birlikte .
Biz bugun full bahçedeydik. Hayvanlari ve cicekleri yakindan tanıma günüydü .
Komşunun inekleri filan var .Oğlum onları taklit ediyor sabahtan beri mö möö
kızlar biliyorum hepimiz bebeleri sağlıklı beslemeye çalışıyoruz ama bazen olmuyor. benim sıpa maalesef yemek seçiyor ve süt de içmediği için aç kalıyor. mecburen yediği şeylerden yapmak zorunda kalıyorum. bebe bisküvisi tariflerini denedim ama yok sevmiyor. irmikli tarifleri denedim yemiyor kilitliyor ağzını. aç kaldığı bir gecenın ertesinde cicibebe alıp denedim. mama ile ıslattım hapur hupur yedi. en azından cicibebenin nispeten sağlıklı olanını vereyim diyorum.
hazır bebe bisküvisi kullanan var mı?
Günaydın kızlar. Sepet beşik küçük gelince büyük beşik aldık. 70*130 ölçüleri. Uyku seti bakıyorum şimdi ama sadece yan koruma alıp nevresim mi almalıyım yoksa uyku seti mi almalıyım sizce kararsız kaldım? Uyku seti alacaksam hangi markayı önerirsiniz? Çoğu uyku seti 60*120 1-2 modelde 70*130 gördüm sizin bildiğiniz markalar var mı?
Bu gece de yemedi essek sıpası ne istediği belli değil :) ne migrosta ne cagdasta cicibebenin alternatifi yok. İnternet forever.Cici bebeyi benim kız sevmedi ama yeni çıkan keçiboynuzlusu daha az şekerli bir dene istersen , ben hipp in organik bisküvisini aldım eline veriyorum ısırarak yiyo sadece , birde susamlı çubuk krakere bayılıyo :)
Hesap ayarlarindandi sanırım anneler kulubune kayit olmak istiyorum gibi bir seçenek var onu isaretliyrsun kaydediyorsun ertesi gün falan senin de ismin sarariyor :) evliyim çocuğum var sarışınım esmerim gibi ayarlar var ya o sayfadaSelam kızlar. Ben hala bu yeni foruma alışamadım. Solda bazılarınızda sarı renkle anneler kulübü yazıyor. Nickleri de sarı. Bu ne ola? :)
Makarna lutfenden toz halinde sipariş verdim bakalım sever belkiRYSA Kiyamam yaa Cok gecmis olsun .
Canim Makarna Lutfen de filan karisimlar satiliyor ya bir de onlardan dene belki sever .
haaa ok saol cnmHesap ayarlarindandi sanırım anneler kulubune kayit olmak istiyorum gibi bir seçenek var onu isaretliyrsun kaydediyorsun ertesi gün falan senin de ismin sarariyor :) evliyim çocuğum var sarışınım esmerim gibi ayarlar var ya o sayfada
Bu gece de yemedi essek sıpası ne istediği belli değil :) ne migrosta ne cagdasta cicibebenin alternatifi yok. İnternet forever.
Nil blw mı yapiyordu? Önde kaç disi var
Ben makarnavitmadan karışımı aldıp yaptım kızım sevmedi ve cicibebe gibi hemen erimedi, belki ben yapamadım bilmiyorum, bir de aldığın markadan sen dene beğenirsen onu da deneriz artıkMakarna lutfenden toz halinde sipariş verdim bakalım sever belki
Susamlı çubuk kraker mi çok iyi yaa :) hipp bebek bisküvisi cicibebe gibi hemen ufalanıp eriyor mu cnmCici bebeyi benim kız sevmedi ama yeni çıkan keçiboynuzlusu daha az şekerli bir dene istersen , ben hipp in organik bisküvisini aldım eline veriyorum ısırarak yiyo sadece , birde susamlı çubuk krakere bayılıyo :)