2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kahvaltı ve 2 ana öğün yeterli meyve yoğurt gibi ara öğünler de verirsin kendi yiyeceklerinizden de tattır arada bu aylarda biraz iştahsiz ola biliyorlar ve ya bizim verdiğimiz yiyeceği beğenmeye bilirler sen ek gıdayı red ediyor sanarsin pes etme bir sürü çeşit dene beğendiği seveceği yiyecekleri bulana kadar denemeye devam :)

Kizlar hepinize tesekkur ederim .Internetim cok iyi cekmiyor bakamadim .Ayagimdaki batma azaldi .Düzeliyor bugun basabildim cok şükür.
Simdi geriye dönük okuyacağım. Hepiniz iyisinizdir insallah bebislerle birlikte .
Biz bugun full bahçedeydik. Hayvanlari ve cicekleri yakindan tanıma günüydü .
Komşunun inekleri filan var .Oğlum onları taklit ediyor sabahtan beri mö möö

Birşey soracağım bebekleriniz günlük 14 15 saat olan uykuyu tamamlıyor mu ? Bölük pörçük gece uykusu 6.30 saat Allah aşkına bu nasıl bir uyuma ya ben dayanamıyorum bu çocuk nasıl dayanıyor

Benim kızım mamayla beslendiği için uyku problemimiz yok canım 14-15 saat uyuyordur günde , banyo konusuna gelince ilk günden itibaren küvet ve file ile birlikte yıkıyoruz , sudan korkmuyor.

RYSA Kiyamam yaa Cok gecmis olsun .
Canim Makarna Lutfen de filan karisimlar satiliyor ya bir de onlardan dene belki sever .

Cnm cok cok gecmis olsun iyi olmana sevindim. Temiz hava cocuga iyi gelmistir.

Cici bebeyi benim kız sevmedi ama yeni çıkan keçiboynuzlusu daha az şekerli bir dene istersen , ben hipp in organik bisküvisini aldım eline veriyorum ısırarak yiyo sadece , birde susamlı çubuk krakere bayılıyo :)

Hayırlı olsun canım güzel günlerde kullanın, ara boylara nevresim bulmak zor , diktirebilirsin.

Bu gece de yemedi essek sıpası ne istediği belli değil :) ne migrosta ne cagdasta cicibebenin alternatifi yok. İnternet forever.
Nil blw mı yapiyordu? Önde kaç disi var

Selam kızlar. Ben hala bu yeni foruma alışamadım. Solda bazılarınızda sarı renkle anneler kulübü yazıyor. Nickleri de sarı. Bu ne ola? :)
Hesap ayarlarindandi sanırım anneler kulubune kayit olmak istiyorum gibi bir seçenek var onu isaretliyrsun kaydediyorsun ertesi gün falan senin de ismin sarariyor :) evliyim çocuğum var sarışınım esmerim gibi ayarlar var ya o sayfada

Bu gece de yemedi essek sıpası ne istediği belli değil :) ne migrosta ne cagdasta cicibebenin alternatifi yok. İnternet forever.
Nil blw mı yapiyordu? Önde kaç disi var

Dişi yok canım ama kendi gözetemim altında bazı şeyleri yemesine müsade ediyorum .Migrosta Hipp bisküvi vardı canım , hatta bir tane marka daha var adını hatırlamıyorum.Mamaların olduğu bölüme bakman lazım.

Susamlı çubuk kraker mi çok iyi yaa :) hipp bebek bisküvisi cicibebe gibi hemen ufalanıp eriyor mu cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…