2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Dana kıymanın alerjen değildir diye düşünüyorum, internette de bulamadım kuzu yetiştirilerken dahs az yabancı madde kullanıldığı için ilk etapta öneriliyor, dana eti de verilebilir yazıyor Google ama en iyisi güvendiğimiz kasaptan almak sanırım, peki kuzu kıyma yemekte kokuyor mu

Benim iki bebede sürtüyor dişlerini ve içim fena oluyor. Bu diş meselesi bitene kadar bizlere huzur yok anlaşılan.

Canım kuzu daha ilaçsız yetişiyor ve otluyor diye daha doğal olduğundan kuzu öneriliyor. Ben hamileligimde de dr.kuzu ye demişti.

Maşallah canım ya ben de Bizim oğlanın Böyle şeyler yapmasını sabırsızlıkla bekliyorum

Ben de doktor Vur deyince öldürdüm Dün dışarıda yediğim börek içinden beyaz peynir verdim

Babymallde ebebeke göre daha ucuzdu. Yine indirimli olursa aklınızda bulunsun

Ya bizim kız alerjik olduğu için dr kasap çekmeden temizlesin öyle ceksin kuzu etini dedi kasap tanıdık söktü temizledi öyle cekti verdi bi şey denettirmek benim için saatli bomba resmen inş bi yaşında son bulur

Maşallah canım ya ben de Bizim oğlanın Böyle şeyler yapmasını sabırsızlıkla bekliyorum

Çok güzel canım ama 2 gündür uyku felaket :) beyefendiyi yatıramıyoruz :)) beşiğe kafa geçiriyor, diş geçiriyor o yüzden yine yatak odası düzenini değiştirip park yatağa geçeceğiz bugün. İş çıkardı bize sıpacık :)

onun yemeğinde kullanıyorum azıcık kokuyor ama kötü değil. Eşim hiç haz etmez, oğlan biraz da olsa yiyor.. şimdilik tabi...:)

Canım kuzu daha ilaçsız yetişiyor ve otluyor diye daha doğal olduğundan kuzu öneriliyor. Ben hamileligimde de dr.kuzu ye demişti.
Evet canım haklısın, hep antibiyotik ilaç kullanımı yüzünden hastalıklara dirençsiz kalıyoruz diye bunlar. Az daha büyüsün de vericem eline pirzolayı kemirsin dursun:)

Benim iki bebede sürtüyor dişlerini ve içim fena oluyor. Bu diş meselesi bitene kadar bizlere huzur yok anlaşılan.
Ben ılk dişleri çıkınca kendi dişçimize götürdüm her gece yatmadan temiz bir gazlı bezle temizle dedı şimdi de bu sebepten gideceğim adam bıktı bizden oda diyordur çıksada kurtulsak dıye :) :) :)
Verdiği cevabı yazarım sana da canım

Kızlar benim oğlum kaşığa ağzını açmıyor ne yapabilirim bu durumda? Zorla güldürüp dçfalan sokuyorum ağzına ya da sıvıysa kaseden içiyor. Nasıl alışacak? Güzel şeyler de yapıyorum ama hiçbirşeye ağzını açmıyor

Canım benım kızımda aynı kasıga agzını acmıyor kac doktora sordum acıkınca yer dıyo ama nafıle saatlerce ac bırak yıne aynı cozum bulamıyorum bnde

Surtmeyle bişey olmaz canım zaten engelleyemezsn de

onceden ayirtmak diye bir sey mi varmis? E oyleyse indirim gunu geldiginde stok bulamayacagiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…